AD Virals Media Agency Anmeldelser 11

4,4

1. Reklamebyrå

ADvirals Media is a cutting-edge marketing agency founded in 2021, specializing in a wide range of digital marketing services. Our expertise includes influencer marketing, media buying, email marketing, SEO and ASO, and social media marketing. We are dedicated to helping businesses grow their online presence and reach their target audience through effective and results-driven campaigns. Trust us to drive more traffic, generate more leads, and boost your ROI. Let us help you become an industry leader.

4,4

Enestående

Echipa este profesionistă

Echipa este profesionistă, creativă și orientată spre rezultate. Au înțeles perfect nevoile noastre siau venit cu soluții moderne, eficiente și foarte bine adaptate publicului țintă ,iar implicarea si faptul ca vin mereu cu planuri si idei noi este cel mai mare plus ,sper sa fie in continuare la fel sau chiar mai bine
Recomand !

11. desember 2025

Fluenta, comunicare si suport excelent

Colaborarea cu AdVirals a fost o experienta fluenta in care am avut parte de comunicare constanta si suport exceptional. Noi suntem o agentie de turism la inceput de drum iar obiectivul nostru a fost sa fim mai vizibili si implicati in social media, astfel ca am decis sa angajam o persoana care sa gestioneze aceasta parte. Pentru a gasi aceasta persoana am decis sa colaboram cu Advirals pentru recrutare. Colaborarea cu echipa lor a decurs in mod natural de la inceput intrucat ei au facut ca totul sa para usor. Fiecare pas al procesului este bine documentat. Am simtit mereu ca suntem informati in legatura cu progresul procesului, iar orice nelinisti am avut, le-au abordat cu intelepciune provenita din experienta. Astfel, ne-au castigat increderea si ne-au facut sa ne simtim increzatori in demersul de a gasi persoana potrivita pentru nevoile noastre. In final, asa a si fost. Am gasit o persoana care s-a integrat perfect in echipa noastra.

Pe aceasta cale am vrea sa multumim echipei AdVirals pentru aportul adus, in special lui Mari (Marioara), care ne-a sprijinit si ne-a tinut la curent pe tot parcursul colaborarii. Privind spre viitor, speram sa ne putem creste oferta de produse si echipa astfel incat sa putem colabora iar si iar cu echipa AdVirals. Va recomand cu caldura sa lucrati cu AdVirals.

8. februar 2024

A fost o plăcere să colaborez cu echipa de specialiști AD Virals. Au reușit să scaleze business-ul nostru online de pantofi într-un timp record. Înainte să colaborez cu ei, făceam reclamele pe rețelele de socializare pe cont propriu și nu dadeau rezultate. Cu echipa AD Virals lucurile au stat complet diferit. Cu același buget au reușit să ne scaleze vânzările la cifra pe care o preconizam abia peste 2 ani. Mulțumim AD Virals 🙏🏻

Highly recommend

Highly recommend! Professional, creative, and effective in delivering my advertising campaign. A pleasure to work with from start to finish.

A great experience

I had a great experience working with AD Virals! They were professional, attentive, and delivered exactly what I was looking for in my advertising campaign. From start to finish, the team was easy to work with and provided creative and effective solutions that helped me reach my target audience. I would highly recommend these guys to anyone looking for top-notch advertising services.

Recomand

Recomand cu căldură. Profesionalism și rezultate uimitoare. Vânzările au crescut considerabil după ce AdVirals și-a pus amprenta!

1. april 2023

Seriozitate, implicare, know-how, eficienta

Colaborarea cu AD Virals a inceput cu jumatate de an in urma, atunci cand am decis ca trebuie sa ne ducem business-ul la un alt nivel. Aici am gasit specialisti bine pregatiti, iar rezultatele s-au observat inca din prima luna de activitate! Pe langa performantele care sunt in continua crestere, membrii echipei AD Virals sunt comunicativi si nu au inteles destul de repede ce ne dorim si au facut in asa fel incat rezultatele sa ne depaseasca asteptarile. Momentan, acest parteneriat include servicii SEO, promovare Google Ads, Facebook și Instagram. Ii recomandam pentru seriozitate, implicare, know-how, eficienta in comunicare si pentru ca fiecare sugestie si actiune implementata vin insotite de explicatii clare astfel incat experienta cu AD Virals sa fie, pe langa altele, si una educativa pentru noi.

4. januar 2023

As soon as I signed with AD Virals

As soon as I signed with AD Virals, I knew I had made the right call.

It has given me years of knowledge instantaneously, and helped me solve problems that have left me spinning my wheels for years.

I've only had it a month so I can't vouch for mind blowing results, although we are up 7%, but I have every reason to believe you can get outstanding returns with their help

15. februar 2023