Mycket bra service och bra kvalité
Mycket bra service och bra kvalité! Super nöjd med mina köp och kommer definitivt köpa igen!

Företaget har upphört.
Sverige
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Svar fra Alcove
Att hitta en onlinebutik för kristaller och smycken som kombinerar personlig service, fantastiska detaljer och högkvalitativa produkter är som att hitta en gömd skatt. Jag upptäckte Alcove för en tid sedan, och jag kan ärligt säga att jag inte har sett mig om sedan dess.
Det första som fångade min uppmärksamhet var den omedelbara känslan av omsorg som genomsyrade hela upplevelsen. Varje smycke verkade handgjort med kärlek och omtanke, och varje kristall gnistrade med en fantastisk design.
Men vad som verkligen gjorde mitt besök minnesvärt var den exceptionella servicen. Personalen tog sig tid att svara på mina frågor, ge mig personlig rådgivning och verkligen engagera sig i mina behov.
Det var som att jag handlade från en vän snarare än en affär. Jag kände mig sedd och hörd på ett sätt som är sällsynt i dagens digitala värld. Det fanns en äkthet i varje interaktion som gjorde att jag kände mig speciell.
Och självklart måste jag nämna kvaliteten på produkterna. Varje smycke jag köpte från Alcove har blivit ett viktigt föremål i min personliga samling. Kristallerna är av högsta kvalitet och varje detalj är utförd med precision och skicklighet.
Sammanfattningsvis kan jag inte nog rekommendera Alcove. Om du letar efter en unik och minnesvärd shoppingupplevelse, är detta platsen att gå til.

Svar fra Alcove
Beställt här ifrån flera gånger, både smycken och kristaller. Bra kvalitet, snabb leverans och otrolig kundservice.

Svar fra Alcove
Har beställt ett par gånger och varit nöjd med allt! Superfina smycken & kristaller😍 snabb leverans samt snabbt svar på produktfrågor, jätte god service verkligen, har inget att klaga på!

Svar fra Alcove
Varje gång jag har beställt härifrån så har jag fått en underbar upplevelse. Paketet skickas snabbt men är också försiktigt packad ner.
De handgjorda smyckena är långvariga och är one of a kind!
Funkar både om amn vill köpa present eller unna sig själv. Allting är prisvärt.
Rekommenderar starkt!

Svar fra Alcove
Otroligt fina smycken och snabb leverans! Paketen är såå fina också 😍

Svar fra Alcove
Fick hem mina smycken idag och de är såå fina, verkligen supernöjd 😍🔮