Se hva andre synes
Jag lyckades ej använda tjänsten då nåt laggade och tjänsten ej kände igen någon av mina mailadresser. Lång historia kort hade det blivit tok med att avsluta abbonnemanget, men när jag väl fick tag i... Vis mer
Selskapet har svart
Jag har prenumererat på framgångsakademin sedan start med några kortare uppehåll. Det finns väldigt många intressanta föreläsare som har de bästa i från sina föreläsningar upplagda på plattformen. Ja... Vis mer
Selskapet har svart
Inga problem med kursen. Dock framgick det inte att man binder sig i 12 månader. Fick intrycket att man kan säga upp det när man vill. Det är väl det som är meningen att man ska tro at det går säga... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Framgångsakademin ger dig tillgång till ett stort antal unika onlinekurser, workbooks, träningsverktyg och inspiration dygnet runt. Du får ta del av många av Sveriges främsta experters nycklar och verktyg till utveckling och framgång. Kunskapen som delas i våra kurser bygger på tiotusentals timmar av erfarenhet. Framgångsakademins vision är att ge människor möjligheten att utveckla sig själv till det bättre, på ett modernt och digitaliserat sätt. Utveckla dina förmågor, våga testa nya idéer, främja ditt kreativa tänkande, bli ditt bästa jag. Vi är mycket stolta över våra profilers och kunders förtroende som gjort oss till en av Sveriges mest uppskattade utbildningsplattformar. Vi finns där du finns, både via webb och i vår mobilapp. Nyckelord; personlig utveckling, ledarskap, företagande, försäljning, kundservice, företagskultur, bättre hälsa, minska stress, bättre sömn, självledarskap, mental träning, styrelsearbete, struktur, nå dina mål, leda team, förhandlingsteknik, hållbart liv, presentationsteknik, retorik, toppmäklare, bättre minne, entreprenörskap
Kontaktopplysninger
Kungsgatan 9, 11143, Stockholm, Sverige
- 0770339394
- kundservice@framgangsakademin.se
- akademins.framgangsakademin.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snabb och god service
Kevin var mycket tillmötesgående och snabb gällande svar och service. Jag är mycket nöjd!
Väldigt fint och professionellt…
Väldigt fint och professionellt bemötande av Kevin på Framgångsakademin. När jag kontaktade kundservice med anledning av en förändrad livssituation tog han sig tid att förstå situationen, lyfte mitt ärende vidare och återkom med en lösning som hjälpte mig mycket.
Jag uppskattar särskilt kombinationen av ett respektfullt, personligt bemötande och en genuin vilja att faktiskt försöka hjälpa till. Det gjorde stor skillnad för mig. Stort tack för mycket god service!
Fick jättebra hjälp när jag kontaktade…
Fick jättebra hjälp när jag kontaktade support angående en kurs som inte gick att starta.

Svar fra Framgångsakademin
Väldigt fint bemötande och engagerad…
Väldigt fint bemötande och engagerad service från alla jag haft kontakt med. Det är så många företag som är omöjliga att komma i kontakt med. Men här var det inga konstigheter - bra service rakt igenom.

Toppenservice
Snabbt, enkelt och serviceinriktat från start till slut

Svar fra Framgångsakademin
Väldigt förståelig och bra service!
Väldigt förståelig och bra service!
Vi uppskattade den snabba åtgärden samt proffesionellt bemötande.

Svar fra Framgångsakademin
Kevin var superbra att ha att göra med
Kevin var superbra att ha att göra med, kommunikativ/skriver tydligt samt väldigt trevlig och lösningsinriktad!

Svar fra Framgångsakademin
Perfekt för dig som vill utvecklas.
För dig som vill ta din personliga utveckling till nästa nivå är detta exakt det verktyg du letat efter. Många olika kurser inom flertalet olika områden där det verkligen finns något för alla.
Rekommenderar starkt.

Svar fra Framgångsakademin
snabbt och tydligt svar och trevligt…
snabbt och tydligt svar och trevligt bemötande

Bra respons samt hjälp!
Snabb och bra respons samt hjälp!

Perfekt
Snabbt, smidigt och trovärdigt bemötande ✨

Vänlighet och social kompetens
Kevins vänlighet och sociala kompetens är precis det man älskar hos en kundtjänst.

Svar fra Framgångsakademin
Snabba svar och vänligt bemötande 😊

Trevlig och tillmötesgående
Trevlig och tillmötesgående. Snabba svar.

Svar fra Framgångsakademin
Serviceinriktad support och bra utbildning!
Har gått kursen "Konsten att förhandla" med Lars-Johan Åge. Intressant och tankeväckande med konkreta tips. Rekommenderas!
Fick därtill otroligt snabb hjälp och feedback när jag kontaktade Framgångsakademin med en fråga. Toppen!

Svar fra Framgångsakademin
Toppen för den som vill driva och styra sin personlig utveckling
Har ett brett och bra utbud av kurser. Lätta att ta till sig och gör dem i sin egna takt.
Rekommenderas start om du vill driva din egna personliga utveckling

Svar fra Framgångsakademin
En hjälpsam och kundvänlig Kevin som…
En hjälpsam och kundvänlig Kevin som svarade på mina mejl.

Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.