Met het artikel zijn wij tevreden. Uiteindelijk vonden we de info een beetje teveel. 7 mailtjes om de komst van onze bestelling aan te kondigen. Wij zaten ondertussen met zweet in de handen omda... Vis mer
Selskapet har svart
Ik was nog niet bekend met Allaz, dus heb van tevoren even reviews bekeken. Deze waren over het algemeen allemaal positief. Ik heb mijn bestelling geplaatst, kreeg meerdere emails binnen waarmee ik op... Vis mer
Helaas bestelling niet ontvangen vanwege beschadiging bij Allaz geleverd. Heb toen mijn bestelling geannuleerd omdat de levertijd te lang was. Maar heb netje op tijd mijn geld terug ontvangen.... Vis mer
Rainbow High Amaya Raine mijn eerste aankoop wat super ging. Netten informatie en goede verzend bewijzen. Gewoon goed gegaan geen klachten en ik wil zeker meer aankopen doen. ❤️🧡💛💚💙💜
Selskapet har svart
Op Allaz.nl is er een uitgebreid scala aan producten beschikbaar en ons assortiment blijft voortdurend groeien om aan diverse behoeften te voldoen. Wij streven ernaar kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Met een toewijding aan klanttevredenheid bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een snelle en gratis leveringsservice. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun bestellingen snel en efficiënt worden afgehandeld, zodat ze zonder lang te wachten van hun aankopen kunnen genieten. Bij Allaz.nl hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als een klant om welke reden dan ook niet tevreden is met zijn aankoop, bieden wij een geld-terug-garantie. Dit benadrukt ons streven naar het leveren van producten van de hoogste kwaliteit en onze toewijding om een positieve winkelervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar elektronica, kleding, huisdecoratie of andere producten, Allaz.nl is de plek waar je moet zijn. Ontdek ons steeds groeiende aanbod en profiteer van de voordelen van betaalbare prijzen, snelle levering en onze klanttevredenheidsgarantie. Wij streven ernaar om een betrouwbare en gewaardeerde online winkelbestemming te zijn voor al je behoeften.
Kruitberghof 60, 1104BC, Amsterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering. Maar slecht in je product retour sturen. Geen factuur en retourformulier bijgevoegd bij bestelling. Moeilijk adres te achterhalen waar het naar retour gestuurd moet worden. Je kan niet bellen naar de klantenservice maar alleen appen. Het Retouren van een artikel is voor eigen rekening. Ik heb een hondenmand retour gestuurd ..maar dat kosten mij 13,00 euro. Later kwam ik erachter dat de mand bij bol.com nog goedkoper was. Voor mij geen Allaz meer. Slechte ervaring!!!

Svar fra Allaz
Inplaats van 2 Sodastream Citroën heb ik 2 Sodastream orange en 1 Sodastream Citroën ontvangen. Blijkbaar waren ze niet meer op voorraad en is het zo opgelost.
Sorry maar wat ik besteld had is nooit aangekomen. Klantenservice is er mee bezig welke persoon (Erick) wel heel beleefd is. Maar volgens de transport firma is het afgeleverd maar in ieder geval niet hier bij ons adres.

Snele en nette levering.
Product was zo als omschreven en te zien op de website
Top service!
Eerst twijfelde ik om iets te kopen omdat ik de naam niet kende. Allaz was de eenige met mijn artikel op voorraad.
Ik kreeg netjes een mailtje dat de levering iets later zou zijn. Ik gaf aan het pakje eerder nodig te hebben en dat is hun toen toch gelukt, door zelf het pakketje af te leveren. Echt super fijn. Ik ga deze verkoper vaker gebruiken.
They are the best website for buy anything. and deivery its very fast. thank you
Heb een trapskelter model tractor met aanhanger besteld,
Deze is keurig op tijd geleverd en goed gecommuniceerd.

Svar fra Allaz
Ben zeer te vreden over jullie had dus een pizzarette gekocht 3 in 1 en we maakten hem open en misten er 4 pizzaschepjes contact opgenomen en netjes worden ze na gelevert de 4 schepjes super is dat zeer en zeer tevreden op na de volgende aankoop dank jullie wel

Svar fra Allaz
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.