Align Footwear Anmeldelser

4,3

Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var... Vis mer

1bestellung ist ok aber 2weitere ohne das ich bestellt habe (plus kreditkartenabbuchung ) ist total frech .Die Schuhe sind bequem aber die innensohle war nach 8stündigem tragen total zerknautscht .Hab... Vis mer

17 days into wearing these insoles I am delighted to say that my mobility has considerably improved. Less stiffness in my knees and no more need for painkillers. Even from the first day they made... Vis mer

Indlægssålen har jeg brugt on and off gennem flere år. Efter en længere pause, begyndte jeg igen med nyindkøbte indlægssåler. Sålerne har 100% rettet op på de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... Vis mer

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

35 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De bedste såler

Alle pengene værd 🥳Havde købt et par nye sko & der skulle nye Align såler i.
Tænkte kan da godt lige gå i skoene inden, at sålerne kommer. Rigtig dårlig ide.

28. mars 2024

Svar fra Align Footwear

1000 tak for de fine ord - jeg er SÅ glad for, at du kan mærke en forskel med mine indlægssåler. Kh Mette/Align

Bøvlede med hælspore i årevis

Bøvlede med hælspore i årevis, prøvede alt uden held. Efter jeg begyndte at bruge disse indlæg er det forsvundet. Går aldrig uden disse indlæg mere (undtagen hvis jeg skal i et par stilletter ;) )

10. april 2024

1000 tak for din fine anmeldelse - god dag, Kh Mette/ Align Footwear

Det er et godt køb.

Det er bare gode såler,har nu 2 par.
Kan ikke gå uden de såler i skoene,når jeg går længere ture.
Hurtig betjening og en venlig hilsen i pakken ♥️

25. mars 2024

Betalte for 2 sæt indlægsåler fik 1…

Betalte for 2 sæt indlægsåler fik 1 sæt.
Så mit råd til andre KØB ET ANDET STED

1. mars 2024

Svar fra Align Footwear

Kære Hans Ivan - det beklager jeg virkelig meget, jeg må have set forkert på ordren. Jeg sender naturligvis det manglende par til dig snarest muligt. God weekend, Kh Mette/ Align Footwear

Helt FANTASTISK.

Helt FANTASTISK.
Min kone har i et par år flyttet rundt med en indlægssål fra Align i sine forskellige sko. Nu var tiden til et par såler mere, så jeg ville også hoppe med for at prøve - hvis ikke jeg var tilfreds, kunne jeg jo returnere dem. Men det helt modsatte skete. Det er det bedste jeg har oplevet for mine fødder i mange år. Fluks skrev jeg til Mette, da jeg nu havde fjernet samtlige såler i mine sko, og jeg fik tilsendt et par såler mere. Det her kan jeg kun anbefale til alle - PRØV DE INDLÆG, de er helt utrolige. Mit problem var "bare" en nedsunken forfod, som bare var så irriterende, med sålerne fra Align hjalp mig med det samme.

20. mars 2024

Svar fra Align Footwear

Kære Bjarne - 1000 tak for dine pæne ord :) Rigtig god dag - Kh Mette/Align Footwear

Je porte les semelles plus que 5 ans

Je porte les semelles plus que 5 ans , et je me sens vraiment très bien avec 👍😊
Ce sont mes pieds qui me faisait mal

6. mars 2024

Merci :) Cordialement, Mette/Align Footwear

Super såler - de hjælper i hvert fald mig

Bestilte hos Align Footwear søndag og tirsdag lå de klar til afhentning i GLS shop.
Jeg har brugt sålerne i mange år især i vandresko/travesko/sneakers og føler helt klar at de aflaster fødderne, så jeg kan gå længere ture.

24. februar 2024

Kære Gitte - tak for din fine anmeldelse af mine indlægssåler. Kh Mette/ Align

Super god service

Det er nogle rigtig gode såler, desværre løste sålerne ikke mit specifikke problem.
Men til gengæld lever firmaet 100% op til deres 60 dages garanti, og var der igen problemer med at få pengene retur.
På trods af at fragtfirmaet ikke formåede at levere min pakke retur til Align Footwear, så fik jeg uden problemer alligevel pengene retur. Virkelig god og hurtig service.
Dejligt når man kan stole på den garanti, der reklameres med.

7. februar 2024

Svar fra Align Footwear

1000 tak for din pæne anmeldelse, Brian. Jeg er ked af, at mine indlægssåler ikke kunne hjælpe med dine udfordringer men krydser fingre for, at du finder en løsning :) God weekend, Kh Mette/Align

Skønne såler

Sålerne er fantastiske og jeg har dem i alle mine sko, de hjælper mig rigtig meget. Startede med at bruge dem, da jeg smadrede mit venstre knæ og bruger dem stadig efter jeg har fået knæprotese 👍🙏❤️

11. januar 2024

Super Einlagen

Seitdem ich Eure Einlagen benutze, kann ich wieder schmerzfrei laufen.
Und ich benutze diese Einlagen schon seit 2019!!!
Nie wieder andere (auch keine vom Orthopäden).

30. november 2023