Aeternareizen Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Van 4 tot en met 19 mei 2026 meegeweest met een kleinschalige groepsrondreis Japan van Aeterna. Het was een fantastische ervaring! Erg veel mooie dingen gezien op deze dagen. Veel gelopen naar dat was... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was in november mee naar Japan. Een onvergetelijk reis, die absoluut naar meer smaakt. Je ziet de mooie plekken in de natuur, de cultuur met tempels, rituelen, meedoen aan een sushi-workshop en ee... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Japanreis mei 2025: Reisinformatie vooraf was goed. Programma was goed samengesteld en gerealiseerd. Goede afwisseling van de verschillende reisonderdelen. Goede accommodatie. Persoonlijk had er vo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben afgelopen november meegeweest met de Japanreis. Twee drukke weken waar we erg veel gezien hebben. Veel steden maar ook Fuji San en een onsenhotel in Hakone. Tokio vond ik heel bijzonder maar ik... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør

Skrevet av virksomheten

De culturele groepsreizen en excursiereizen van Aeterna Reizen gaan verder dan een standaard reisgids. Onze missie: wij maken onze gasten deelgenoot van de rijkdom en omvangrijke erfenis van de Klassieke Wereld - en Rome voorop - op een duurzame manier. Onze groepsreizen zijn thematisch opgebouwd en wij nemen uitgebreid de tijd voor de musea en bezienswaardigheden die wij bezoeken. Ook de reis zelf is onderdeel van de ervaring en wij verplaatsen ons op een relaxte en duurzame wijze met de trein. Tevens word je tijdens de gehele reis begeleidt door één van onze academisch geschoolde reisleiders en zijn treintickets, lokaal transport, entreebewijzen, fooien, audiobegeleiding en hotel met logies/ontbijt inclusief. Net als een paar lunches en diners in goede en sfeervolle restaurants. Maar er is ook ruimte om zelf op (culinaire) ontdekkingsreis te gaan, want wij streven wij naar een optimale verhouding tussen cultuur, natuur, rust en groepsgrootte. Duik met ons in de geschiedenis van de Klassieke Oudheid en wordt verrast hoe ze nog doorwerkt tot in onze moderne tijd!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige culturele wandelvakantie in en buiten Rome.

In oktober 2023 een prachtige reis naar Rome gemaakt, relaxt met de trein ernaar toe. De combinatie van cultuur en wandelen was perfect, zeker onder de deskundige leiding van de bevlogen oudheidswetenschapper André. Hij bracht de grote Romeinse geschiedenis terug tot behapbare, begrijpelijke, humorvolle porties. Er was een goede afwisseling van de oudheden in de stad en op het platteland (aquaductenpark, de via appia en de heuvels van Tivoli). We hebben genoten!!
Janke en Ernst

Svar fra Aeternareizen

Dank jullie wel Janke en Ernst! Bram en ik vonden het ook erg gezellig met jullie erbij in de groep. Het was sowieso een erg geslaagde reis!

Gepassioneerde reisleiding

Prachtige reis naar Milaan en Rome. De afwisseling tussen natuur en cultuur was zeer goed gedoseerd. De reisleider Andre vertelt met veel passie over alle archeologische en geschiedkundige wetenswaardigheden over de Romeinse tijd. Alles was perfect georganiseerd.

16. oktober 2023

Svar fra Aeternareizen

Dank je wel voor de mooie woorden. Ik geniet er ook van om mijn "Rome" kennis op een leuke en luchtige manier te delen en fijn dat dat overkomt.

Groepswandelreis Rome

Ik heb in oktober een prachtige reis met mijn moeder gemaakt. De reis was heel comfortabel per trein naar Rome. Het hotel in Rome lag pal naast het station en was heel fijn. We zijn op hele bijzondere plekken geweest, plaatsen buiten de gebaande paden en soms ook buiten Rome. We gingen daar dan ook met de trein naartoe. Het was een hele afwisselende, gezellige week met hele aardige reisgenoten. De reisleiders hebben grote kennis van zaken. Vooral het van dichtbij bekijken van de Romeinse aquaducten die het water naar het oude Rome transporteerden hebben grote indruk op mij gemaakt. Ik ga graag weer mee!

18. oktober 2023

Svar fra Aeternareizen

Dank jullie wel Marieke en Willie voor de mooie woorden. Fijn om te lezen dat het jullie zo goed bevallen is qua hotel, afwisseling tussen cultuur en natuur etc. Ik merkte het ook aan Willie, ze genoot volop vertelde ze mij tijdens de diners.

Interessante en afwisselende wandelreis

Hele goede reisbegeleiding, zowel wbt inhoud als praktische zaken. Humor en op de hoogte van leuke eetgelegenheden!
De wandelreis Rome was een fijne afwisseling van de (drukke) stad en wandelen buiten de stad. Heel interessant allemaal.

Svar fra Aeternareizen

Dank je wel Marlies voor het prachtige cijfer. En humor en eten zijn belangrijke onderdelen voor een geslaagde reis:-)

De 9-daagse culturele groepswandelreis Rome

De 9-daagse culturele groepswandelreis: in en rondom Rome samen met mijn vrouw gedaan, een fijne manier om de geschiedenis van Rome te ontdekken aan de hand van de deskundige begeleiding. Wandelen, cultuur, fijne groep reizigers en samen heerlijk gegeten.
Een onvergetelijke reis en lekker ontspannen in de trein heen en weer.
Wilma en Nico

18. april 2023

Svar fra Aeternareizen

Dank jullie wel Nico en Wilma voor jullie prachtige review en hopelijk mag ik jullie weer rondleiden naar andere bestemmingen in Italië en er buiten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles was tot in de puntjes geregeld

Alles was tot in de puntjes geregeld; treinreis, Rome-card, verblijf !!
Tel daarbij op de ontzettend gepassioneerde reisleiders en de prachtige stad, dan kan deze reis niet meer stuk. Heb er enorm van genoten !!

Svar fra Aeternareizen

Dank je wel Ans, ook namens Bram! En voor ons was het ook een ontzettend geslaagde reis, met allemaal gelijkgestemde mensen die er zin in hadden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik leerde veel over de geschiedenis

Het was heel fijn dat we op elke plek we bezochten ruime tijd (het is nooit genoeg, maar daar kun je niets aan doen) namen. En we kregen zeer deskundige uitleg over de geschiedenis van elke plaats.
Ik nam deel aan de reis alleen, maar kwam een heel fijne groep terecht, wat maakte de gehele vakantie zo prettig.

18. april 2023

Svar fra Aeternareizen

Dank je wel Fumiko voor de 5 sterren review. En dat is altijd een uitdaging; er is zoveels moois te zien en te weinig tijd:-) Ik vond het heel leuk om je in Rome met deze fijne groep te mogen rondleiden en tot een volgende keer hoop ik.

Heerlijke ervaring in Rome

Met de trein naar Rome is sowieso al een belevenis, en zeker met André. Hij is in alle opzichten een plezierige reisleider, hij heeft veel kennis van de Romeinse periode en over de stad Rome. Hij is een relaxed persoon en heeft oog wat er in de groep en verder om hem heen gebeurt. Hij luistert goed naar de individuele wensen van alle reizigers en weet daar altijd een goede invulling aan te geven. Ook regelt en organiseert hij van alles en nog wat! Voor herhaling vatbaar!

Svar fra Aeternareizen

Dank je wel Kitty voor deze prachtige review en wat mij betreft ook zeker voor herhaling vatbaar. Het was een prachtige reis zo met elkaar!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv