Het duurde te lang en mijn hoesje woord niet goed dicht gehouden door de magneet en ze waren me hoesje vergeten tot ik zelf belde
Hoesje besteld. Binnen enkele dagen ontving ik daarna een mail, ik ging er van uit dat het een verzendbevestiging zou zijn of een statusupdate. Maar het was de mededeling dat mijn bestelling was terug... Vis mer
Na dat ik het verkeerde hoesje had besteld. Heb ik mijn foute bestelling aan hun doorgegeven. Ze deden hetzelfde maar dan het goede hoesje kosteloos opsturen en mocht ik mijn verkeerd bestelde h... Vis mer
Het bedrijf heeft contact opgenomen. En onderstaande is inmiddels netjes naar tevredenheid opgelost. Goede service. Communicatielijnen kunnen wel wat beter. Het product bleek na een telefoontje nie... Vis mer
We werken ons uiterst best om u, de klant de beste telefoon accessoires aan te bieden voor de beste prijzen. We beschikken over meer dan 10.000 producten op voorraad en verzenden het de volgende dag, zodat u zo snel mogelijk ervan kunt genieten. Als u vragen heeft, twijfel dan niet om onze vriendelijke klantenservice even op te bellen of een WhatsApp-berichtje te sturen.
Kiotoweg 41, 3047 BG, Rotterdam, Nederland
- info@all4gadgets.nl
- all4gadgets.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Product zoals beloofd de volgende dag…
Product zoals beloofd de volgende dag in huis, top👍
Op tijd geleverd!!!!
Top Service
Ze hebben me in 1ste instantie een verkeerd telefoon hoesje geleverd .
En toen ik een mailtje heb verstuurd hierover namen ze direct telefonisch contact met me op en een dag later had ik het juiste hoesje thuis.
Dit vind ik top en zeer klantgericht.
De service is hierdoor ontzettend goed en kan men alleen maar waarderen.
Goede kwaliteit en heel veel grip
Nette levering, artikel zoals omschreven
Snelle, nette levering. Artikel zoals beschreven
Goede service aan de telefoon
Goede service aan de telefoon, attent in afhandelen van de vraag!
Verkeerde kleur en verkeerde informatie.
Ik heb een rosé telefoonhoesje besteld. Moest er mee kunnen opnemen en ophangen via het Clear View cover, maar dit kon niet. En ik kreeg de verkeerde kleur, kreeg een zilveren. Heb het terug gestuurd. En moest daarvoor nog verzendkosten betalen ook! Voor iets wat ik niet besteld heb, en wat niet aan de eisen voldeed. Heel jammer dit.

Svar fra GGpro
Snel en goed geregeld.
Goed en betrouwbaar
All4gadgets reageert snel op vragen die je stelt via de mail. En de antwoorden die zijn gegeven blijken te kloppen nu ik het product heb ontvangen. De levering en dus de logistiek blijkt goed georganiseerd te zijn. Naast een rijk aanbod van producten. Tot nu toe dus zeer goede ervaringen
goede service
product niet ontvangen binnen afgesproken tijd. kreeg het daarom als excuus alsno gratis toegestuurd. Top!!

Svar fra GGpro
Vlotte levering prima service
Wat all4gadgets levert voldoet aan de verwachtingen!
Goed kwalitatief product en komt volledig overeen zoals beschreven op de website. Zeer snel geleverd, zoals ook aangegeven op de website en in de bevestigingsmail.
besteld na 16:00 uur zou het pas over 2…
besteld na 16:00 uur zou het pas over 2 dagen geleverd worden. 16:30 besteld en het was er de volgende dag al.
Het artikel dat ik thad besteld was niet…
Het artikel dat ik had besteld was niet zoals op de website.
Ik belde daarover en het werd door een heel aardige meneer tot mijn volle tevredenheid afgehandeld!
Snel zeker een aanrader
Snelle levering en mooi product