Aggregaming Anmeldelser 1

3,7

1. Programvareselskap

Aggregaming er en B2B-leverandor av kasinospill-programvare med over 9 ars erfaring i iGaming-bransjen. Vi utvikler og leverer kopier av de mest populare spillautomatene pa markedet, med gjennomtenkt matematikk, stabil okonomi og et moderne API. Over 650 aktive spill, klare for integrering med enhver trafikkmengde. Over 100 nettkasinoer i ulike markeder stoler allerede pa var plattform. Vi tilbyr unike betingelser i bransjen: provisjon fra 5-6%, tilkoblingskostnad fra 500 USD, uten minimums manedsbetaling og uten krav om lisens eller KYC for integrasjonen. Vare operatorer far tilgang til et komplett spillbibliotek med fleksibel RTP-konfigurasjon (94-98%), gratisspinn administrert via API i alle spill og valutaer, stotte for kryptovaluta samt justering av min/maks-innsatser for ulike malgrupper. Den tekniske integrasjonen gjores via REST og WebSocket API med stotte for Single Wallet eller Transfer Wallet. Plattformen har horisontal skalerbarhet, anti-svindelsystem, geo-segmentering, IP-filtre og avansert analyse med eksport til BI-systemer. Tilkobling i 4 trinn: innledende brief, forretningsavtale, sandbox-tilgang og lansering. Teamet vart folger operatoren gjennom hele prosessen.

3,7

Middels

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Andre kikket også på

I denne bransjen snakker alle om…

I denne bransjen snakker alle om teknologi når avtalen signeres. Færre snakker om hva som skjer seks måneder senere, en lørdag kveld, når trafikken er på sitt høyeste og noe må løses umiddelbart. Det er der vi har lært å stole på B2BSlots.
Døgnbemannet B2B-støtte er ikke bare et punkt i kontrakten for dem. Teamet forstår faktisk hvordan en operatør tenker, og de svarer i et språk vi kjenner igjen, ikke med standardsvar. Da vi sto midt i en travel helg med en teknisk utfordring, var de på saken før vi var ferdige med å forklare den.
Den tryggheten henger tett sammen med stabiliteten i selve plattformen. Den Java-baserte backenden har holdt seg solid gjennom hver eneste trafikktopp, og oppetiden har vært til å stole på. Kombinasjonen av en plattform som ikke svikter og et team som alltid er tilgjengelig, er grunnen til at samarbeidet med B2BSlots føles som et partnerskap, ikke en leverandøravtale. På et marked så krevende som det norske, betyr den tryggheten alt.

12. desember 2025