Alarmcontrol Anmeldelser

4,4

Geheel per ongeluk heb ik zelf het alarm in werking gesteld. Met de app had ik het alarm al uitgeschakeld, maar niet gewacht op de melding. Te snel de deur geopend en omdat we bezoek hadden, bleef het... Vis mer

We werden gebeld met de mededeling dat van één van de melders de batterij aan vervanging toe was. Wat fijn is omdat anders het systeem niet optimaal werkt. Meteen onze installateur gebeld en een afs... Vis mer

Uitstekend, maar gelukkig wel sporadisch contact! Er wordt snel op een melding van het systeem gereageerd. Duidelijk en vriendelijk gesprek. Prima!

Gebeld door een voor mij onbekend nummer, die druk ik uit voorzorg altijd weg. Maar Feenstra probeerde daarna mijn dochter, die nam wel op en zij kon doorgeven dat er niets aan de hand was, de stroom... Vis mer

1. Vektertjenester

Alarm Control is dé toonaangevende particuliere alarmcentrale van Nederland. Persoonlijk en klantgericht. Wij bieden een breed scala aan meldkamer diensten voor bedrijven én particulieren. Daarvoor hebben wij alles in huis: ervaren specialisten, veel kennis en geavanceerde ICT en infrastructuur. En we zijn snel! Dat is cruciaal, want als het alarm bij één van onze tienduizenden klanten in Nederland afgaat, telt elke seconde. Wij zijn dé allround meldkamer. U kunt bij ons terecht met elk type alarmsysteem en camerasysteem. Heeft u nog geen beveiligingssysteem, dan helpen wij u ook daarmee. Bovendien bieden wij behalve alarmverwerking en live service ook tal van andere diensten, waaronder bouwplaatsbeveiliging, service & noodlijnen, personenalarming, track & trace, toegangscontrole en 24/7 telefonische bereikbaarheidsdiensten. Alarm Control staat altijd paraat: betrouwbaar en betrokken. Onze medewerkers worden doorlopend gescreend, we zijn volledig gecertificeerd en beschikken over een vergunning van het Ministerie van Justitie. Wij bieden u de snelste meldkamer met de meest persoonlijke dienstverlening met één aanspreekpunt.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

18 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Netjes de tijd doorgegeven.

Netjes de tijd doorgegeven en ook bij het wat later komen.
En zelfs even gewacht, toen wij er oh niet waren, toen hij liet weten dat hij toch weer iets eerder kwam. Prima zo.

27. desember 2024

Svar fra Alarmcontrol

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Het lijkt erop dat deze feedback betrekking heeft op een van onze monteurs van ons zusterbedrijf Feenstra. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Het is fijn om te horen dat onze monteur netjes de tijd heeft doorgegeven, zelfs toen hij iets later arriveerde. We zijn blij dat hij de moeite heeft genomen om te wachten en u op de hoogte te houden van zijn komst. Dit soort klantgerichte service is waar we naar streven.

Als u nog verdere opmerkingen of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Snelle en adequate actie

Ik werd snel gebeld nadat het alarm afging alleen zag ik dat later pas. Terugbellen naar het nummer en iemand aan de lijn krijgen lukte niet. Wel belden ze me zelf iets later weer terug. De medewerker was vriendelijk. Tevens hebben ze nadat er geen reactie kwam vanuit mijn kant de politie ingelicht en die is komen kijken bij ons kantoor. Goed geregeld dus.

24. desember 2024

Svar fra Alarmcontrol

Hartelijk dank voor uw feedback en uw positieve opmerkingen over onze service. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle en adequate actie van ons team.

U heeft gelijk dat u ons speciale uitbelnummer niet kunt terugbellen, dit uitbelnummer is: 0165-781999 (Handig om in uw telefoon op te slaan, aangezien we altijd vanuit dit nummer bellen.) Voor directe contact met onze meldkamer kunt u ons bereiken op 0165-555554.

Het is goed om te weten dat onze medewerkers snel hebben gereageerd op het alarm en dat u uiteindelijk weer telefonisch contact met ons heeft kunnen krijgen. We streven er altijd naar om de best mogelijke ondersteuning te bieden en zijn blij dat de politie ook snel ter plaatse was om de situatie te bekijken.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zeer goede service

Zeer goede service

15. november 2024

Svar fra Alarmcontrol

Hartelijk dank voor uw feedback en uw positieve opmerkingen over onze service. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent ons.

Paul Zagers - Alarm Control

Goede service,hele installatie perfect…

Goede service,hele installatie perfect gemonteerd in huis.

5. november 2024

Svar fra Alarmcontrol

Het is fijn om te horen dat onze monteur de installatie naat tevredenheid heeft uitgevoerd. Diit soort klantgerichte service is waar we naar streven.