Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var... Vis mer
Se hva andre synes
1bestellung ist ok aber 2weitere ohne das ich bestellt habe (plus kreditkartenabbuchung ) ist total frech .Die Schuhe sind bequem aber die innensohle war nach 8stündigem tragen total zerknautscht .Hab... Vis mer
17 days into wearing these insoles I am delighted to say that my mobility has considerably improved. Less stiffness in my knees and no more need for painkillers. Even from the first day they made... Vis mer
Indlægssålen har jeg brugt on and off gennem flere år. Efter en længere pause, begyndte jeg igen med nyindkøbte indlægssåler. Sålerne har 100% rettet op på de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.
Kontaktopplysninger
Siriusvej 1, 7430, Ikast, Danmark
- +45 22 833 733
- kontakt@alignfootwear.dk
- alignfootwear.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastiske såler! Super hurtig betjening - sålerne kom 2 dage efter bestilling!
Min datter anbefalede sålerne og de er fantastiske!
De er simpelt hen blevet uundværlige for mig. Har allerede købt to par!
Jeg havde længe haft en hælspore. som ikke ville gå væk og gik samtidig lidt skævt på den anden fod. Havde forsøgt flere ting, som ikke havde hjulpet. Der gik kun ca. 1 uge, før jeg kunne mærke bedring og efter ca.14 dage, så mærkede jeg næsten ingenting mere. Efter 1 måneds tid, så var smerterne og hælsporen helt forsvundet. Har ikke mærket noget til den siden. Det er nu et halvt år siden. Har også fået en bedre gang og har heller ikke så ondt i mine hofter mere. Kan stærkt anbefales!
Hilsen Anna Jensen
God til forfodsnedsynkning
Jeg har forfodsnedsynkning, og Align har hjulpet mig bedre end de gængse indlæg efter mål. Efter at jeg er gået over til Align, har jeg næsten aldrig smerter i forfoden, heller ikke hvis jeg har gået meget.
Kundeservicen er meget hurtig og venlig, svarer gerne på spørgsmål, og forsendelsen er også hurtig.
Jeg købte den største størrelse…
Jeg købte den største størrelse herresåler og sendte den med min mand på arbejde. Han bruger størrelse 49 i sko. Han har smerter i ankler og hævede knæ hver dag efter arbejde da han i sit arbejde som bager står op hele arbejdsdagen. Han var noget skeptisk men da dagen var omme kom han glad og overrasket hjem UDEN smerter i hverken ankler eller knæ og uden hævelser!: ) Han er så glad og det er børnene og jeg også for han har virkelig haft ondt og været træt af det fordi han hver dag skulle hjem og ligge med benene op ad væggen for at hævelser og smerter kunne aftage - så tak for det gode produkt! Nu har vi en far/mand der er aktiv og glad selv efter en lang arbejdsdag! <3
Et år og 2 måneder gik der før jeg fik…
Et år og 2 måneder gik der før jeg fik has på min hælsporer og min nedfaldne forfod. Jeg var igennem meget, fysioterapi, indsprøjtning med binierbarkhomon i hælen.
Men smerterne forsvandt aldrig helt.
Først da jeg fandt Align sålen blev jeg endelig fri for smerterne i mine fødder.
Nu bruger jeg dem i alle mine sko :-)
Tilfældigt møde med Align Footwear
Jeg kom tilfældigt forbi Tove, der stod i Herning Centret og demonstrede sålerne. Jeg fik lov at ligge sålerne i mine ynglingssko (de meget flade converse) og gik en tur rundt i centret. Og kunne mærke en forskel. Det er helt tilbage i 2014 og jeg bruger dem stadig i næsten alle mine sko og støvler. Jeg er glad for denne opdagelse og har ikke længere gener i lænd, knæ og fødder. De er pengene værd👍🏻
Jeg har nu brugt sålerne i ca 3 mrd
Jeg har nu brugt sålerne i ca 3 mrd. I forbindelse med løbetræning og på jobbet. Den første mrd skulle mine ben og fødder vende sig til sålerne, jeg fik vabler og smerter i knæ og hofte i venstre side. Jeg var klar over at jeg havde en forkert fodstilling i venstre side og er sikker på at det var foden nu skulle vende sig til at ramme jorden rigtigt og ikke længere kompensere. De sidste par mrd kan jeg mærke en helt anden fornemmelse i begge ben og fødder. Trods jeg løber meget og går hele dagen på jobbet har jeg inden smerter i hverken knæ, svang eller hofte som jeg førhen havde efter lange arbejdsdage og løb. Og kan nu se at mine løbesko slides helt ens. Kan virkelig anbefale dem.
Hovedpine og kæbespændinger efter brug af såler
Jeg har oplevet voldsom hovedpine og spændinger i kæbe efter brug af Align Footwears såler. Jeg har ikke haft tilbagevende hovedpine i over 20 år. Mit oprindelige problem var nedsunken forfod og smerter i den forbindelse. De smerter overdøves nu af de smerter, jeg oplever at have fået pga. brug af sålerne.
Jeg har rettet henvendelse til Align Footwear, da jeg tænker, at det er relevant for dem, at forholde sig til de bivirkninger, som sålerne kan have. Desuden skriver Align Footwear på deres hjemmeside, at hvis man oplever utilpashed i forbindelse med brug af sålerne, vil de gerne kontaktes, så man fælles kan finde årsagen til ubehaget. Det har jeg som nævnt gjort - både mundtligt og skriftligt (først kundeservice der henviste mig videre til direktør, Mette fly). Align Footwear anbefaler mig at stoppe med at bruge sålerne, hvilket jeg dog allerede har gjort. Det eneste Align tilbyder mig, er at jeg kan returnere sålerne og de lever dermed ikke op til deres egne løfter om, at hjælpe kunder, der har oplevet at få bivirkninger.
Nu skal jeg derfor selv til at finde en løsning på de nyopståede smerter, jeg har fået i forlængelse af min brug af sålerne.
Jeg vil anbefale nye kunder at overveje evt. bivirkninger ved sålerne inden køb.
Lang leveringstid!
Lang leveringstid, bestemt ikke som beskrevet 1 - 2 dage. Mangelfuld levering, kun 50% selvom der er betalt for 100%!

Svar fra Align Footwear
Såler til en fornuftig pris
Såler til en fornuftig pris. Kan kun anbefales.
Hælspore udvikling på trods af align
Begyndte at steppe og på trods af sålerne blev min svangsene mere spændt og irriteret for at slutte m en hælspore. Har igen lagt Nike’s udmærkede såler i skoene og kasseret align🤨
Desværre er jeg blevet bondefanget hos Align.
Desværre passede sålerne ikke i noget af mit skotøj (udover i mine løbesko, som allerede korrigerer for pronation), da dame-sålerne er en del bredere end de forskellige lædersko, som jeg går i, så der var ikke rigtigt plads til mine fødder. Ærgerligt.
Derfor returnerede jeg varen iht. Align's lovede 60 dages returret. Der er nu gået over en måned siden returnering og jeg har hverken fået penge retur eller modtaget en bekræftelse på at de har modtaget varen. Jeg har kontaktet dem flere gange på mail, men de undskylder med ferie og agerer ikke. Dog har jeg sideløbende modtaget flere reklamemails fra fitmaet, useriøst.
Fragtfirmaet GLS siger de har leveret pakken og har en underskrift på dette, så ferielukket har der vist ikke været.
Jeg må desværre erkende, at jeg er blevet bondefanget hos Align.
Jeg kan desværre ikke anbefale Align, for selskabet opfører sig useriøst. Ift. skoindlæg konkluderer jeg, at det er en god idé at prøve såler i egne sko inden køb. One size does not fit all...

Svar fra Align Footwear
Dette firma ligner på en prik mindst 2…
Dette firma ligner på en prik mindst 2 andre: Super-sonic tandbørste og Hallux Valgus tåspreder. Deres anprisninger og mærkninger af produkterne (bl.a. 60 dages garanti) er ens og rent fup. Jeg fik aldrig mine penge igen, selv om alle betingelser var overholdt..
Jeg tror, de selv skriver anbefalingerne.

Svar fra Align Footwear
Best insoles i have ever used
Best insoles i have ever used. Cannot recommend these insoles enough. Yes they are a bit expensive but if you need them they are well worth every penny.
Min oplevelse med align såler er…
Min oplevelse med align såler er fantastisk, det er svært at undvære den her i varme. Når jeg bruger sandaler, jeg kan tydelig mærke den gode effekt de giver min krop.. Kan ikke rose dem nok... Har ikke ondt i ryggen og ben efter jeg er startet med at gå fint oprejst.. Hurra for Align Footwear... Ville mega gerne i kunne finde på noget til sandaler.. Kram fra Annelise
Trage die Einlagen seit einigen Wochen
Trage die Einlagen seit einigen Wochen. Sie sind eine Ergänzung zu meinen orthopädischen Einlagen. Ich habe einen Ballen-Hohlfuß und bin begeistert, daß ich eine Alternative gefunden habe. Der Fuß steht stabil im Schuh und ich bin weiter schmerzfrei. Zu empfehlen im Sportschuh (Neutralschuh), aber auch im Straßenschuh tragbar. Empfehlen kann ich sie zu 100%
Jeg har i årevis kæmpet med nedsunket…
Jeg har i årevis kæmpet med nedsunket forfod, og har af denne grund, tilligere fået lavet specielle indlæg til mine sko. Da der ikke længerer gives tilskud til denne form for indlæg, og de koster “ en krig”, plus, at de føles hårde at gå med, besluttede jeg derfor , for ca en uges tid siden, at prøve et par Align indlægssåler, da jeg så en bekendt af mig , Britta Fladeland anbefale dem i Aligns annnonce. Ud over, at de intet fylder i fodtøjet, er de fantastiske. De føles bløde, og dækker behov for comfort, samt støtter på den bløde måde. Så jeg er klar til en “ Blød sommer med glade fødder”. Kan anbefales varmt mvh Helen Wiggers, Charlottenlund
SANDALS ARE ENORMOUSLY TOO BIG!
The sandals arrived. They are many, many sizes too large. I am a standard women's size 9, and this size has always fit me no matter the brand. The pair of Align sandals I received are over an inch too long and over an inch too wide. This is unaccepable. I am requesting a full refund, including the shipping costs.

Svar fra Align Footwear
God vejledning og hurtig svar hvis man…
God vejledning og hurtig svar hvis man har spørgsmål til brugen af indlæggene.
Efter kun af have brugt indlægget er jeg meget tilfreds.
DE ER DE BEDSTE SÅLER …
DE ER DE BEDSTE SÅLER NÅR MAN SKAL PASSE PÅ SINE FØDDER JEG HAR DIABETES MANKAN MÆRKE FORSKEL NÅR MAN HAR SKO PÅ HVOR SÅLERNE IKKE ER I
Snurren og uro i ben er væk
Jeg har haft så meget uro og snurren især i mit Venstre ben, så jeg faktisk blev scannet for at være sikker på, at jeg ikke havde sklerose. Det havde jeg heldigvis ikke. Ved et tilfælde køber jeg align såler, fordi sålen i et par af mine sko var slidt.. Siden har jeg stort set ikke haft snurren/smerter i mit ben. Jeg kan kun anbefale Align sålerne.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.