Tool two weeks to arrive but the coat…
Tool two weeks to arrive but the coat was perfect!!
Welcome to Alessa, your exclusive destination for luxury clothing that unites feeling and style in a unique way. We are passionate about offering women around the world the best in loungewear and bringing a sense of relaxation to our garments. Alessa was founded with a simple vision: to create clothes that make women feel confident, beautiful and comfortable.
Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 73 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Tool two weeks to arrive but the coat was perfect!!
Bestilte en jakke for 15 dager siden. Har ikke fått oppdatering på at pakken er sendt eller lignende, og heller ikke fått svar på mail av de.
Jeg returnerte en vare, de har ikke godkjent returen av en helt fin jakke. Som var helt ubrukt. Får ikke tak i dem via mail eller WhatsApp nå i ettertid…

Svar fra Alessa Clothing
Super dårlig service, har bestilt en jakke som ikke er kommet.
Jeg har efterfølgende skrevet en mail til dem omkring hvor min pakke bliver af med ordrenummer og det hele og har ikke fået svar. 900kr lige ud af vinduet!

Svar fra Alessa Clothing
har fortsatt ikke fått min pakke og det har gått flere dager nå, fortsatt ikke fått svar om når pakken min blir sendt.

Det er God kvalitet på jakka, brukte ca 2 uker på å komme og veldig fin farge

Svar fra Alessa Clothing
Har gitt ut et innlegg før og de svarer da med at de tar returneringer seriøst, men har enda ikke fått pengene etter ca 15 dager. Nå har det gått flere måneder og banken har «ikke funket», eller så bare drøyer de den og spørr om random bank opplysninger som jeg har allerede sendt for lenge siden. Synes det er frekt og spess at de holder på sånt, kan ikke være så vanskelig å sende penger når en person har returnert produktet?

Svar fra Alessa Clothing
Det er ca 2 måneder siden jeg bestilte...og varene har ikke kommet enda, og jeg har heller ikke fått tilbakemelding på om pakken er på vei!

Svar fra Alessa Clothing
Styr unna, har bestilt for over 2 uker siden, de svare ikke på kundeservice eller på email. Det er scam, de later som om pakken min ikke eksisterer. De har ikke svart selvom de sier det offentlig

Svar fra Alessa Clothing
Jakken kom som forventet etter 25 dager. Veldig fornøyd med kvaliteten. Den er god og varm. Anbefaler alle å kjøpe denne jakken!

Svar fra Alessa Clothing
God hjelp med retur å de fikse et helt ny farge på grunn av jeg ønsket retur❤️