Decyzja o wykupieniu kursu w Akademii Afro Loków to strzał w 10! Kiedy wpadł mi pomysł żeby zostać braiderką byłam totalnie zielona a więc nie chciałam iść od razu na kurs stacjonarny bo nie wiedziała... Vis mer
Se hva andre synes
Świetne szkolenie dla każdego, kto chce nauczyć się plecenia afroloków. Wszystko jest jasno wytłumaczone, a materiały można oglądać swoim rytmem, co daje dużą wygodę. Kurs pokazuje nie tylko... Vis mer
Selskapet har svart
Akademia Afroloków to miejsce, które mogę polecić z całego serca! Odbyłam tam szkolenie i jestem zachwycona jego poziomem. Maja to prawdziwa profesjonalistka – nie tylko ma ogromną wiedzę, ale też pot... Vis mer
Mają jest profesjonalistką. Każda lekcja była bardzo dobrze przygotowana i wytłumaczona tak aby każdy spokojnie zrozumiał, co najlepsze zawsze można wrócić do lekcji i próbować bez końca. Dodatkowo po... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Akademia Afro Loków™ to pierwsza polska platforma edukacyjna poświęcona sztuce Afro Loków i fryzurom alternatywnym. Założona w Holandii przez właścicielkę salonu Maja Glam Studio™, oferuje unikalne kursy i szkolenia, które pomagają w rozwoju biznesu w tej branży. To miejsce, gdzie pasja łączy się z profesjonalizmem, a wiedza staje się kluczem do sukcesu. Każdy student ma dostęp do swojego indywidualnego panelu, który może dowolnie personalizować. W panelu znajdują się wszystkie zapisane kursy i szkolenia, a materiały lekcyjne są dostępne bezpośrednio na platformie. Nauka jest możliwa z dowolnego miejsca i urządzenia, zapewniając pełną wygodę i elastyczność. Na tej nowoczesnej platformie znajdziesz kompleksowy kurs, który krok po kroku przygotuje Cię do otwarcia własnego salonu Afro Loków. Uczymy wszystkiego od podstaw – od technik aplikacji afro loków, przez wybór i przygotowanie włosów, aż po prowadzenie biznesu z minimalnym wkładem własnym. Dowiesz się, gdzie kupować materiały, jak pozyskiwać i utrzymywać klientów oraz jak skutecznie z nimi komunikować. Dodatkowo oferujemy kursy aplikacji włosów prostych na taśmach, szkolenia z tworzenia kitek oraz kursy stacjonarne – zarówno pełne, jak i doszkalające, dostosowane do różnych poziomów zaawansowania. #AfroLoki #Kursy #Szkolenia
Kontaktopplysninger
Nederland
- afroloki-kurs.pl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Najlepszy kurs
Ten kurs nie był moim pierwszym, ale napewno najlepszym! Ogrom teorii i przydatnych trików- którymi zwykłe szkoleniowcy sie nie dzielą. Do tego świetna, bardzo rozbudowana platforma z której korzystamy cały czas, a tam pomoc innych braiderek na każdym etapie, spotkania online itd.
Kolejne szkolenie to nie wydanie pieniędzy - a inwestycja!
Wcześniej afroloki nie były moją główną usługa, a po niecałym roku od tego szkolenia otworzyłam swój salon!
Dzięki Maja❤️😉

Svar fra Akademia Afro Loków™
Szkolenie online
co daje dużą wygodę.
Kurs pokazuje nie tylko technikę, ale także pielęgnację włosów. Dodatkowo można liczyć na wsparcie i odpowiedzi na pytania.
Zastanawiałam się długo nad wykupieniem szkolenia.
To naprawdę był bardzo dobry wybór i najlepiej zainwestowane pieniądze.
Dziękuję bardzo Maja ❤️

Svar fra Akademia Afro Loków™
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.