airgreenland.dk Anmeldelser 3

2,9

2,9

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Et emne oplagt emne for DR's "Nul…

Et emne oplagt emne for DR's "Nul stjerner" - kundeservice, som er et trin under Aeroflots, ville have passet fint ind i det gamle Sovjetunionen. De flytter udrejser - gerne til senere end en købt hjemrejse, der også må stå i deres system - og er helt umulige at få fat i over en weekend. Tre kvarters venten i telefonen, men intet svar. Det virker afsindigt arrogant, og man må håbe, at der kommer konkurrence fra selskaber med kundeservice og -pleje.

20. juli 2025

Ingen hjælp at hente

Jeg havde bestilt en rejse fra København til Nuuk via Kangerlussuaq i august, men den blev aflyst på dagen på grund af et fly, der ikke virkede. Derfor bad jeg gennem Supersaver (hvorigennem jeg havde købt billetterne) om refusion, og de behandlede sagen og godkendte den og sendte den derfra videre til Air Greenland. Det var i midten af september, og vi kan stadig ikke få svar fra Air Greenland på, hvornår de vil udbetale pengene. Jeg har været i skriftlig kontakt med dem, og de holder fast i, at jeg skal kontakte Supersaver, men jeg har dokumentation på, at sagen er sendt videre til Air Greenland og afventer deres sagsbehandling, men de nægter fortsat at gøre noget. Håbløst!

22. januar 2025
Logoen til airgreenland.dk

Svar fra airgreenland.dk

Hej Lasse,

Vi beklager meget din oplevelse og den frustration, det har medført. Vi sætter stor pris på din feedback og tager den til efterretning i vores løbende arbejde med at forbedre vores service.

Med venlig hilsen
Air Greenland

De har nu været servicemindede.

De har efter jeg har snakket med Air Greenland refunderet pengene for fejlbestilte billetter. Det er god service, og gør at vi igen vil anbefale Air Greenland.
De har derudover en fantastisk service på flyet.

7. januar 2025
Logoen til airgreenland.dk

Svar fra airgreenland.dk

Hej Claus,

Mange tak for din anmeldelse og dine venlige ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og vores service ombord. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig med din henvendelse, og at du igen vil anbefale Air Greenland.

Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord igen snart.

Med venlig hilsen,
Air Greenland