Wat een topservice, mensen! 🙌 Mijn föhn was na één keer gebruiken defect. Zonder gedoe werd deze direct vervangen door een nieuwe. Echt super service! Dyson besteld, maar nog steeds niet hele... Vis mer

Selskapet har svart
Ik heb een flinke bos krullen en normaal wordt mijn haar van de föhn altijd pluizig maar deze airwrap maakt mijn haar glanzend zacht of ik een style tang heb gebruikt of krultang. Hele fijne communica... Vis mer
Selskapet har svart
Helaas werkte de airstyler bij levering niet en ging hij helemaal niet aan. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice en binnen 2 uur was alles al geregeld. Er werd direct een nieuwe opges... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een fantastische airstyler besteld bij Ace and Tayler in een hele mooie tas, helaas was de ritssluiting niet helemaal goed. Ik heb contact opgenomen en de volgende dag al een nieuwe tas ontvang... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Bij Ace & Taylor ondersteunt jouw reis naar perfect haar. Sinds 2021 combineren we hoogwaardige haartools met innovatieve technologie. Samen met professionele kappers ontwikkelen we producten die thuis salonresultaten geven.
Met 30 dagen gratis retourneren en een tevredenheidsgarantie shop je altijd zorgeloos. Sluit je aan bij onze community en laat je haar elke dag stralen.
Standaard met 2 jaar garantie

Sint Annastraat 198C, 6525GX, Nijmegen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb altijd een andere (enorm dure) hairstyler gehad, maar had ik maar eerder geweten dat deze er was!! Ik ben super tevreden en had hem de dag na bestellen al in huis! Ik raad het iedereen aan!

Svar fra Ace & Taylor
Super product, makkelijk te gebruiken. In de ochtend veel meer tijd over door de airstraight🥰 Erg blij mee!!

Svar fra Ace & Taylor
Gisteren avond de airstyler besteld, en nu al in huis! Werkt echt heel fijn en de krullen blijven de hele dag zitten! super blij mee :)

Svar fra Ace & Taylor
Supper product ik heb de airstyler en mijn haren voelen heel zacht en blijven lang stijl na gebruik te hebben gemaakt van de stijltang ik ben fan! En het was supper snel binnen

Svar fra Ace & Taylor
Ik ben zo enorm tevreden van de airstraight! Heel kwalitatief en zeker het geld waard. Hij werkt amazing en stijlt mijn haar perfect! Zeker aanschaffen, aanrader!

Svar fra Ace & Taylor
De Ace & Taylor Airstyler werk perfect de krullen blijven mooi zitten en ook handig in gebruik

Svar fra Ace & Taylor
Ik heb de roze straightener van Ace & Taylor uitgeprobeerd en ik ben echt super enthousiast 🤍
Normaal ben ik met mijn haar (met extensions) makkelijk een uur of zelfs langer bezig om het goed droog en gestyled te krijgen. Maar met deze straightener was mijn haar gewoon binnen een half uur tot maximaal 45 minuten klaar 😱
Mijn haar zag er daarna echt superglad en zacht uit, alsof ik net van de kapper kwam. En wat ik ook heel fijn vind: hij is totaal niet zwaar, dus je krijgt geen vermoeide armen tijdens het stylen.
Eerlijk? Hij doet echt net zo goed zijn werk als een Dyson, maar dan voor een veel fijnere ervaring. Echt een perfecte tool als je snel klaar wilt zijn én mooi resultaat wilt 💕
Ik ben fan!

Svar fra Ace & Taylor
Dit product was een echte aanwinst voor mijn collectie. In een dik kwartier was mijn hele haar zo mooi glad en stijl en tegelijkertijd pluisvrij. Ik heb heel lang dik haar dus normaal ben ik wel 3x zoveel tijd kwijt.
Ik heb de dyson ook een aantal keer gebruikt maar merk nauwelijks verschil in werking! Ook was het product snel binnen wat ik ook een enorm pluspunt vind aan dit bedrijf

Svar fra Ace & Taylor
Ik heb de airstyler nu een tijdje en ik ben erg tevreden. Hij is makkelijk in gebruik en de krullen die ik er mee in mijn haar maak blijven ook nog eens lang zitten, zonder dat ze uitzakken!! Ik heb hem bestelt op bol, hij was de volgende dag in huis.

Svar fra Ace & Taylor
Snelle levering en een uitstekend product! Echt een hele goede vervanging voor alle duurdere opties op de markt en werkt net zo goed!

Svar fra Ace & Taylor
Mail gekregen dat mijn retour binnen is gekomen, maar dat mijn product zichtbare gebruikerssporen/ schade heeft.
Met een foto van de schade. Dit product is niet van mij! Mijn product had een ander kleur lipje dan op de foto. Diffuser had schade, NIET EENS UIT DE DOOS/TAS GEWEEST! Fohnkop had schade/deuken. 1 x gebruikt/styletang 1x gebruikt maar werkt niet voor mij. Alles netjes terug ingepakt, Zonder schade! En nu geven ze aan geen geld terug te geven. Dus dames let op!: belofte 60 proberen, niet goed geld retour IS DUS NIET ZOMAAR EEN BELOFTE!
Wanneer je iets retour stuurt maak zelf ook foto's. Ik heb hier wel van geleerd.
*Na nogmaals contact met de klantenservice en het lezen van mijn review hebben ze toch besloten mij het volledige bedrag te retourneren. Of ik dan wel even mijn review wil aanpassen?!
Ik heb aangegeven wanneer ik het geld retour heb ik mij review aan zou passen.
Dus bij deze. Het is opgelost, maar het had op zo'n andere manier gekund. En het helpt dan ook niet om meermaals te bellen om aan te dringen of ik mijn review wil aanpassen.
Maar voor mijn geen Ace en Taylor meer.
30-3-2026: Ga niet zeggen dat jullie dat nooit hebben gevraagd. Meerdere keren zelfs! Waarop ik heb aangegeven dat pushen niks helpt. En dit alleen maar averechts werkt. De tekst hieronder komt rechtstreeks uit jullie mail!
En als alles naar wens is opgelost, zou het super fiin ziin als ie ie review eventueel nog wilt aanpassen. Dat helpt ons enorm én andere klanten ook
Laat het gerust weten als ik nog iets voor ie kan doen, ik help je graag
Fijne dag
Liefs,
Ace & Taylor

Svar fra Ace & Taylor
Ik heb een mail gestuurd met daarin alleen een vraag over een filter dat aan vervanging toe was.
De volgende ochtend kreeg ik al een heel persoonlijke mail terug. Niet alleen mijn vraag werd beantwoord, maar er werd direct actie ondernomen. De oplossing die werd aangedragen overtrof mijn verwachtingen. Alles binnen 1 dag geregeld.
Hier weet men wat service en klantvriendelijkheid inhoud.
De 5 sterren meer dan waard
Heel blij met mn fohn!! Je werd goed op de hoogte gehouden en het is een topper!
In eerste instantie kreeg ik geen contact met de klantenservice en kreeg ook mijn retourbon maar niet binnen. Ik was daar eerlijk gezegd wat geïrriteerd over.
Maarrrr …. Inmiddels contact gehad met Lena en duidelijk werd dat mijn mail en mijn retouraanvraag niet binnen waren gekomen. Na uitleg was mij het allemaal geheel duidelijk.
Lena was ontzettend vriendelijk en heeft mij direct geholpen.
Daarom 4* omdat het begin wat stroef verliep, maar nu meer dan tevreden 5* en ik zou volgende keer gewoon weer bij Ace en Taylor een bestelling plaatsen.
De föhn die ik besteld had was trouwens prima, maar toch niet helemaal het resultaat wat ik had verwacht met mijn bos krullen.
Super fijn contact gehad! Erg ruimdenkend persooneel! Zeer tevreden
De producten zijn netjes en voor een goede prijs. Het bestellen is gemakkelijk en verloopt snel. Het doet wat het moet doen.
Wat ik persoonlijk wat minder vind, en waar deze webshop zeker niet de enige in is. Ik had de producten besteld en zag pas naderhand dat er een kortingscode op de website stond voor €10 korting. Wanneer je deze niet handmatig toevoegt en de bestelling plaatst, betaal je zonder de korting, dit vond ik uiteraard zonde. Ik nam contact op met de klantenservice voor een credit van €10. Dit bleek niet mogelijk, dan moet je het nog een keer bestellen en de andere bestelling retourneren. Wat mij betreft een erg omslachtig en onnodig proces. Lijkt mij al met al qua manuren en transport duurder dan de credit van €10.
Maar al met al gaat het om de producten en het aanvankelijke bestelproces. Dit gaat prima. En de producten zijn zoals omschreven.
De retour is op het moment van schrijven nog niet verwerkt en wacht nog op een controle.

Svar fra Ace & Taylor
Super fijne föhnborstel! Ik ben elke ochtend binnen een paar minuten klaar! Perfect alternatief voor de Dyson! 💕

Svar fra Ace & Taylor
Ik werd bestookt met mails. Op 1 avond 300 mails ontvangen. Uiteindelijk heb ik ze moeten blokkeren. Vervolgens heb ik retour aangevraagd omdat ik niet tevreden was met het product. Na een week had ik nog steeds geen retour label ontvangen. Ze reageren nergens op.
Uiteindelijk heeft Ace & Taylor de kwestie netjes opgelost. Er is contact geweest via de mail. Waarschijnlijk is er in de mailverkeer wat zaken mis gegaan waardoor ik de mails niet heb ontvangen.

Svar fra Ace & Taylor
Snel en gemakkelijk. Goede kwaliteit haarproducten en een mooie verpakking.

Svar fra Ace & Taylor
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.