afstandsbediening.nl Anmeldelser 93

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een HELE dikke 5 sterren voor Afstandsbediening.nl! Kijk! ZO MOET HET DUS! Gisteren geleverd, volgende dag met gezwinde spoed in huis en netjes in plastic. Werkt gelijk, mijn Panasonic remote! Hier ga... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afstandbediening van onze 20 jaar oude DVD speler was nog te leveren en de volgende werkdag in huis. Opnieuw onze eerdere positieve ervaringen bij dit bedrijf weer bevestigd. Begrijp de negatie... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een verademing dit fijne bedrijf. Met een adres, een telefoonnummer en een echt mens dat snel de telefoon opneemt als je belt met een vraag. Onlangs 2ehands Onkyo versterker gekocht, type bijgel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. TV-butikk
  2. Elektronikkbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Uw online warenhuis voor al uw afstandsbedieningen van TV, Satelliet, DVD, Audio, Camera, Airco en PC

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vriendelijk maar onbetrouwbaar

Vriendelijke behandeling maar je krijgt niet wat je besteld en daarna hoop gedoe om je geld terug te krijgen. Komen afspraken niet na. Je krijgt een andere afstandsbediening als afgebeeld, deze ziet er zeer goedkoop uit en bleek ook niet te werken. Geen probleem, kon terug sturen, zou ook gemaakte portokosten terug krijgen. Na 6 weken maar weer contact opgenomen waar het geld blijft. Uiteindelijk uitsluitend de kosten voor afstandsbediening terug gekregen.

2. mai 2024

Super

Donderdag besteld zaterdag ontvangen. En echt werkte meteen. Mooie uitleg voor de andere benaming van de knoppen. Zo blij mee kan tv nu tenminste weer harder en zachter zetten.

17. februar 2024

Super bedrijf

Super bedrijf
Afstandsbediening voor mijn televisie
Is goed aangekomen en ook best snel de dag ervoor besteld de dag erna in huis.en werk perfect
Dit bedrijf heeft echt alle Afstandsbediening wat u zoekt
Dankjewel voor de goede service en natuurlijk het product 👍

6. februar 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima en betrouwbare ervaring

In december een alternatieve afstandsbediening voor de Bose Soundbar besteld omdat de originele van Bose niet meer verkrijgbaar was. De bestelling was de volgende dag al binnen per brievenbuspost en gratis. Helaas was deze niet geschikt voor een soundbar en hadden we er niks aan. Teruggestuurd en gebruik gemaakt van het herroepingsrecht. Vandaag de gemaakte kosten keurig op onze bankrekening gestort gekregen. Dat duurde wel 11 dagen en ik heb er wel een mailtje over geschreven om te vragen wanneer we het geld konden verwachten. Daar kwam geen reactie op. Vanmiddag nog maar eens gebeld en vriendelijk te woord gestaan met de mededeling dat zo'n terugboeking even duurt omdat het via de administratie afdeling gaat maar dat het geld onderweg was. Kwam uiteindelijk dik in orde dus! Al met al een prima en betrouwbare ervaring!
Johan

30. desember 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een prima ervaring bij deze webshop!

Ik heb een prima ervaring bij deze webshop! Zonder enig probleem werd mij een 2e toegestuurd toen de 1e niet alle functies bleek te bevatten (de 2e voldoet wel helemaal). De verkoper reageert altijd zeer snel, persoonlijk en adequaat op de mails. En voor mij was het ook een vertrouwenwekkend voordeel dat deze webshop ook een fysiek adres heeft (zie website). Kortom: top!

20. oktober 2023

Klantvriendelijk betrouwbaar en snel

De afstandbediening van mijn soundbar werkte niet meer. Deze zat nog in de garantie bij Lidl. Lidl kon geen vervangende leveren en gaf in een e-mail de link voor een vervangende, aan te schaffen bij afstandbediening.nl. Digitaal besteld en betaald.... meteen de volgene dag in huis. Echter het werkte niet en terug gestuurd. Mailcontact gezocht met afstandbediening. Per ommegaande keurige reactie met de mededeling dat de terug gestuurde afstandbediening iderdaad ongeschikt was voor mijn doel. Ondertussen was het aankoopbedrag al terug geboekt.
Netjes, accuraat, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Top bedrijf.... gr. Ger

18. oktober 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

AB voor Panasonic TV

Besteld, betaald en in no time in de brievenbus. Batterijen er in en alles werkt. Nog een halve tissue in het batterijenvakje en nu rammelt ie niet meer.

11. oktober 2023

Zeker aan te bevelen
Zocht een ab voor mijn kenwood versterker mail verstuurd en ja hoor een vervangend model gevonden
In het weekend besteld en betaald dinsdag in de brievenbus
Toppers
En nog bedankt

3. oktober 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een afstandbediening voor een…

Een afstandbediening voor een plafondventilator met 3 standen met Dimlicht was nergens te verkrijgen.

Gelukkig had afstandsbediening.nl daar een oplossing voor.
En goed op de hoogte gebracht via email en telefonisch.

Snel en perfect geregeld alles en niet duur.
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

10. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oplichters

Oplichters. Op de website staat een originile Sony afstandbediening afgebeeld, die wilde ik ook heel graag en wilde er ook extra voor betalen. Uiteindelijk krijg ik na de bestelling een namaakproduct die overal op het internet voor de helft goedkoper is. Pure oplichterij dus. Ik raad niemand aan om iets hier te bestellen.

8. juli 2023

Snel en tevreden.

Door een paar negatieve recensies twijfelde ik eerst
Maar de levering was binnen 2 dagen.
Kreeg netjes een mail dat hij verstuurd is.
Zat zelfs een a4 bij met uitleg van de alternatieve knoppen en de batterijen waren ook meegeleverd.
En dat voor een heel nette prijs.

25. mai 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superfijne en snelle service!

Onze afstandsbediening was al een jaar kapot. Wij hadden een vervangend product besteld, die kwam binnen twee dagen binnen. Maar helaas had die niet alle functies. We mochten de volgende dag meteen langs komen en ze hebben onze oude afstandsbediening binnen 10 min gemaakt. En het verschil in prijs werd dezelfde dag nog teruggestort. Onze dochter kreeg ook nog een klein presentje mee! Wij komen zeker weer terug (mochten onze andere apparaten stuk gaan natuurlijk).

9. februar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed advies en mensen met verstand van zaken.

Ik heb van Bose een speaker set gekregen.
Nu heb ik te snel een afstandbediening besteld, en kwam er achter door even een mailtje te sturen.
Ik werd vrij snel terug gemaild.
Door hun advies heb ik toen de juiste gekregen.
Kort om een top bedrijf met mensen die weten hoe het moet.

31. januar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv