Smukke rammer, rent og hygiejnisk, altid et dejligt smil og ikke mindst, altid ærlig og god vejledning. Ekstra point for aldrig at prøve at lave mer' salg. Kan 100% anbefale Ditte, Adonis klinikken... Vis mer
Ditte er en kompetent og meget dygtig kosmetisk sygeplejerske. Hun har øje på detaljer og er ærlig omkring hvad der passer perfekt til den enkelte kunde! Jeg har kun haft gode oplevelser og hvert... Vis mer
Botox hos Adonis Klinik
Jeg har fået Botox hos Adonis Klinik, og jeg er virkelig imponeret over hele forløbet. Fra første konsultation blev jeg mødt med ærlighed, faglighed og en grundig vejledning, som gjorde, at jeg følte mig helt tryg.
Ditte tog sig god tid til at forklare behandlingen og forventningsafstemme resultatet, så det passede præcis til mine ønsker. Resultatet er super flot og meget naturligt – jeg er nu kommet der i et år.
Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på kvalitet og sikkerhed. Klinikken er professionel, indbydende og behagelig at komme i. Jeg vil uden tvivl anbefale Adonis Klinik til andre, der overvejer Botox – eller andre behandlinger
Så sød og dygtig service.
Så sød og dygtig service.
God oplevelse
Professionelle og god vejledning. Kan kun anbefales 🌸🌸
Filler og botox
Super kompetent, dygtig, ærlig og sød behandler. Bedste anbefaling herfra.
Meget professionel og fantastisk flotte…
Meget professionel og fantastisk flotte resultater. Ditte er rar og lytter til ens ønsker.
Jeg kan kun give mine varmeste…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ditte. Klinikken er smuk og indbydende, og Ditte er fantastisk at være i rum med – rolig, ærlig og utrolig dygtig. Hun møder én præcis dér, hvor man er, lytter til ens ønsker og guider professionelt, så resultatet bliver naturligt og harmonisk. Jeg følte mig tryg fra start til slut og er meget tilfreds med både oplevelsen og resultatet.
God og ærlig vejledning
Ekstra point for aldrig at prøve at lave mer' salg.
Kan 100% anbefale Ditte, Adonis klinikken ❤️
⚠️ *Varning
⚠️ *Varning – Undvik denna klinik!*
Jag har genomgått två hårtransplantationer här – och det har varit mitt livs största misstag. Jag förlorade både mitt befintliga hår och samtliga transplanterade grafts. Nu, över två år senare, har inget hår vuxit tillbaka – varken på transplantationsområdet eller där de tog håret från.
Under det andra ingreppet svimmade jag flera gånger och tvingades skickas med ambulans till sjukhus. Kliniken saknade medicinsk beredskap och tog inget ansvar efteråt. När jag senare sökte hjälp fick jag bara beskedet att de inte kan göra något mer – trots att det är de som orsakat skadorna.
Jag blev i princip avvisad – utan ersättning, utan lösning, utan ansvarstagande. Nu är mitt donatorområde förstört och jag har inte ens möjlighet att reparera skadan någon annanstans.
Tänk efter noga innan du väljer klinik – du kan förlora mer än bara pengar. Din hälsa och självkänsla är värd bättre än detta.
Jeg har fået lavet en laserbehandling…
Jeg har fået lavet en laserbehandling hos Adonis, som var en 10 ud af 10 oplevelse! Jeg anbefaler virkelig meget Ditte og Adonis. Tak for hjælpen :-)
Jeg har fået flere behandlinger hos…
Jeg har fået flere behandlinger hos Adonis, men oftest har jeg fået preventive Botox og så forskellige syre behandlinger. Ift syre behandlingerne er mine “huller/orme/pore” (aner ik hvad det hedder) blevet langt mindre så jeg ser mere frisk og clean ud. Og så havde jeg to dybe rynker mellem mine to øjne i midten der så jeg så sur ud selvom jeg kun er 31. Og de er blevet fuldstændigt fjernet. Er kæmpe fan. Kommer der cirka hver 6 måned
Kun gode oplevelser
Kun gode oplevelser
Jeg har fået behandlinger i begge klinikker - Aarhus og Fredericia, og de emmer begge af ordenligtlighed og professionalisme, ligesom Ditte gør. Hun er superdygtig til at råde og vejlede, og resultaterne taler for sig selv.
Hun får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra.
Den dygtigste jeg længe har gået til
Jeg har flere gange fået adskillige behandlinger hos Ditte, og hun er SÅ dygtig og sød. Jeg har fået virkelig gode resultater af IPL-behandlingerne.
Mega god oplevelse og Ditte er super…
Mega god oplevelse og Ditte er super dygtig. Jeg har fået botox og lipflip - det er virkelig blevet super flot og jeg gør det igen når det bliver nødvendigt. Glæder mig til at laserbehandling til vinter.
Amazing experience every time
Amazing experience every time. Ditte is the only one touching my skin and I’ve never been happier. Great results.
Ditte er en kompetent og meget dygtig…
Jeg har kun haft gode oplevelser og hvert et spørgsmål bliver besvaret med erfaring og viden.
Ditte er rolig og imødekommende. Det er altid behageligt, at sidde i stolen og få behandlinger.
En meget en tilfreds kunde ☀️
Fantastisk dygtig sygeplejerske
Fantastisk dygtig sygeplejerske. Respekt for mine ønsker og udseende. Har aldrig følt mig misvejledt eller usikker i Dittes meninger og valg i samarbejde med mig selv. Stor anbefaling herfra
Hudanalyse
Update på hud efter hudanalysen og efter jeg er startet på ny skincare rutine, med produkter du ville anbefale. Jeg kan allerede se at min hud har fået det bedre og der er kun gået 3 uger. Som sagt har jeg døjet meget med bumser og uren hud og allerede efter en uge på den nye rutine kunne jeg se fremgang og efter 3 uger har det givet gode resultater. Jeg har slet ikke den samme irriteret og urene hud som da jeg kom for 3 uger siden. Jeg vil bare sige tak for hjælpen og kan kun give en kæmpe anbefaling til produkterne🤍
Virkelig god oplevelse og resultat hos…
Virkelig god oplevelse og resultat hos Ditte. Tryg og rar person at være omkring, og god til at rådgive efter kundens behov. Jeg fik lavet filler for første gang, og resultatet blev lige som ønsket - og helings processen gik pære let.
Alt i alt super god og behagelig oplevelse - og flot resultat !
Jeg er så glad for mine oplevelser!
Jeg er så glad for mine oplevelser hos Adonis Klinik i Aarhus! Ditte er fantastisk til at rådgive ift. hvor meget og for lidt og ikke at gå over i det "unaturlige" Hun er sød og imødekommende! Klinikken er meget lækker og ren, og det er nemt at komme til og fra. Jeg kan varmt anbefale Adonis og Ditte!
Anbefalingsværdigt
Jeg har fået adskillige botox behandlinger hos Ditte, efter jeg har forsøgt forgæves ved tre andre klinikker, hvor resultatet ikke blev som ønsket eller hvor det hurtigt forsvandt. Ditte gik meget op i fra starten at finde ud af hvor de eksakte steder sad, og enkelte gange har jeg fået en touch up bagefter, men efter Ditte har lært min hud at kende så har der ikke været behov for touch up - det har bare været spot on. Jeg har aldrig oplevet ventetid, og Ditte er generelt meget sød og imødekommende og klinikken er rigtig hyggelig. Et sted jeg klart vil anbefale til andre.