Wat een topservice, mensen! 🙌 Mijn föhn was na één keer gebruiken defect. Zonder gedoe werd deze direct vervangen door een nieuwe. Echt super service! Dyson besteld, maar nog steeds niet hele... Vis mer

Selskapet har svart
Ik heb een flinke bos krullen en normaal wordt mijn haar van de föhn altijd pluizig maar deze airwrap maakt mijn haar glanzend zacht of ik een style tang heb gebruikt of krultang. Hele fijne communica... Vis mer
Selskapet har svart
Helaas werkte de airstyler bij levering niet en ging hij helemaal niet aan. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice en binnen 2 uur was alles al geregeld. Er werd direct een nieuwe opges... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een fantastische airstyler besteld bij Ace and Tayler in een hele mooie tas, helaas was de ritssluiting niet helemaal goed. Ik heb contact opgenomen en de volgende dag al een nieuwe tas ontvang... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Bij Ace & Taylor ondersteunt jouw reis naar perfect haar. Sinds 2021 combineren we hoogwaardige haartools met innovatieve technologie. Samen met professionele kappers ontwikkelen we producten die thuis salonresultaten geven.
Met 30 dagen gratis retourneren en een tevredenheidsgarantie shop je altijd zorgeloos. Sluit je aan bij onze community en laat je haar elke dag stralen.
Standaard met 2 jaar garantie

Sint Annastraat 198C, 6525GX, Nijmegen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer goed en een mooie föhn helemaal speciaal dat we een krultang er gratis bij kregen wat een geweldig cadeau alles werkt naar behoren

Svar fra Ace & Taylor
Ik ben erg blij met de AirStyler Pro 6-in-1. 😍 Het apparaat voelt kwalitatief goed aan, is prettig in gebruik en na het stylen ziet mijn haar er mooi en verzorgd uit. Ik kan met de AirStyler verschillende kapsels creëren en mijn haar ziet er na gebruik echt mooi, glanzend en verzorgd uit. De Airstyler heeft keramische opzetstukken en een coolshot-functie, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een blijvende finish, wat ik erg belangrijk vind. Ook ontving ik een gratis krultang bij mijn aankoop, wat een leuke extra was.
De levering was snel en het product was goed verpakt. Al met al een positieve ervaring met zowel het product als de bestelling.

Svar fra Ace & Taylor
Een erg fijne airstyler die alles heeft wat je nodig hebt. Makkelijk om mee te nemen en het resultaat dat mijn haar krijgt is prachtig!

Svar fra Ace & Taylor
Hele snelle levering, goede kwaliteit spullen, en super vriendelijke klanten service! Zeker een aanrader 🙃

Svar fra Ace & Taylor
Hele fijne producten. Zelfs beter dan de dyson. Dus mocht je twijfelen, try de airstyler van Ace and Taylor!

Svar fra Ace & Taylor
Een half jaar geleden het product gekocht, helaas ging deze kapot maar dankzij een super snelle en goede service binnen een aantal dagen al een vervangend apparaat in huis.
Erg tevreden hoe dit afgehandeld werd.

Svar fra Ace & Taylor
Snelle levering en fijne föhn. Met de 2 roterende delen heb je in 10 minuten een flinke bos gladde krullen. Lekker licht ook. Handige tas erbij.

Svar fra Ace & Taylor
Mijn 5 in 1 airstyler ging na 3 maanden prettig gebruik stuk. Fijn contact met de klantenservice gehad, er werd snel gereageerd. Ik kreeg een vervangend product opgestuurd. Met verbazing pakte ik de 6 in 1 airstyler uit de verpakking. Heel erg lief! Bedankt Lena!

Svar fra Ace & Taylor
Super krachtige föhn. Je zit daarna super in model. Echte aanrader

Svar fra Ace & Taylor
Fijn dat hij een föhn en stijl functie heeft. Werkt top, gebruik het bijna elke dag. Haar snel stijl en wordt niet droog.

Svar fra Ace & Taylor
Erg vriendelijke klantenservice. Snelle reactie en goede service. Helaas door een productie probleem stopte mijn föhn opeens. Kreeg netjes een nieuwe. Ook toen dit weer voor kwam werd mijn klacht heel netjes afgehandeld. Kreeg zelfs een betere föhn toegestuurd omdat ze mijn ervaring positief wilden laten zijn.

Goede service!
Ik had een vraag betreft bestelling die niet optijd geleverd was. Hierover fijn en snel contact gehad. Een cadeau gekregen terwijl dat niet nodig was! Was verbaasd over het cadeau had dat niet verwacht🫶🏻

Svar fra Ace & Taylor
Ik heb deze nu al een tijdje nadat ik altijd de dyson heb gebruikt. Het was even zoeken hoe die het beste werkt en ik was eerst een beetje sceptisch. Maar nu gebruik ik alleen maar deze. Ik heb best stug haar dus vaak blijven krullen niet goed zitten. Afgelopen kerst hebben mij krullen 2 dagen gezeten!! Dus voor de prijs en kwaliteit raad ik het zeker aan.

Svar fra Ace & Taylor
werkt prima, heel blij mee! Doet wat het moet doen
Ik ben zo onwijs blij met mijn Airstraight! Ik was lichtelijk sceptisch, omdat ik het merk niet kende, maar ben echt mega enthousiast geworden en dat na 1x gebruiken. Het werkt super makkelijk en zo snel! Ik wilde heel erg graag de roze variant, maar deze was al een tijdje uitverkocht. Ik heb via insta een berichtje gestuurd en kreeg vrij snel antwoord dat ik de grijze beter kon bestellen omdat de roze er waarschijnlijk pas weer in maart 2026 is. Ik baal een beetje omdat ik me had gefocust op de roze kleur, maar de werking is uiteraard hetzelfde. Daarnaast was de bezorging ook mega snel en goed. Dus een dikke 5 sterren wel verdiend!
De levering was super snel. De föhn is krachtig in gebruik, maar ik moet hem nog even ontdekken. Maar tot nu erg blij met de nieuwe föhn.
De levering was super snel en goed verpakt. Zeer krachtige föhn en de haarkrul opzetstukken zijn ook makkelijk in gebruik en werken super. Ben heel blij dat ik deze prachtige set.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.