AE-trading Anmeldelser 907

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Onze ervaring met AE trading is uiteindelijk goed gekomen. Onze fiets was goedkoper als bij andere bedrijven, maar werd uieindelijk wel 2 weken later geleverd als afgesproken, dus niet de volgende dag... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gisteren me nieuwe Fatbike lage instap roze besteld en vandaag al in huis, wel zelf in mekaar gezet 😀 fijne klantenservice snel bereikbaar ! Toppers.

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk
  2. Sykkelreparatør
  3. Engrossalg av sykler

Om AE-trading

Skrevet av virksomheten

Over AE-trading

AE-trading is specialist in elektrische mobiliteit. Vanuit onze webshop en showroom leveren wij e-bikes, fatbikes, bakfietsen en accessoires aan particulieren en zakelijke klanten. We staan voor zorgeloos fietsen: rijklaar levering, helder advies en service waarop je kunt bouwen. Dankzij onze productkennis en een netwerk van betrouwbare merken helpen we je de juiste fiets te kiezen voor dagelijks woon-werkverkeer, gezinsritten, stadslogistiek of recreatie.

Kwaliteit en veiligheid staan centraal. Iedere fiets wordt in onze werkplaats gecontroleerd en afgesteld, zodat je direct comfortabel kunt vertrekken. Je kunt rekenen op 2 jaar garantie, onderhouds- en servicepakketten en ondersteuning bij verzekering. Wil je eerst ervaren hoe een model rijdt? Plan eenvoudig een proefrit in onze showroom. Voor zakelijke inzet denken we mee over total cost of ownership, cargobike-configuraties en passende accessoires.

Waarom kiezen voor AE-trading?

• Breed assortiment: e-bikes, fatbikes, (elektrische) bakfietsen en longtails
  • Rijklaar geleverd met deskundige montage en veiligheidscheck
  • 2 jaar garantie en snelle service in onze eigen werkplaats
  • Persoonlijk advies, proefritten en zakelijke oplossingen
  • Gratis verzending vanaf €150 en duidelijke levertijden

Ons doel is eenvoudig: jou onbezorgd laten fietsen. Of je nu kiest voor een lichte stads-e-bike, een robuuste fatbike of een ruime elektrische bakfiets, we helpen je met de beste match en blijven beschikbaar voor vragen, onderhoud en upgrades. Zo haal je het maximale uit elke rit.

Klanttevredenheid is onze drijfveer

Skrevet av virksomheten

Specialist in e-bikes, fatbikes & bakfietsen
AE-trading is al meer dan 5 jaar dé betrouwbare partner voor elektrische mobiliteit. Met twee fysieke locaties, een eigen werkplaats en een hoge klanttevredenheidsscore van op Trustpilot, staan wij garant voor kwaliteit, service en snelle levering. Of je nu online bestelt of langskomt in onze showroom: bij AE-trading ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, deskundig advies en minimaal 2 jaar garantie op al onze e-bikes.

Altijd minimaal 2 jaar garantie op e-bikes

Minimaal 2 jaar garantie

Bij AE-trading ben je verzekerd van kwaliteit én gemoedsrust. Op al onze e-bikes geldt minimaal 2 jaar garantie, zowel op het frame als op de elektrische onderdelen. Zo geniet je zorgeloos van elke rit, met de zekerheid van betrouwbare service achteraf.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Belachelijk.ik wacht al 2 weken op mijn…

Belachelijk.ik wacht al 2 weken op mijn fiets, al 4x antwoorden ze met een uiterlijke bezorgdag terwijl ze nooit zijn gekomen! ze antwoorden nergens op! Maar kunnen wel ieder uur iets nieuws op hun instagram of tiktok posten..
Wat voor klantenservice is dit eigenlijk ? Moet bijna gaan smeken om updates, terwijl de fiets hier al lang moest zijn,
Na 4x word zogzegd mijn fiets morgen geleverd maar zonder track & trace?? Dus moet maar staan wachten op iets die waarschijnlijk weer niet komt?
als iets geleverd word zou je hiervan een email/ sms of tracking 1 dag op voorhand moeten krijgen

Tevredenheid

Ik ben vandaag heel goed geholpen, vriendelijk personeel, blij met de producten en de service.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Twee elektrische fietsen gekocht bij AE…

Twee elektrische fietsen gekocht bij AE trading, na vier maanden kapot. Gebeld, niet te bereiken, gemaild, geen reactie. Weer gebeld toen toezegging garantieformulier versturen op dezelfde da en dan snelle afhandeling. Pas twee dagen later ontvangen. Ingevuld. Een week later nog geen reactie. Weer gebeld. Dit zou worden opgepakt. Twee weken verder nog niets gebeurd. Ik zit al vier weken zonder fiets en zonder oplossing. Opnieuw gebeld en krijg de mededeling dat men nu niet bereikbaar is. Wat een slecht bedrijf is dit.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik bestel hier niet meer

Bijna een maand verder - en ik wacht nog steeds op mijn fatbike die zogenaamd onderweg zou zijn…. Geen idee waar hij vandaan moet komen, maar heb nog geen enkel bericht noch track en trace van jullie ontvangen…

13. mars 2026

Te vreden

Na 3 weken wachten erg teleurgesteld, gebeld kreeg ik een jongen Mert aan de lijn (als ik je naam goed hebt onthouden) verhaal uit gelegd, hij heeft voor mij 2x gasveer en een nieuwe huif opgestuurd. En ja hoor volgende deze ontvangen. Ik zeg altijd problemen kunnen zijn zolang er goede oplossing is. Jammer dat dit 3 weken moest duren maar jongen jij verdient het ! Zulke mensen is goud waard.

5. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Als je veel geduld hebt, bestel hier zeker!

Nu besteld, volgende dag in huis! Nou nee. 2 weken gewacht op de bakfiets. En dan is ie er eindelijk na veel bellen, appen etc, zit het verkeerde slot er op gemonteerd.
Een gps tracker bijbesteld maar daar moet je blijkbaar een duur abonnement bij afsluiten om het überhaupt te kunnen gebruiken. En die werkt alleen in Nederland dus als m’n fiets gestolen wordt en ze brengen hem over de grens, ben ik hem kwijt dus eigenlijk heb ik er weinig aan. (Bespaar jezelf de 160,-)
Fiets zelf is prachtig maar tip voor de shop; adverteer niet met snelle levering want dit was echt alles behalve snel.

31. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv