Bestelling niet geleverd en geen terugbetaling ontvangen Reviewtekst: Ik heb op 1 december een bestelling geplaatst bij AG Store, maar deze is zonder enige reden nooit geleverd. Tot op heden heb ik... Vis mer
Se hva andre synes
Het bestellen ging gemakkelijk en de verzending was ook lekker vlot Alleen de speaker ag230 levert net genoeg geluid voor een slaapkamer. Met andere woorden niet een ding voor op de bouw . Geluid... Vis mer
Een nieuwe niet te dure stofzuiger die een goede zuigkracht heeft, een scheerapparaat die z'n werk goed doet en een fijne neustrimmer die allen de volgende dag al werden geleverd!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dit bedrijf is niet meer actief.
Kontaktopplysninger
Nederland
- agstore.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestelling niet geleverd en geen…
Bestelling niet geleverd en geen terugbetaling ontvangen
Reviewtekst:
Ik heb op 1 december een bestelling geplaatst bij AG Store, maar deze is zonder enige reden nooit geleverd. Tot op heden heb ik geen terugbetaling ontvangen, ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen. Dit is zeer teleurstellend en niet professioneel. Op basis van mijn ervaring kan ik deze webshop helaas niet aanraden.
Oplichters?
Waardeloos. Je bestelt wat, het artikel voldoet niet aan je verwachting. Retourbeleid: stuur een mail en daarna ontvang je instructies. Inmiddels 2 herinneringen naar het bedrijf gestuurd dat ik het artikel wil retourneren. Tot op heden nog geen enkele reactie. Dit riekt naar oplichtingspraktijken.
Leveren niets!!!
Leveren niets!!!! Krijgt ook je geld niet terug! Zijn oplichters
Ik heb stofzuiger besteld staat op dat…
Ik heb stofzuiger besteld staat op dat 2 dagen ontvangen maar na 2 dagen nog niet ontvangen en kan het niet contact met wie
Na 6 dagen nog niet ontvangen en webshop offline?????
Leveren niet
Leveren niet ! Website offline !
Reageren niet op emails en zijn niet telefonisch bereikbaar .
Opgepast !!! Oplichters !
Niks binnen
Ik heb een week geleden een stofzuiger besteld. Deze zou dezelfde of de volgende dag verzonden worden. Ik heb nog niks binnen, nog niks gehoord, geprobeerd contact op te nemen maar geen reactie. Ik ben echt bang dat ik ben gescamd. Daar gaat €70 😅
Zeer slechte communicatie met klant
Zeer slechte communicatie met klant, ik probeer als 20 september 2023 een antwoord te krijgen, inmiddels is het 19 oktober 2023. Nog steeds geen antwoord, helemaal NIKS!! Ik heb nog 1,5 jaar garantie! Ze zijn telefonisch niet bereikbaar, erg raar. Alleen via email, maar krijg geen antwoord.
Ons mondstuk van onze stofzuiger was…
Ons mondstuk van onze stofzuiger was stuk. We betaalden tien euro voor een nieuwe, maar hebben deze nooit ontvangen. Noch enige verdere communicatie ontvangen.
Goede,vlotte service.artekel naar wens.
Great service and attention to the…
Great service and attention to the details for both products and customers. Highly recommended.
Vacuum works great!
Doet het prima,jammer dat de trimmer…
Doet het prima,jammer dat de trimmer niet geïntegreerd is.
Topper .Makkelijk bestellen en snelle levering…
Makkelijk bestellen en snelle levering .
Milieu vriendelijke verzending met exact passende verpakking , dus geen 70 of 80% ( ballast ) ruimere verpakking dan nodig .
Prima webshop!!
Gunstige prijs, goede voorwaarden, goede recensies, snelle levering met goede communicatie.
Snelle levering en prima product
Really fast delivery and their own…
Really fast delivery and their own brand product seems to be good quality with good price.
het ging zoals verwacht
Goede kwaliteit tas en snel geleverd..
Het bestellen ging gemakkelijk en de…
Het bestellen ging gemakkelijk en de verzending was ook lekker vlot
Alleen de speaker ag230 levert net genoeg geluid voor een slaapkamer.
Met andere woorden niet een ding voor op de bouw .
Geluid wat eruit komt is zuiver dat geef ik toe .
Maar niet genoeg voor mij !!,dat ik tegen mijn collega's moet zeggen dat ze stil moeten zijn omdat ik anders de muziek niet hoor!! is de verkeerde insteek!!.
alles was super ik heb enkel de…
alles was super ik heb enkel de waarborg van het apparaat niet gezien !
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.