Alberteengsbye Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Hos Alberte Engsbye arbejder vi med holistisk sundhed, funktionel medicin og homøopati. Vores mission er at hjælpe dig med at forstå og mærke, hvordan kroppen har en naturlig evne til at helbrede sig selv – når vi giver den de næringsstoffer og den støtte, den har brug for. Vi tror på, at du kan spise dig fra syg til rask via den rette ernæring og tilskud – og at varig sundhed skabes indefra. Derfor arbejder vi ikke med hurtige løsninger, men med at finde og forstå de bagvedliggende årsager til dine symptomer. Hos os bliver du set som et helt menneske. Krop, sind, livsstil og historik hænger uløseligt sammen, og vi tror på, at ægte sundhed opstår, når vi skaber balance mellem det hele. Med en testbaseret og individuel tilgang hjælper vi dig med at finde netop dine ubalancer og behov – og guider dig derfra med holistisk skræddersyet vejledning, kost, tilskud og livsstilsændringer. Uanset om du kæmper med fordøjelsesproblemer,sygdomme, træthed, hormonelle ubalancer, stress eller bare ønsker at få mere energi og overskud, så møder vi dig der, hvor du er. Alberte Engsbye er skabt for at vise dig en ny vej til sundhed – hvor kroppen får de rette betingelser for at hele, og hvor du kan tage kontrollen tilbage.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Min varmeste anbefaling

Kære Alberte

Efter lang tid med voldsomme bivirkninger fra p‑piller og store smerter forbundet med endometriose, stod jeg et sted, hvor min krop var helt ude af balance. Din vejledning, din kostplan og de kosttilskud, du sammensatte til mig, har gjort en markant forskel. Allerede efter kort tid begyndte jeg at mærke lindring, og i dag er mine smerter reduceret med omkring 50 %.

Du er professionel, nærværende og utrolig dygtig til at forklare tingene, så man føler sig tryg og forstået. Jeg kan varmt anbefale dig til alle kvinder, der kæmper med hormonelle udfordringer eller føler sig overset i systemet.

Tak for din støtte og din faglighed.♥️

16. mai 2026

Lærerigt forløb❤️

Jeg har haft et virkelig godt og lærerigt forløb hos Alberte, som har givet mig nye sunde vaner og et helt andet perspektiv på sundhed. Det har ikke handlet om strenge regler eller perfektion, men om at skabe en mere balanceret og realistisk tilgang til både krop og mentale vaner.

Noget af det, jeg især har sat pris på, er Albertes evne til at skabe et trygt og roligt rum, hvor man føler sig komfortabel med at dele meget personlige ting uden at føle sig dømt. Hun møder én med forståelse, nærvær og oprigtig interesse, og det har gjort en kæmpe forskel for mig gennem forløbet.

Jeg føler mig både klogere på mig selv og langt bedre rustet til at passe på mig selv fremadrettet. Jeg kan kun anbefale et forløb hos Alberte🫶🏻❤️🥰

7. mai 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fantastisk godt sted at starte!

Det er et fantastisk godt sted at starte ud på din rejse, hvis du ikke har nørdet særlig meget i sundhed, mad som medicin osv. Alberte er kompetent, det kan gå rigtig hurtigt, men hun er god og lyttende, hvis der er noget man ikke forstår. Ingen tvivl om, at hun brænder for det hun laver og hun vil støtte dig alt det hun kan. Det er vigtigt at vide, at det er et meget mere holistisk syn på sundhed end feks alminde praktiserende læge, så er du klar til at gå mere i dybden og forstår hvordan flere faktorer påvirker dig, så er Alberte god!

10. april 2025

Kæmpe anbefaling!

Jeg kontaktede Alberte, fordi jeg havde utrolig mange ubalancer i min krop, og jeg havde brug for hjælp til at få styr på det. Gennem test fandt vi frem til, hvor ubalancerne lå og Alberte har været helt fantastisk til at forklare og formidle, hvordan det hele hænger sammen. Alberte er utrolig dygtig til sit arbejde, og jeg har hele vejen igennem følt mig både tryg og i rigtig gode hænder.

På bare tre måneder har jeg oplevet markante forbedringer – mine symptomer er halveret og jeg mærker stadig bedring fra uge til uge. Det er virkelig en investering i mig selv, som jeg er så glad for at have taget!

Jeg kan på det varmeste anbefale Alberte til alle, der ønsker at få deres krop mere i balance og samtidig få en kyndig, omsorgsfuld og engageret vejleder med på rejsen.

1. desember 2024

Kæmpe anbefaling!

Jeg kontaktede Alberte, efter at have fulgt hende på Instagram over længere tid, i håb om at hun kunne hjælpe med at få rodet bod på nogle af mine fysiske udfordringer, som var meget generende for mig.

Jeg døjede med hyppig forstoppelse, lavt energiniveau, en følelse af 'numbness' og udbrud af urenheder i ansigtet og på skuldrene.

Mit tre måneders forløb med Alberte har ikke desto mindre lært mig vigtigheden i at være tålmodig med min krop og give den de bedste betingelser for at kunne hele den kroniske stresstilstand den har været i, i mere end et årti.

Alberte er dygtig, inspirerende og empatisk, og formidler sin (enorme) viden på et meget forståeligt sprog.

De resultater jeg har set og mærket efter blot tre måneder, har været langt over hvad jeg turde håbe på. Den viden jeg har tilegnet mig undervejs har været en øjenåbner, som jeg vil tage med mig resten af livet.

Mine største anbefalinger til Alberte!

27. juni 2025

Mit forløb hos Alberte

Mit forløb hos Alberte

Jeg startede mit forløb i januar, hvor jeg havde et super dårligt selvværd, havde daglig hovedpine og ikke det store overskud eller lyst til mad🌱Jeg kendte til Alberte i forvejen og viste at hun er yderst dedikeret til sit arbejde med kroppen og alt indefra🥰Første gang jeg mødtes med Alberte, følte jeg en tryghed i at fortælle min historie. Hendes første respons var: “Det får vi styr på igen, men i dit tempo”. Det var en beroligende og styrkende sætning, som jeg havde i hovedet igennem hele forløbet og stadig har nu💐Den største ting for mig i min livsstilsændring var at skære gluten og laktose fra. Det har gjort en kæmpe forskel for mig, min energi og mit selvværd - da jeg ikke længere er oppustet hele tiden. Undervejs fandt jeg ud at de vitaminer og livsstilsændringer virker. Jeg kunne efter en måned se forskel på min krop🥦🥑Alberte har gjort en kæmpe forskel i mit liv ift. min dagligdagskost, min sundhed og mit selvværd. Den positive rejse hun har taget mig med på, med sin forståelse, lytning og ideer til at gøre min hverdag meget bedre✈️
Jeg er overrasket over at det er de få valg som kan ændre både livstilen og personligheden på den gode måde - og kun på knap 3 måneder🥹
Jeg kan kun anbefale et forløb hos sødeste og dygtigste Alberte 🥰
Tak for dig Alberte♥️

9. januar 2025

Fantastisk oplevelse

Det har været en fantastisk og vild rejse jeg har været på sammen med Alberte. Hun har været virkelig god til at guide mig, og skræddersy en plan som ville passe og imødekomme mine behov, samt budget ✨.

Jeg har virkelig lært hvor vigtigt det er, at kende sin egen krop, da vi alle er forskellige, og reagere forskelligt på stress, fødevarer m.m 🎀.

Jeg har lært virkelig meget, og Alberte har været god til at forklare mig, og guide mig når jeg har haft spørgsmål eller når jeg har undret mig over noget.

For at nævne nogle få af de symptomer jeg kom med, så var det følgende:
* Søvnproblemer
* Muskelspændinger
* Hukommelsesproblemer
* Kramper i maven
* Hårtab

Efter de tre måneders forløb hos Alberte døjer jeg ikke længere med ovenstående, og jeg er mere end lykkelig! Jeg føler mig oprigtigt som et nyt menneske med fornyet energi. Jeg har fået det meget bedre i min krop både fysisk, men også mentalt, og det er vildt fantastisk! ✨

5. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv