Verkeerde kabel geleverd die we al had aangelegd. Zelfde dag kregen we de juiste kabel dus oude kabel eruit nieuwe kabel kwam in een Caddy die zowat op de weg lag in een kooi. Kabel kregen we er n... Vis mer
Se hva andre synes
+: Very reactive, very helpfull this was very much appreciated -:Some Machine were delivered without reducing valve. Even if the valve is another article, we should be advised on the full package s... Vis mer
Tijdens reserveren word er mee gedacht. En alles word netjes volgens afspraak afgeleverd op tijd. Er was 1 zwerfkast biet leverbaar. Word er ook mee gedacht voor vervanging die geschikt is zonder eve... Vis mer
Prettig bedrijf voor verkoop en het onderhoud van industrieel gereedschap. Fijne mensen en een prima service, een hoop nieuw materiaal in de verhuur, werkt prettig! Ik kan iedereen aanbevelen met Abir... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Abird is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht-, licht- en stroomvoorziening
Kontaktopplysninger
Wolgaweg 21, 3198 LR, Europoort Rotterdam, Nederland
- 010 4165511
- info@abird.nl
- abird.nl
Top service!
Prima en vlotte reactietijd
Prima en vlotte reactietijd, ook zeer flexibel naar het aanpassen van uren voor leveren en ophalen.
We hebben goeie service gehad
We hebben goeie service gehad. Uiteindelijk is het werk niet doorgegaan en afmelden ging prima
Abird is een goed bedrijf waar je afspraken meekan maken , en die ze
Abird is een goed bedrijf waar je afspraken meekan maken , en die ze
nakomen snelle services en deskundige mensen
Alles wordt netjes en tijdig volgens…
Alles wordt netjes en tijdig volgens afspraak geregeld en geleverd
Wegens de goede contacten en gegevens…
Wegens de goede contacten en gegevens is dit een juiste beoordeling
Bestelling goed verlopen alleen een…
Bestelling goed verlopen alleen een aandacht puntje facturatie

Svar fra Abird
Vriendelijk en bekwaam personeel
Vriendelijk personeel dat altijd probeert mee te denken en ook bij problemen vriendelijk blijft!
goede informatie
goede informatie. snelle afhandeling
Professioneel en prettig contact via…
Professioneel en prettig contact via telefoon en email. Zeer hoog services niveau.
beoordeling Abird
Er is reeds een langdurige samenwerking tussen Abird en Verwater.
Tussen beide partijen is een goed contact en in geval van klacht of misverstand wordt dit telkens naar beiden tevredenheid opgelost.
Zeer goed bedrijf
Zeer goed bedrijf, vriendelijk personeel.
Eerlijke manier van zaken doen, en rennen voor je als het een keer nodig is!
Service en keuze gereedschappen / equipment prima in orde.
Telefonisch moeilijk bereikbaar op site. (telefoon nr niet bekend)
Service en keuze gereedschappen / equipment prima in orde.
Afspraken worden niet nagekomen.
Afspraken worden niet nagekomen.
Als ze iets voor je zouden uitzoeken krijg je geen antwoord
Wordt niet op de hoogte gehouden van naleveringen
Abird heeft zijn zaken goed voor…
Abird heeft zijn zaken goed voor elkaar, We hebben intern vaak problemen om Abird goed op te vangen en begeleiden.

Svar fra Abird
Altijd klantvriendelijk
Altijd klantvriendelijk, handelen snel en accuraat.
offertes willen nog wel eens lang duren met antwoord.
over het algemeen niets te klagen.
Intergratie
Intergratie opdracht nummer met Deltarent loop nog niet zoals we gewend zijn van Abird
Ontzorgen opdrachtgever
Ben blij dat er nog bedrijven zijn die van bali tot afhandelaar kennis van zaken hebben en advies kunnen geven.
Dat heet nou ontzorgen van de opdrachtgever.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.