Od lat najlepsze miejsce do zakupu sprzedaży i utrzymania domen. Jestem u nich już kilkanaście lat. Zarządzanie zasobami łatwe i przejrzyste a przy tym ogromne zaplecze z bardzo zaawansowanymi funkcja... Vis mer
W miarę prosty panel do zarządzania domenami, z dużą ilością funkcji i łatwym zarządzaniem domenami. Dodatkowe usługi to plus, chociaż sam z nich nie korzystałem. Domena ".co.pl" to super opcja do wy... Vis mer
Korzystałem przez wiele lat m.in. z serwisów home i nazwa, ale z "jakiegoś powodu" następowała migracja tutaj i obecnie na After utrzymuję kilkadziesiąt domen - gratuluję bo z całą pewnością takich kl... Vis mer
Od ponad 10 lat mogę tu liczyć na: - przejrzyste zasady współpracy - prawdziwie niezawodne powiadomienia - bezpieczeństwo zaimplementowane z głową - wyjątkowo łatwy, wygodny i szybki interfejs u... Vis mer
The biggest domain name marketplace in Poland. Buy and sell domains through auctions and sale offers. Buying domains has never been so easy!
Kypros
- aftermarket.pl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Szybko i właściwie.
Problem finalnie rozwiązany
Problem finalnie rozwiązany, ale wymagał wiele emaili odnośnie funkcji, która powinna bezproblemowo działać w panelu klienta. Zastanawiałem się nad 4 gwiazdkami, ale finalnie daję 5.
szybka usługa odnowienia domeny
Szybką platnisc
Szybką platnisc. Atrakcyjna cena za odnowienie.
Bardzo dobry rejestrator domen
Bardzo dobry rejestrator domen, wszystko działa jak należy, intuicyjny panel, bardzo dobre ceny :)
Sprawdzony rejestrator domen
Sprawdzony rejestrator domen, używam od lat. Zawsze wygodnie, szybko i sprawnie, dobre ceny domen i odnowień, bezproblemowe transfery.
Sprawnie i bez utrudnień
Kupiłem kilka domen i dodałem do hostingu, wszystko profesjonalnie, sprawnie, szybko i łatwo przede wszystkim.
Świetne ceny
Świetne ceny, bezbłędna obsługa. Super jakość
ulatwienia obslugi konta
Polecam, Iza Małysz
Kupiłem wczoraj domenę na licytacji i wszystko poszło sprawnie.
szybkość i przejrzystość transakcji.
szybkość i intuicyjny interfejs
Łatwo szybko
Prosta intuicyjna obsługa interfejsu
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie, wszystko w porządku
Wszystko co do tej pory robie z…
Wszystko co do tej pory robie z platforma jest czytelne i szybkie. Mozna byłoby to jeszcze ułatwić, ale idzie sprawnie.
Łatwość obsługi strony dla nowicjusza.