Rigtig god service
Rigtig god service. Er nemme at komme i kontakt med og virkelig behjælpelig. Absolut ikke sidste gang jeg handler ved dem!
Vores passion er helt klart de aktive hunde og hundeførere. Vi har alt lige fra liner, bolde, og halsbånd til ærmer, figurantbukser og træningsveste. Hos os finder du alt hvad hjertet begærer af udstyr til Tjenestehunde, IPO, DCH og PH hunde fra Z polytanu, Euro-joe, HST. Desuden har vi et bredt udvalg af gennemtestet, certicificeret hundefoder produkter til hele din hunds livs cyklus. Vi er desuden også leverandør til politiets, forsvarets og toldstyrelsens hunde.
Bødkersmindevej 9, Thorning, 8620 Kjellerup, 8620, Kjellerup, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hurtig ekspedition og fantastisk kundeservice. Handler der gerne igen og tak for godbidderne til vovsen.
Fedeste halsbånd og enormt hurtig ekspedition.
Vil klart handle her igen :-)
Og så fulgte der en lækker pose godbidder med. 10’ud af 10 anbefaling
Hurtig levering og rigtig mange gode ting, også til hundefører, til en god pris.

Svar fra Abchundeudstyr
Fantastisk sted at handle, købte 3 flotte foder skåle og en vandskål til mine 3 Chihuahuaer, modtog min pakke dagen efter med en vedlagt pose godbider som de alle blev meget glade for. Vi siger mange tak for den super gode service og lynhurtige forsendelse 😀🐶🐶🐶

Svar fra Abchundeudstyr
Hurtig levering og fantastisk service

En tilfreds kunde
Ankom i god tid og fik endda en prøve på tørfoder med i pakken.

Svar fra Abchundeudstyr
Helt suveræn service! Havde bestilt 2 varer hvoraf de ikke havde den ene på lager i rigtig størrelse og pris. De ringede op og oplyste mig om at den kunne være på lager ugen efter. Jeg skulle bruge den som gave 2 dage senere og kunne derfor ikke vente en uge. Sent om aftenen ringer de tilbage at hun har fundet varen et andet sted i rigtig størrelse og farve- fået dem til at sende den til mig og så sendte hun selv den anden vare. Jeg modtog begge dele idag så jeg kunne nå at give dem begge som gave. Hvor er det dejligt at god gammeldags service stadig findes. Mange tak for handlen, det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer!
/Anette

Super god butik
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos dem.
Jeg bestilte en line i en bestemt farve og længde.
som jeg skulle bruge til hundetræning sammen med nogle andre ting.
blev så ringet op af en meget venlig kvinde, som beklagede at de desværre ikke havde flere af den slags line hjemme, i den farve. Men om den så måtte sendes i en anden farve. Det kunne jeg sagtens acceptere, så super god service! og virkelig lækre produkter
fejl kan ske og jeg fik stadig hvad jeg havde bestilt.
så alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg er en tilfreds kunde der gerne handler der igen.

Svar fra Abchundeudstyr
Super og hurtig rådgivning - selv på en lille ordre. Varerne sendes samme dag, som de bestilles. Ros herfra

Svar fra Abchundeudstyr
Alt jeg modtager fra Abchundeudstyr er af højeste kvalitet og ankommer hurtigt! Jeg ikke andet end rosende ord!

Svar fra Abchundeudstyr
Super fedt sted Jaen har sig. Hun er altid super sød og imødekommende når du kommer ind for at handle. Det er mit go too sted at købe hundeudstyr.

Svar fra Abchundeudstyr
Super hyggelig butik med en meget kompetent ekspedition og rådgivning om diverse ting. Super kvalitet på foder og udstyr. Dog er kaffen ikke for god

Svar fra Abchundeudstyr
Mega hyggelig stemning i gårdbutik, bestemt et besøg værd

Svar fra Abchundeudstyr
Jeg havde en god oplevelse, tilfreds med produktet, (et bidestyr) og en kvik levering. Kommer til at handle hos jer igen

Svar fra Abchundeudstyr
Meget hurtig behandling af ordre og levering.
Kan på det varmeste anbefales

Svar fra Abchundeudstyr
Bestilte en magnetvest inkl. magneter, magnetbolde, magnetbidepølse. Modtog varerne hurtigt og alt i fin stand. Anden gang jeg tog vesten på gik lynlåsen i stykker. Ringede og talte med Jean om jeg selv skulle fikse det eller om jeg skulle sende den retur. Blev bedt om at sende den retur hvorefter jeg rykkede for status i over et halvt år. Fik besked om at den var hos en syerske og at de ville vende tilbage. Rykkede igen i et halvt år og endelig fik jeg beskeden at jeg kunne få pengene tilbage da vesten var væk. Rykkede 1 måned senere for pengene hvorefter de gik ind på min konto. Er så ærgelig over at jeg ikke bare selv fiksede lynlåsen ....

Svar fra Abchundeudstyr
Udover de altid venlige ord i ens bestillinger og lækre snacks til hunden, er bestillingen hurtigt ekspederet og er altid hurtigt fremme.
Jeg kan kun anbefale dette sted og ydermere deres kennel, som laver fantastiske hunde ❤️

Svar fra Abchundeudstyr
Savner fri levering! Under shoppen står den samlede estimerede levering som 0,00 kr. men ved betalingen kommer der GLS eller PostNord tillæg oveni på henholdsvis 49 eller 39 kr. Dette ændres ikke lige meget hvor meget jeg shoppede for. Meget vildledende.
Opdaterer min anmeldelse efter leveringen af varerne.

Svar fra Abchundeudstyr
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.