Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå

Skrevet av virksomheten

Jesteśmy polską agencją turystyczną. Świadczymy usługi zakwaterowania w Chorwacji na najwyższym poziomie. W naszej ofercie znajdą Państwo apartamenty w Chorwacji przy plaży, domy z basenem, kwatery doskonałe na pobyt z psem, luksusowe wille nad morzem a także tanie kwatery prywatne i domki w stylu Robinsona. Zapraszamy na naszą stronę https://adria-tour.eu

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Serdecznie polecam wakacje

Polecam panią Anne z Adria-Tour to rzetelna właścicielka, która specjalizuje się w organizowaniu wypoczynku w Chorwacji. Oferta jest naprawdę szeroka od wygodnych apartamentów przy samej plaży, przez domy z prywatnymi basenami, aż po luksusowe wille nad morzem. Zaskoczyła mnie również dostępność tańszych kwater prywatnych oraz domków w stylu Robinsona, idealnych dla osób szukających spokojnego wypoczynku z dala od tłumów.

Dużym atutem jest możliwość wyboru miejsc przyjaznych dla osób podróżujących z psem kub kotem jak w moim przypadku. Cała organizacja wyjazdu przebiega sprawnie.

7. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam biuro z całego serca

Polecam biuro z całego serca! Kolejny raz jesteśmy w pełni zadowoleni, juz niemożliwe doczekać się kolejnego wyjazdu! Miła I profesjonslna obsługa i pomoc w organizacji wypoczynku.

9. august 2025

Svar fra Adria Tour

Bardzo dziękujemy za przemiłą współpracę i polecamy się na przyszłość :)

Polecam!!!

Po raz pierwszy korzystałem z usług Adria Tour.Pełna profesjonalność.Super kontakt,bardzo szybkie odpowiedzi na pytania.Oferta w 100%zgodna z opisem.POLECAM wszystkim.

27. mai 2025

Rewelacyjne biuro podróży

Rewelacyjne biuro podróży, głęboko wnikające w potrzeby klienta. Skorzystaliśmy po raz kolejny i znowu strzał w dziesiątkę. Dopasowują ofertę pod wymagania klientów. Nawet jak klient wybrzydza to i tak znajdą mu idealne miejsce. Polecam z całego serca!

9. juni 2025

Gorąco polecem

Komunikacja z biurem od samego początku, do samego końca była REWELACYJNA. Apartament na miejscu był zgodny z opisem, wszytsko było przygotowane pod nasze potrzeby, które wcześniej ustaliliśmy. Pomoc na każdym etapie naszego pobytu, łącznie z przewodnikiem i radami co do parkingów, promów, itp. Na pewno skorzystamy jeszcze z usług tego biura, bo po prostu warto. Gorąco polecam.

26. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wszystko było tak jak się należy dobry…

Wszystko było tak jak się należy dobry kontakt z klientem bukowalismy zarówno apartament jak i wycieczkę na wyspy
Ogólnie jesteśmy zadowoleni i gdyby przyszło nam jechać znów do Chorwacji to tylko z nimi

19. august 2024

Svar fra Adria Tour

Panie Borysie, baaardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! Cieszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom i oczywiście zapraszamy ponownie :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super kontakt z biurem od początku do końca , doskonale dobrana lokalizacja do naszych potrzeb .
Polecam z czystym sumieniem . Wakacje udane bez niespodzianek !!!!!

29. juli 2024

Svar fra Adria Tour

Panie Adrianie, dziękujemy za wystawienie oceny i zapraszamy do ponownego skorzystania z naszych usług!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Witam nasz pierwszy raz z biurem…Adria-Tour

Witam nasz pierwszy raz z biurem Aria-Tour bardzo polecam to biuro kontakt perfekcja,wynajęty apartament mega piękny właścicielka bardzo sympatyczna Pani.Wrócimy w to miejsce na 100%. Polecam wszystkim wachającym się.
Pozdrawiam✋️😎

30. juli 2024

Svar fra Adria Tour

Cieszymy się, że pobyt był udany, dziękujemy za wystawienie oceny i oczywiście zapraszamy do rezerwacji na sezon 2025!

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam. Fantastyczna obsługa. Wszystko w porządku, na pewno nie raz jeszcze skorzystam.

6. juli 2024

Svar fra Adria Tour

Bardzo dziękujemy za wystawienie oceny i zapraszamy do rezerwacji zakwaterowania w Chorwacji w sezonie 2025!

Brela Chorwacja polecam!!!!

To już drugi raz kiedy skorzystaliśmy z pomocy i usług Adria Tour. Po raz kolejny polecono nam świetny apartament. Kontakt w trakcie poszukiwań miejsca docelowego doskonały, znakomita współpraca. Gospodarze na miejscu przemili, rybka i winko i inne lokalne potrawy, które nam serwowali smakowały doskonale, to wszystko z niesamowitym widokiem na morze.

1. juli 2024

Svar fra Adria Tour

Panie Marku! Dziękujemy za ponowne skorzystanie z naszej oferty i cieszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom po raz kolejny! Przy okazji - zapraszamy na sezon 2025 :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam, biuro podróży z profesjonalna obsługą🤗

27. juni 2024

Svar fra Adria Tour

Dziękujemy Pani Elizo i zapraszamy ponownie :)

Urlop z rodziną

Miałem przyjemność skorzystać z usług Adria Tour podczas mojego wyjazdu do Chorwacji i jestem zachwycony! Apartament przy plaży który mi przedstawiono był niesamowity i w pełni odpowiadał na to czego potrzebowaliśmy przy rodzinnym wyjeździe. Obsługa była profesjonalna i pomocna w każdym nawet najmniejszym pytaniu. Gorąco polecam tę agencję każdemu, kto planuje wakacje w Chorwacji!

15. juni 2024

Svar fra Adria Tour

Panie Krystianie, jest nam niezmiernie miło, dziękujemy za tak wspaniałą opinię i zapraszamy do ponownego skorzystania z naszych usług!

Super

Super! Bardzo miła i profesjonalna obsługa :)

29. juni 2024

Svar fra Adria Tour

Bardzo dziękujemy Pani Emilio i zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług!

Super

Super, miła i profesjonalna obsługa. Wczasy przebiegły bez problemów. Podróżujemy z małym dzieckiem i psem, a nie zawsze to łatwe. Wakacje zaliczone do udanych.

17. juli 2023

Dziękujemy!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wszystko ok. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam.

23. juli 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv