Allente Anmeldelser 4 757

2,1

Helt fantastisk dårlig kunder service. En app der ofte er sort og dermed ubrugelig og man er tvunget til at hente og installere på ny på sit TV. For dyr en løsning især når appen så ofte ikke vi... Vis mer

Allente lover support for LG Smart TV men overholder ikke dette i praksis. Allentes support vil ikke garantere at et LG Smart TV kan benyttes med Rllente App selv om det overholder alle krav på hjemm... Vis mer

Allentes kundeservice er så sej. De er så flinke og de prøver og de prøver. Selvom problemet er i min fjernbetjening til tv’et.😂🙃 Jeg ved at jeg altid vil få den bedste betjening. Med venlig hilsen... Vis mer

jeg venter på svar på den mail jeg sendt til jer for 10 måneder siden . den lille opgave kunne i heller ikke klar . så et farvel blev det fra en gammel kunde .

1. Teleselskap

Selvom vi er den nye dreng i klassen, så er vi slet ikke så nye. To velkendte mærker er nemlig blevet til ét og Allente blev skabt. Med det ønsker vi at opbygge en stærk brandposition i Norden, og fortsætte med at tilbyde TV-oplevelser af høj kvalitet til vores kunder. Vores mål er ganske enkelt: At samle mennesker gennem kvalitetsunderholdning!

2,1

Under middels

5k anmeldelser

Helt fantastisk dårlig kunder service

Helt fantastisk dårlig kunder service.
For dyr en løsning især når appen så ofte ikke virker.
Udemærket udvalg af kanaler og skønt men kan se uge arkiv. Men ikke pengene værd.

8. februar 2026

Katastrofal dårlig support fra Allente

Allente lover support for LG Smart TV men overholder ikke dette i praksis. Allentes support vil ikke garantere at et LG Smart TV kan benyttes med Rllente App selv om det overholder alle krav på hjemmesiden.

24. april 2025

Hej Torben

Tak for din anmeldelse.

Det er ikke alle Smart TV hvorpå det er muligt at hente Allentes app. Det kræver at fjernsynet er produceret efter 2018 og mindst har denne operativsystem version på et LG Smart TV: WebOS 4.5. Har dit fjernsyn mindst denne version, burde du kunne downloade Allentes app.

Hos Allente assisterer vi så godt vi kan på LG Smart TV, men da det ikke er vores produkt, er det begrænset hvor meget vi kan hjælpe. Er der derfor udfordringer med dit TV, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til dem som har produceret det.

Du ønskes en god dag

Venlig hilsen
Victoria, Allente

Ny boks som jeg selv må betale for…

Ny boks som jeg selv må betale for denne jeg har er 11 år gamle

16. oktober 2024

Hej Jette

Tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på de 4 stjerner du har givet os.

Frida, Allente

Kan ikke anbefale Allente Ikke kundeorienteret eller ønske i…

Ikke kundeorienteret eller ønske i forhold til at fastholde sine kunder. Arrogant og bryder / opfylder ikke indgåede aftaler.

31. juli 2024

Hej Rolf

Tak for din anmeldelse, og for at dele dine bekymringer om vores virksomheds kundeorientering og opfyldelse af indgåede aftaler.

Vi beklager dybt, at du har haft en negativ oplevelse med vores virksomhed. Vi sætter stor pris på vores kunder og deres tilfredshed er vores højeste prioritet. Vi er kede af at høre, at du ikke har følt dig tilfreds med vores service.

Hej Tove

Tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din støtte og er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkt.

Tak for din anbefaling, og hvis du har brug for yderligere hjælp eller support, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Frida, Allente

Det fungere perfekt god kundeservice…

Det fungere perfekt god kundeservice har via fastspeed en god tv pakke hos Allente meget underholdning som er billigere end andre.

15. juli 2024

Hej Ditte

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den gode kundeservice og den perfekte funktion, som vi tilbyder via fastspeed. Vi er også glade for at høre, at du synes at vores TV-pakker tilbyder meget underholdning for prisen.

Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at du og alle vores kunder får den bedste service og underholdning.

Hej Bo

Tak for din anmeldelse.

Jeg vil gerne takke dig for at tage dig tid til at kontakte os, og dele din oplevelse med os.

Vi er utrolig kede af, hvis vores service ikke har levet op til dine forventninger. Vi forsøger altid at gøre vores bedste for at yde en god service, og for at udvikle den til at være bedst mulig.

Frida, Allente

ALLENTE SUPER SERVICE fra kundeservice hos…

SUPER SERVICE fra kundeservice hos Allente.

26. juni 2024

Hej

Tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os denne anmeldelse. Mange tak for det.

Du ønskes en god dag

Venlig hilsen
Maiica, Allente

21. juni 2024

Hej Maria

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget at høre, at du har oplevet dårlig service hos os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg vil gerne forsikre dig om, at vi tager alle klager meget alvorligt.

Frida, Allente

Super kompetent og behagelig betjening.

Super kompetent og behagelig betjening.

20. juni 2024

Hej Vagn

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi gør altid vores bedste for at yde en professionel og venlig service, og det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice

3. juni 2024

Hej Peder

Tak for din anmeldelse.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vores firma har en høj standard for kundeservice. Det er derfor meget beklageligt at høre, at du ikke har oplevet dette.

Vi vil gerne opfordre dig til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer på tlf: 45 100 100.

Frida, Allente

Allentes kundeservice er så sej

Allentes kundeservice er så sej. De er så flinke og de prøver og de prøver. Selvom problemet er i min fjernbetjening til tv’et.😂🙃 Jeg ved at jeg altid vil få den bedste betjening. Med venlig hilsen Annelise

29. mai 2024

Hej Annelise

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Nr.1 virkelig

Nr.1 virkelig

29. mai 2024

Hej Finn

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores firma.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os denne feedback.

Meget god !!!!

6. mai 2024

Hej Hans

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at du har haft en god oplevelse. Det er vi rigtig glade for.

3. mai 2024

Hej Joanna

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse med vores service.

Jeg vil gerne takke dig for at tage dig tid til at kontakte os og dele din oplevelse med os. Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Du kan ringe til vores kundeservice support på tlf: 45 100 100.

Virkelig eksemplarisk support

Virkelig eksemplarisk support. Kan kun anbefales

1. mai 2024

Hej Stephen

Mange tak for den fine anmeldelse.

Hvor er jeg bare glad for, at du er tilfreds med vores support. Mange tak for det.

Perfekt

Meget fin kundeservice

26. april 2024

Hej Tom

Mange tak for den fine anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse.