Banner for AirsoftBazaar.com

AirsoftBazaar.com Anmeldelser 427

4,6

Snel en makkelijk advertentie op kunnen stellen. Enige nadeel vond ik dat er voor de prijs van €10,00 maar 5 foto's bij mochten. Dat was puzzelen met alle aangeboden artikelen die dus ook niet allemaa... Vis mer

Ich war als deutscher Kunde zuerst skeptisch, aber diese Plattform überzeugt. Die Kommunikation war verständlich, der Service war top und die Lieferung kam pünktlich an. Freundlicher Kontakt, gute Pro... Vis mer

Goeie ervaring Na 1 of 2 dagen al reactie van iemand. Vlotte communicatie met die persoon had ook. Wat ik ook graag heb ipv altijd te moeten wachten achter een antwoord die soms dagen kunnen dur... Vis mer

1. Eventyrsport

Om AirsoftBazaar.com

Airsoft Bazaar is the premier marketplace for airsoft enthusiasts across Europe. Our platform connects buyers and sellers, offering a wide range of new and used airsoft gear and accessories.

Whether you're looking to buy or sell airsoft guns, tactical gear, or accessories, Airsoft Bazaar provides a safe and reliable community-driven marketplace. Join thousands of daily satisfied users and discover why Airsoft Bazaar is the go-to destination for all your airsoft needs.

JOIN OUR COMMUNITY

Promotion box for AirsoftBazaar.com

Largest Airsoft platform in Europe

Buy and sell used and new airsoft replica's, accessories and clothing!

4,6

Enestående

Har svart på 36 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Je uitgelichte advertentie verdwijnt

Je uitgelichte advertentie verdwijnt
Je geeft €15 uit om een replica als uitgelichte advertentie te plaatsen. Na twee dagen zet je deze netjes op ‘gereserveerd’, omdat die optie er is en je andere verkopers wilt laten weten dat het product bezet is.
Maar het kan gebeuren dat de deal om wat voor reden dan ook niet doorgaat. In dat geval verdwijnt je advertentie uit het uitgelichte gedeelte, terwijl je daar wel voor hebt betaald. De zichtbaarheid van je advertentie is dus weg.
Voor duurdere replica’s is het juist belangrijk dat die zichtbaarheid (à €15!) behouden blijft.

Nog een technisch punt.
Als ik op mijn telefoon (Apple) in de browser (Safari) aan het zoeken ben en ik klik op de menubalk, ga ik vervolgens naar ‘accessoires’. De menubalk schuift dan volledig open (bijvoorbeeld met opties zoals batterijen en bipod).
Het probleem is dat ik daarna niet naar beneden kan scrollen. De lijst lijkt te eindigen bij ‘slings’, terwijl er nog meer categorieën zouden moeten zijn. Omdat ik niet verder naar beneden kan schuiven, zijn die categorieën dus niet bereikbaar.

Graag zie ik hiervoor een oplossing.

17. april 2026

Mas rápido y sencillo imposible

Más fluido que comprar en una tienda estándar, y lo bueno que si quieres estar tranquilo puedes pagar el servido de que la página haga de intermediario entre comprador y vendedor reteniendo está el dinero hasta que el comprador reciba el pedido y compruebe que todo está perfecto, por un un módico precio. Sólo asegúrense antes de comprar de qué país proviene por el tema de sus normativa, ya que pueden tener limitaciones tanto en potencia como en modos de tiro. Todo genial.

10. april 2026

Het was een erg goede site

Het was een erg goede site, zelf vond ik het wel eens leuk om iets weg te geven op deze site. Zo heb ik ooit een scope weggegeven voor gratis op te halen.

Maar sinds kort is een basis list ook betaald voor een minimaal bedrag van 2 euro. Ik ga geen geld betalen om iets weg te geven of om te verkopen. Dus voor mij niet meer. een extra ster voor hoe ze voorheen waren, maar anders een enkele.

7. april 2026
Logoen til AirsoftBazaar.com

Svar fra AirsoftBazaar.com

Bedankt voor je review. Het plaatsen van een advertentie is in de meeste gevallen gewoon gratis. Alleen voor specifieke categorieën, zoals replica’s, bulk-/lotverkopen en diensten, wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het onderhoud en beheer van het platform.

Voor alle andere categorieën kun je dus nog steeds kosteloos een advertentie plaatsen.

Nice, but can be better

The platform looks and works great, but the prices are disturbing...that's why it doesn't get full stars
Not only the % fee is added ON TOP of the fixed one for buyer protection...but that x% is disgustingly high.
Then it comes the fact that not even one listing is free for sellers.
So basically is decent for buyers, but i would not even try as a seller.

20. mars 2026