Albrektsen og Falkenberg Advokater Anmeldelser 8

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Advokatvirksomhed med speciale i familieret strafferet, privatret og erhvervsret Hos bliver du hørt!

Kontaktopplysninger

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan kun give min varmeste anbefalinger

Kan kun give min varmeste anbefalinger. Har fået rigtig god service, og når der har været der mindste, så er der blevet svaret på det nærmeste med det samme.
Man får en tryghedsfornemmelse, om at de faktisk gerne vil hjælpe en.
Især vil jeg her fremhæv Mille som har hjulpet mig, hun er skarp!

Håber ikke jeg får brug for dem igen, men hvis jeg gør bruger jeg dem uden tøven igen.

13. mars 2026

Ophævelse af tvangsanbringelse

Tvangsanbringelse til behandling pga. autismediagnose omstødt i byretten med hjælp af advokat Mille Albrektsen.
Hurtig tiltrædelse ved formidling gennem Autismeforeningen. Stort overblik. Skarp. Empatisk. God gennemslagskraft.
Tusind tak for din indsats!

9. februar 2026

En fantastisk advokat !

Mille Albrektsen var min beskikkede advokat i en færdselssag, hvor jeg var blevet beskyldt for grov uagtsomhed i trafikken. Jeg var meget påvirket af den beskyldning, og Mille er den største grund til, at jeg idag ikke har et stort traume over den retssag. Jeg havde ikke klaret det så godt igennem uden Milles hjælp. Mille tog sig for det første rigtig god tid til at lytte til min situation, selvom det var en relativ "lille" sag, kunne jeg mærke hendes oprigtighed, empati og engagement. Hun gik på flere måder udover grænserne for, hvad der kan forventes af en advokat, bare for at jeg kunne føle mig tryg og klædt på til retssagen, og i det hele taget føle mig okay med mig selv. Mille er ikke bare en super skarp, dygtig og grundig advokat, hun er medmenneskelig, empatisk og en kæmpe klippe for sine klienter. Hun får mine allerbedste anbefalinger!

18. desember 2025

En advokat i særklasse 💼 – Mille Albrektsen fortjener al den ros, hun kan få

Vi har gennem årene haft kontakt med flere advokater, men ingen har nogensinde været på niveau med Mille Albrektsen fra Albrektsen og Falkenberg Advokater.
Hun er ikke bare dygtig – hun er exceptionel.

Mille kombinerer juridisk skarphed med en menneskelig varme og empati, man sjældent møder i denne branche. Hun sætter sig fuldstændig ind i sagen og i menneskene bag – med en indsigt, dedikation og tålmodighed, der skaber ro i selv de sværeste situationer. Man føler sig set, hørt og tryg.

Hun har hjulpet os igennem flere komplekse sager med en blanding af klogskab, rettidig rådgivning og en arbejdsindsats, der rækker langt ud over det forventede. Selv når telefonsvareren er slået til, vender hun altid tilbage – det siger alt om hendes ansvarsfølelse og engagement.

Mille er typen, man normalt kun ser i film: den advokat, der går hele vejen for sine klienter – og gør det med både hjerte og sind.
At hun nu har oprettet sit eget advokatfirma, kommer ikke bag på os. Det er fortjent, naturligt og inspirerende.

Vi ønsker Mille og Albrektsen og Falkenberg Advokater alt mulig held og lykke med virksomheden. Hun har allerede fået flere nye klienter – og det forstår man godt, for hendes dygtighed, pålidelighed og renomme taler for sig selv.

Kort sagt:
Hvis du leder efter en advokat, som kombinerer faglig styrke med menneskelig forståelse, så er Mille Albrektsen uden tvivl det bedste valg, du kan træffe.

Med stor respekt og taknemmelighed,
Kamran Sarwar

1. oktober 2025

Et skarpt advokatteam

Jeg er støtteperson for forældre med anbragte børn, og derigennem kender jeg Mille Albrektsen.
Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Mille Albrektsen. Hun er skarp og skrap (på den gode måde), omsorgsfuld overfor klienten og kan sit kram.

29. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mille Albrektsen er en utrolig…

Mille Albrektsen er en utrolig kompetent og engageret advokat, der hver eneste gang leverer professionelle og personligt tilpassede løsninger. Hun er lyttende, forstående og har en fantastisk evne til at møde sine klienter med empati og respekt. Mille er altid hurtig til at svare på mail og telefon, og hendes dedikation til at finde de bedste anbefalinger og løsninger er bemærkelsesværdig. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til hende – hun er en advokat, man føler sig i trygge hænder hos.

28. oktober 2025

Verdensklasse

Jeg havde Mille Albrektsen som bistandsadvokat i en straffesag, og hun gjorde en kæmpe forskel. Hun var både omsorgsfuld, nærværende og fagligt skarp, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet.
En advokat der virkelig ser mennesket bag sagen – og kæmper for én med hjerte og integritet.

15. mai 2025
Logoen til Albrektsen og Falkenberg Advokater

Svar fra Albrektsen og Falkenberg Advokater

tak for den fine anmeldelse - vi er glade for at kunne bistå dig i din sag og give dig en tryg oplevelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stærk og empatisk advokat !

Mille var en klippe i min retssag, saglig og struktureret i vores kommunikation og sørgede for rigtig fin forberedelse inden selve retsmødet.

Jeg oplevede forståelse og empati, venlighed og trøst. Og det gav ro i maven, især når selve dagen nærmede sig.

Tusind tak herfra !

9. oktober 2025
Logoen til Albrektsen og Falkenberg Advokater

Svar fra Albrektsen og Falkenberg Advokater

Kære Jón

vi er rigtig glade for at høre at Mille var med til at give dig en tryg og god oplevelse. Vi ønsker dig det bedste fremover :)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv