1. Sikkerhetsutstyrsbutikk

Al sinds 2008 zijn wij specialist op het gebied van brand- en inbraakpreventie. Wij komen dan ook al meer dan 13 jaar al onze gemaakte afspraken na.

2,3

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Fraude bedrijf!

Volgens dit bedrijf is onze bestelling geleverd. Zowel onze camera’s als persoon aanwezig kan bevestigen dat er niemand langs is geweest.

Dit bedrijf is onbetrouwbaar en wordt door ons gemeld bij de nodige instanties als fraude

14. november 2025

Hier niet bestellen!

Dit bedrijf is onbetrouwbaar !! Niks bestellen als je iets retour stuurt laten ze je betalen en vervolgens laten ze je daarna weer betalen zo verdienen ze over een product wat je heb terug gestuurd nog steeds bijna het volledige bedrag van het product.

8. februar 2024

Onbetrouwbaar

Levering zou langer duren ivm verhuizing website. Dit stond nergens vermeld. Na verzoek tot annulering geen enkele reactie meer.

10. februar 2024

Verkopen defecte rookmelders

Een aantal dure FireAngel rookmelders besteld voor 300+ euro. Deze blijken allemaal defect te zijn met een batterij die 10 jaar zou moeten meegaan maar na een paar maanden een storing geven. Niet bestellen hier!

5. september 2022

Defecte rookmelder mag niet geretourneerd worden.

Ik heb bij dit bedrijf (Fortimax Beheer, van de webwinkel allesveilig.nl) 10 rookmelders (totaalbedrag 295 euro) besteld, waarvan 1 niet functioneert (geeft om de 10 minuten een vals alarm). Let op: dit betreft een ongebruikte rookmelder, net uit de verpakking. Enige reactie die ik kreeg was: kan niet, deze melders worden getest voordat ze de fabriek verlaten. Aangegeven dat ik de defectie melder kostenloos retour wil sturen en een nieuwe wil ontvangen. Helaas reageert het bedrijf al weken niet, ondanks meerdere e-mails, het invullen van het contactformulier enz. Koop hier dus niet!

1. februar 2022

Bij garantie verschuilen achter leverancier...

Abus rookmelders gaan kapot, maar moeilijk doen over garantie en terugsturen.

In totaal voor meer dan 600 Euro bij deze internet winkel besteld verdeeld over 3 zendingen. Dat ging altijd goed, prijzen ook goed. Maar...

In totaal 9 Abus GRWM30600 besteld.

1e garantie geval, 1,5 jaar na aanschaf
1 rookmelder gaat af en blijft afgaan. Unit ruikt naar verbrande elektronische componenten het alarm kan niet uit gezet worden...
Allesveilig.nl wil alleen NA ontvangen rookmelder door ABUS deze vervangen (maw fabrieksgarantie ze raken het zelf niet aan). Uiteindelijk krijgen we 1 nieuwe opgestuurd.
Ik krijg ook nooit antwoord van Abus op mijn vragen over de betrouwbaarheid van deze "zelfontbrandende" rookmelder.
Aangezien ik er ook 3 stuks bij mijn ouders heb hangen, begin je het gevoel te hebben dat het hebben van rookmelders misschien wel consumenten bedrog is.

2e garantie geval, 2,5 jaar na aanschaf.
Deze unit geeft 's nachts elke x minuten een kort piepje. Dit betekend dat de interne batterij op is...

Volgens de web-site van hun zelf en Abus gaven ze aan dat de levensduur 10 jaar is van de interne batterij. (Productie datum is 05-2018)

PS Alle rookmelder locaties zijn binnen een woning, geen direct zonlicht, we roken niet en we hebben geen tapijt in huis dus dit is de ideale leefomgeving voor rookmelders.

Wat zegt klantenservice Allesveilig?
Sorry Abus geeft maar 2 jaar fabrieks garantie.

Belachelijk, dus je verkoopt veiligheids materialen en je staat niet voor de kwaliteit ervan en wel 10 jaar levensduur aangeven op de website.
Ik zal nu direct met Abus moeten communiceren, want hun "service" is niet aan te raden!

UPDATE 6-12-2021 laat in de middag
HAHAHA Ik word door de klantenservice van Allesveilig op Kiyoh afgebekt QUOTE: Wat een frustratie spreekt er uit uw beoordeling. Dus wij hebben 3 keer keurig geleverd en zijn eerder netjes de afspraken onder fabrieksgarantie nagekomen. En nu is de fabrieksgarantie verlopen en zijn wij de gebeten hond? Omdat u uw zin niet krijgt? Koop een spiegel en ga wat nuttigs doen met uw leven. Met vriendelijke groet, Klantenservice Allesveilig.nl

Serieus? Zo laat je je ware aard zien. Ik heb ze 2 keer de kans gegeven om normaal te antwoorden en nu ik DAARNA een slechte beoordeling schrijf ben ik een droeftoeter ;)

6. desember 2021