Rigtig god tur - med god information undervejs. Unik måde at vise Aarhus og Aarhus Ø på når man har gæster. Venligt personale - serviceminded. Alt i alt kan turen varmt anbefales.
Se hva andre synes
Vi var på en tur med mord ombord og vin. Vinen var fin nok, mordmysteriet var så dårligt skrevet at det var decideret uforståeligt flere steder, og meget af det gav nul mening. Man kunne desuden godt... Vis mer
Selskapet har svart
Afgangssted var lidt svært at finde men telefonisk kundeservice besvatede hurtigt opkald og gav virkelig god vejledning. Da vi ankom stod Kaptajnen og bød velkommen. Der var hyggeligt ombord og... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Sæt dig til rette og nyd Aarhus inderhavn på Juleskibet Hjuldamperen. En klassisk rundfart med spændende fortællinger om den nye udvikling af Aarhus Ø. Du kommer til at opleve byen fra en ny vinkel, da vi tager dig forbi Toldboden, Mellemarmen, Bassin 7 og videre ind til den gamle lystbådehavn.
Kontaktopplysninger
Hack Kampmanns Plads 2, 8000, Aarhus C, Danmark
- info@fjordtours.dk
- aarhushavnerundfart.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Det tåler en gentagelse.
Så hyggelig en tur, sød besætning, god modtagelse.
Dejligt at sidde sammen om et langt bord, så snakker man lettere med andre gæster.
Julepyntet og god stemning.
Der mangler lige lidt mere lyd, svært at høre alt hvad der bliver sagt når andre snakker om noget andet.

Super hyggelig tur
Super hyggelig tur. Fredag eftermiddag i december med sne, frost og stille vejr - med lyskæder, gløgg og æbleskiver. Så kommer man i julestemning! God guide og spændende tur rundt i havnen med fortællinger om både den nye og den gamle del.

Det var SÅ hyggeligt :)
Det var SÅ hyggeligt :)
Vi var 5 på tur 2. december kl. 17, hvor der var pyntet hyggeligt op på båden, og man kunne købe gløgg og æbleskiver. Det var så fint at se byen fra vandsiden med alle julelysene, og guiden var rigtig god og fortalte mange ting, som jeg ikke vidste om Aarhus Havn og Ø, selvom jeg bor i byen. Jeg tror, at det bliver en fast juletradition for os fremover :)

Svar fra Aarhus Havnerundfart
Det er altid en dejlig oplevelse at…
Det er altid en dejlig oplevelse at sejle på juldamperen Svanen. Hyggelig julestemning, gode priser på mad og drikke og utroligt sødt personale.
De er dygtige til at fortælle om det vi ser og historien får nye lag hvert år.
For os er det først rigtig jul når vi har været afsted

Svar fra Aarhus Havnerundfart
Superhyggelig juletur med god…
Superhyggelig juletur med god live-guidning og lækker servering - fin udsigt, mens man sidder lunt indendøre.

En meget behagelig tur.
En meget behagelig tur.
Hyggelig julestemning. God guide, der fortalte med glæde, i passende tid ad gangen.
Eneste minus - når man ikke kender Aarhus havn så godt, ville det have været en fordel, at se det i dagslys. Vi var med kl. 17:00 i november, der var lidt for mørkt.

Juledammer svanen
En dejlig tur og god service om bord , god fortælling fra guide

Det var så hyggeligt
Det var så hyggeligt
Og personalet var virkelig søde og hjælpsomme

Svar fra Aarhus Havnerundfart
En dejlig tur med (h)juldamperen ved…
En dejlig tur med (h)juldamperen ved Århus lørdag 25. November. Vi bestilte glögg og varm kakao og nød det på turen forbi Lighthouse og Træskibshavnen. Selvom nogle gæster virkede mere interesserede i at snakke højt, var det dog ikke noget, der forstyrrede os i at høre, hvad guiden sagde heldigvis. En hyggelig tur.

Hyggeligt personale
Hyggeligt personale, med nissehuer.
God guide, gode historier.
Hyggeligt julepyntet Svanen.
Kan anbefales.

Svar fra Aarhus Havnerundfart
En rigtig hyggelig tur med en sød guide…
En rigtig hyggelig tur med en sød guide som kunne fortælle en masse om Århus Ø som vi ikke viste. Skivet var flot pyntet og Århus en smuk og flot by set fra vandsiden når det er mørkt. Ksn kun anbefale turen som både er en oplevelse for børn og voksne 🎄

Svar fra Aarhus Havnerundfart
Skibet var hyggeligt pyntet og der var…
Skibet var hyggeligt pyntet og der var god stemning. Personalet var smilende og tog godt i mod os. Vi bestilte en øl og ventede længe inden en fra personalet kom og undskyldte. De skulle lige have en nu fustage sat til. Vi ventede igen og efter 10 min kom personalet så igen og undskyldte at de ikke havde mere øl. Det er lidt mærkeligt at de ikke tjekker det op inden de sejler ud.

Svar fra Aarhus Havnerundfart
Vi har været en tur med juleskibet…
Vi har været en tur med juleskibet svanen i Århushavn. Fantastisk tur. Sødt og meget imødekommen personale + lækker hund ❤️. Skønne fortællinger om Danmarks smukkeste by 😜. Vi købte gløgg og æbleskiver, det var så fint 🧑🎄🎅🏼🎄

Super oplevelse
Super oplevelse
med en guide som kan alle de gode historier. Og dejligt med julemusik på den sidste del af turen. Kan kun anbefale en jule tur 🎄

Sen hyggeligste tur
Sen hyggeligste tur. Og god service

Stemningen og guiden
Først og fremmest var båden pyntet på den mest fantastiske hyggelige julevis, der var mulighed for mindre måltider og forskellige drikke ombord til rimelige priser. Dernæst var vores guide Julie rigtig god til at fortælle om hvad vi så. Båden afgik til tiden og alle personaler var søde og imødekommende, super oplevelse der KUN kan anbefales

Svar fra Aarhus Havnerundfart
Vi havde en hyggelig tur med juleskibet…
Vi havde en hyggelig tur med juleskibet som var fint pyntet op til julehygge og vi købte gløgg og æbleskiver. Det var sjovt at se Aarhus Ø fra vand-siden efter vi har fulgt det nogle år fra land. Tager nok turen igen til sommer, hvor vi kan sidde udenfor og nyde solen.

God oplevelse
God oplevelse, god guide og smilende personale. I serverer en stor og velsmagende gløgg.

Super hyggeligt
Super hyggeligt. Vi blev taget godt imod. Personalet er flinke og smilende. Guiden var god til at fortælle om det vi kom forbi

Svar fra Aarhus Havnerundfart
Hyggelig og dejlig varm tur
Hyggelig og dejlig varm tur, trods koldt udenfor.
Sød, professionel og naturlig pige der fortalte om de ting vi sejlede forbi. God måde at opleve Aarhus Ø.

Svar fra Aarhus Havnerundfart
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.