Airco even laten reinigen, alles ruikt weer fris. Hopelijk volgende zomer pas weer nodig, kan slecht tegen vieze lucht.
Se hva andre synes
Met succes een split airco gekocht bij dit bedrijf en laten plaatsen. Afwerking doen ze heel goed. Netjes geinstalleerd.
ze gaven uitleg dat stofvrij houden van de airco helpt bij zuiniger werken die tip neem ik zeker mee
2 vriendelijke monteurs hebben hier samen 3 aircos geinstalleerd. Ook de aircos bij dit bedrijf gekocht en zijn goede aircos.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom op de Trustpilot-pagina van Airco Breda, uw betrouwbare partner voor airconditioningservices in Breda en omstreken. Bij Airco Breda zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige airconditioningoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften en comfort. Onze diensten omvatten installatie, onderhoud en reparatie van airconditioningsystemen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze deskundige technici zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in de airconditioningindustrie. Ze gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur om efficiënte en effectieve service te garanderen. Wij staan bekend om onze professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak. Bij Airco Breda streven we naar uw volledige tevredenheid. We luisteren aandachtig naar uw wensen en adviseren de beste airconditioningoplossingen die passen bij uw ruimte en budget. Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. We nodigen u uit om uw ervaringen met Airco Breda te delen op Trustpilot. Uw feedback is essentieel voor ons om onze dienstverlening continu te verbeteren en om aan de top van de airconditioningindustrie in Breda te blijven. Hartelijk dank voor het kiezen van Airco Breda!
Kontaktopplysninger
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda, Nederland
- +31763690288
- contact@aircobreda.com
- aircobreda.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Professionele service in Breda
Professionele service in Breda. Vriendelijke medewerker en de airco functioneert weer uitstekend. Zeker een aanrader.
De monteur voerde een complete…
De monteur voerde een complete onderhoudsbeurt uit aan onze airco. Sindsdien werkt het systeem veel beter en stiller.
de installateur had duidelijk goed…
de installateur had duidelijk goed gekeken naar afvoer
Airco houdt de ruimte koel zonder…
Airco houdt de ruimte koel zonder constant hard te draaien.
Alles rondom het condens systeem werd…
Alles rondom het condens systeem werd netjes en zorgvuldig afgewerkt.
Vriendelijk En Respectvol Vanaf
vriendelijk en respectvol vanaf binnenkomst tot vertrek
Nu weet ik waar ik op moet letten met…
Nu weet ik waar ik op moet letten met stroom en airco.
Hij Klikte Door Menu'S
hij klikte door menu's heen en zei volg dit ritme terwijl m'n broer lachte beetje krom maar goed
Advies gekregen over de beste maat
Advies gekregen over de beste maat, goed uitgelegd
Ze Gaven Uitleg Dat Stofvrij Houden Van De Airco
Ze Namen De Tijd Om Open Te Zijn Over Het
Ze namen de tijd om open te zijn over het energiegebruik.
partner zei dat het fijn was dat ze zo…
partner zei dat het fijn was dat ze zo voorbereid waren en een gratis check boden
geen stress of rommel hij werkte netjes…
geen stress of rommel hij werkte netjes en had alles tot in de puntjes voorbereid
vorige maand in de keuken laten…
vorige maand in de keuken laten installeren, net op tijd want die week kon je letterlijk een ei bakken op straat
goed meegedacht over waar de koude…
goed meegedacht over waar de koude lucht heen moest en zo hangt-ie nu precies goed in de ruimte
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.