Se hva andre synes
Informasjon om virksomheten
Om Alice Airco
Skrevet av virksomheten
Na 60 maanden is de apparatuur van jou.
Kontaktopplysninger
Jonge Linde 17, 1191RH, Ouderkerk aan de Amstel, Nederland
- 0850600871
- info@aliceairco.nl
- aliceairco.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede eerlijke service
Goede eerlijke service. Denken met je mee en zijn transparant. Ook als er iets is, je hoeft maar een appje te doen en ze reageren of sturen iemand langs als het nodig is. Niet de allergoedkoopste, maar ik vind de service en de professionaliteit die je erbij krijgt zeker mijn geld waard! Inmiddels 2 airco’s laten plaatsen door hun afgelopen jaren.
Hele leuke sympathieke mensen die…
Hele leuke sympathieke mensen die voldoen aan jou wensen . En tevens een hele goede uitleg geeft en netjes en schoon werken en uiteraard de airco,s hangen netjes en doen het perfect .
We raden dit bedrijf zeker aan en zijn zeer tevreden
Absolute aanrader
Duidelijke website, goede uitleg qua mogelijkheden. Levering en installatie was een eitje! We zijn erg tevreden over de airco, nog een paar dagen hitte meegemaakt en werkt als een zonnetje. Hopelijk ook komende najaar/winter er veel plezier van. Aanrader om voor airco aanschaf in de hand te nemen.
Super bedrijf
Vanaf het eerste contact, Tot de plaatsing word je door Alice airco helemaal ontzorgd.
Ze denken met je mee, kijken naar de mogelijkheden en werken heel secuur en netjes!!
Ik zou ze altijd aanraden.
Bedankt voor de goede service.
Wij hebben een offerte aangevraagd en…
Wij hebben een offerte aangevraagd en binnen no time werd er al contact opgenomen wat wij heel fijn vonden. Na een telefonisch gesprek over wat we graag wilden en waar alles geplaatst moesten worden waren we eruit en werden er binnen 4 weken 2 airco’s geplaatst.
De medewerker die hem kwam plaatsen was zeer vriendelijk en werkte erg netjes en nam alles aan karton en plastic zelf weer netjes mee. Zeker een aanrader!
Super netjes gewerkt is ons 2 arcio we…
Super netjes gewerkt is ons 2 arcio we zijn erg heel blij mee
Super service
Super service. Duidelijke communicatie. Duidelijke afspraken.
Stipt en goed
Super snelle service
Super snelle service. Kant en klaar airco . Hij is totaal aan mijn verwachtingen en smaak . Top service en goed kwaliteit zeker een aanrader
Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf, eerst een airco aangeschaft in de caravan en nu van de week thuis ook. De jongens die ze hebben geplaatst weten wat ze doen en leggen alles heel goed uit en houden rekening met alle wensen. Na de offerte zijn beide airco's snel geplaatst, kortom enorm tevreden wij raden ze aan iedereen aan!
Snelle service
Snelle service, zo komen ze kijken en zo hangt die al.
Klantvriendelijk en nette monteurs hebben echt verstand van zaken.
Gewoon echte vakmannen
Hele serieuze mannen die rekening houden met de wensen van de klant. Daarnaast krijg je hele duidelijke uitleg omtrent het huurcontract. De mannen werken netjes en leveren echt kwaliteit. Airco's werken na installatie echt heel goed. Heren dank jullie wel voor de snelle service en vakkundig plaatsen van al onze airco's.
Super tevreden.
Super tevreden.
Snel reageren op berichten/ vragen.
Op afgesproken tyd begonnen.
Werken netjes.
Duidelijke uitleg van afstandsbediening.
Ongelooflijk goede service
Ongelooflijk goede service, bereikbaarheid en vriendelijkheid. Ondanks de enorm drukke periode heel snel een bezoek aan huis voor de inventarisatie. We hebben een zoon met een beperking die slecht tegen de warmte kan. Bart en Robin hebben letterlijk in hun vrije tijd de airco in de slaapkamer van Daan geïnstalleerd en vrij kort daarop de andere airco’s. Dit zijn gasten die weten wat service is en niet te vergeten gewoon top geïnstalleerd.
Aanrader van dit top bedrijf!
Alles vooraf goed uitgelegd en bekeken, offerte duidelijk en overzichtelijk! Snelle en duidelijke oplevering met vriendelijk personeel.
Een aanrader voor iedereen die overweegt airco’s te nemen.
Vorige week derde unit geplaatst
Vorige week derde unit geplaatst
Vakwerk zoals bij de vorige installatie
Ben heel tevreden personeel heel professioneel en vakkundig
Kan het bedrijf echt aanbevelen
Ton Lemmers Tilburg
Netjes, kundig en vriendelijk.
Alice airco heeft bij ons 2 airco’s en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter.
Super tevreden over de vriendelijke service.
Hartstikke bedankt
Heel blij met onze airco
Heel blij met onze airco, super goed geholpen.
En snel geplaatst vriendelijke medewerkers.
Zeker aan te raden
Zeer tevreden
Na 3 winters in een huis dat niet warm te branden was, heb ik besloten om een airco te leasen. Mijn keuze viel op Alice Airco en al heel snel nadat ik een offerte aangevraagd had kwam Robin bij mij thuis.
We hebben samen de mogelijkheden doorgenomen en Robin was heel duidelijk en transparant. Al vrij snel daarna kon hij geplaatst worden. Helaas had ik op de afgesproken dag longontsteking en moest ik de afspraak verzetten. Dat was gelukkig geen probleem en kon naar een week later.
Precies voordat de hittegolf begon is mijn airco geïnstalleerd en dat is vakkundig gedaan door een hele vriendelijke monteur. Hij werkte zorgvuldig, vakkundig en netjes. Ook heeft hij met mij nog even gekeken naar de plek voor de buitenunit, maar die kon uiteindelijk alleen maar op de door Robin al genoemde plek.
Dezelfde middag kon ik mijn huis al heerlijk koelen met mijn nieuwe airco, wat een luxe!
Al met al ben ik zeer tevreden over Alice Airco en de manier waarop zij werken. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Heel tevreden
Goede, snelle installatie en service, duidelijke afspraken.
Airco in de slaapkamer …
Wij hebben 9 april een airco geplaatst gekregen in onze slaapkamer. Robin heeft ons fantastisch geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd. Binnen een paar weken kon de airco geplaatst worden en dat was in een halve dag klaar. Ze hadden ook keurig opgeruimd . Ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Christina Hart
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.