Aligo.nl Anmeldelser

4,0

Fijne, stevige en krachtige stofzuiger. Veel accessoires. Goede batterijduur in lage stand. Ik mis een tussenstand qua zuigkracht. De beschermlaag op de wieltjes aan de voet slijt snel op een tegelvlo... Vis mer

via bol.com activity tracker besteld, later als gemeld lag er een envelope in de brievenbus met daarin twee pak plastic handschoenen, meteen retour gestuurd, bevestiging van versturen gekregen, pakje... Vis mer

Erg goede klantenservice. Het duurde even voordat ik ze kon bereiken, aangezien de telefoon niet opgenomen werd. Vervolgens via Whatsapp gecontact en kreeg daar goede reactie. Ik mocht mijn product ge... Vis mer

Was altijd skeptisch over merken zoals Xiaomi. Door de klantenservice (iemand van logsitiek) ben ik overgehaald om de Dreame V9 Pro te kopen. Geweldige zaak, goede service, top items en natuurlijk one... Vis mer

1. Elektronikkbutikk

Aligo.nl is een Nederlandse online verkoper gespecialiseerd in xiaomi Smart producten. Stofzuigers | Roborock S50/55 Robot | het grootste aanbod met laagste prijsgarantie. 15 dagen bedenken tijd. Technisch ondersteuning. Gratis bezorgen.

• DE WERF 11, 2544EH, den haag, Nederland

• aligo.nl

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Xiaomi Robot stofzuiger laten repareren

Ons Xiaomi Robot stofzuiger was defect. Het kan gebeuren. Even was ik bang dat er geen service wordt verleend. Het viel reuze mee. Na het aanmelden en opsturen krijg je werkend terug. We hebben paar weken moeten wachten, maar in corona periode is het wel normaal. Bij IKEA moet je ook lang in de wachtrij staan. Doet me denken aan Efteling attractie in de hoog seizoen.
Kortom we hoeven weer niet meer zelf te stofzuigen! Daar gaat het uiteindelijk om. Top.

19. mai 2020

Tevreden klant

Een elektrische step en een stofzuiger gekocht! Zoals aangegeven had ik de producten de volgende dag in huis! Goed geregeld en de producten zijn top!

Aanrader!

17. mai 2020

Toch goedgekomen

Mijn telefoon was na 4 mnd defect. Teruggestuurd naar het bedrijf. Hoewel de communicatie aanvankelijk wat moeizaam verliep is alles uiteindelijk goed gekomen.
Telefoon kon helaas niet meer gerepareerd dus ik heb mijn geld terug gekregen.

13. mai 2020
Logoen til Aligo.nl

Svar fra Aligo.nl

Beste

Je bestelling is geplaatst bij Bol.com in plaats van Aligo.nl

Bedankt voor je reactie. tijdens de corona kunnen we alleen alle telefoons in Nederland repareren, als een deel van de telefoon kapot is, moeten we de vervanging uit China halen. het duurt langer om je voor te bereiden.

U kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers via e-mail in het Nederlands.
info@aligo.nl

BR
ALIGO.NL
CS

Goede kwaliteit-prijs verhouding

Goed assortiment, duidelijk wat wel/niet leverbaar is. Kwaliteit voor een goede prijs met snelle levering. Alleen staan beschrijvingen vaak nog in krom Nederlands.

12. mai 2020

Top! Snel en goede service.

Eerste ervaring met Aligo.nl is meteen een top-ervaring. 24 uurs klantenservice waardoor ik snel mijn pakketje kon ophalen ipv verzenden. Geweldig geholpen en het product is op en top.

9. mai 2020

Goed geholpen

Het product dat ik had besteld was kapot gegaan in het magazijn. Dit was helaas ook meteen het laatste exemplaar in de voorraad. Het geld is keurig weer terug gestort. De klantenservice was een beetje gebrekkig Engels. Maar voor de rest ben ik goed geholpen.

5. mai 2020

Waardeloos

Niets ontvangen wel betaald. Geen reactie op klanten service. Waardeloze webshop

25. april 2020
Logoen til Aligo.nl

Svar fra Aligo.nl

Beste

Uw bestelling is geannuleerd en de betaling is terugbetaald.

We hebben geen e-mail of telefoontje van u ontvangen.

Bij vragen kun je altijd mailen naar: info@aligo.nl

cel :+31638207542

BR