Aarhus HavnerundfartAnmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god tur - med god information undervejs. Unik måde at vise Aarhus og Aarhus Ø på når man har gæster. Venligt personale - serviceminded. Alt i alt kan turen varmt anbefales.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vi var på en tur med mord ombord og vin. Vinen var fin nok, mordmysteriet var så dårligt skrevet at det var decideret uforståeligt flere steder, og meget af det gav nul mening. Man kunne desuden godt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afgangssted var lidt svært at finde men telefonisk kundeservice besvatede hurtigt opkald og gav virkelig god vejledning. Da vi ankom stod Kaptajnen og bød velkommen. Der var hyggeligt ombord og... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Båtturagent

Skrevet av virksomheten

Sæt dig til rette og nyd Aarhus inderhavn på Juleskibet Hjuldamperen. En klassisk rundfart med spændende fortællinger om den nye udvikling af Aarhus Ø. Du kommer til at opleve byen fra en ny vinkel, da vi tager dig forbi Toldboden, Mellemarmen, Bassin 7 og videre ind til den gamle lystbådehavn.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

22 anmeldelser i de siste 12 månedene

Det tåler en gentagelse.

Så hyggelig en tur, sød besætning, god modtagelse.
Dejligt at sidde sammen om et langt bord, så snakker man lettere med andre gæster.
Julepyntet og god stemning.
Der mangler lige lidt mere lyd, svært at høre alt hvad der bliver sagt når andre snakker om noget andet.

12. desember 2023

Hej Jonna,

Tak for din feedback. Den vil jeg selvfølgelig tage med til vores guider og medarbejdere.

Super hyggelig tur

Super hyggelig tur. Fredag eftermiddag i december med sne, frost og stille vejr - med lyskæder, gløgg og æbleskiver. Så kommer man i julestemning! God guide og spændende tur rundt i havnen med fortællinger om både den nye og den gamle del.

1. desember 2023

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse. Vi vil selvfølgelig videregive de pæne ord til vores dygtige guide.

Det var SÅ hyggeligt :)

Det var SÅ hyggeligt :)
Vi var 5 på tur 2. december kl. 17, hvor der var pyntet hyggeligt op på båden, og man kunne købe gløgg og æbleskiver. Det var så fint at se byen fra vandsiden med alle julelysene, og guiden var rigtig god og fortalte mange ting, som jeg ikke vidste om Aarhus Havn og Ø, selvom jeg bor i byen. Jeg tror, at det bliver en fast juletradition for os fremover :)

2. desember 2023

Hej Line,

Vi er SÅ glade for, at I havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og vi glæder os til at have jer ombord igen på Juleskibet i 2024.

Glædelig jul.

// Aarhus Havnerundfart :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er altid en dejlig oplevelse at…

Det er altid en dejlig oplevelse at sejle på juldamperen Svanen. Hyggelig julestemning, gode priser på mad og drikke og utroligt sødt personale.
De er dygtige til at fortælle om det vi ser og historien får nye lag hvert år.
For os er det først rigtig jul når vi har været afsted

24. november 2023

Hej Anne Marie,

Tak for dine fine ord om Juleskibet Svanen!

Det glæder os at høre, at du havde en hyggelig tur. Vi er også taknemmelige for din ros til vores dygtige guider, som altid stræber efter at fortælle gode og relevante historier om Aarhus fra vandsiden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superhyggelig juletur med god…

Superhyggelig juletur med god live-guidning og lækker servering - fin udsigt, mens man sidder lunt indendøre.

18. november 2023

Hej Tjorbjørn,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du havde en hyggelig julerundfart.

En meget behagelig tur.

En meget behagelig tur.
Hyggelig julestemning. God guide, der fortalte med glæde, i passende tid ad gangen.
Eneste minus - når man ikke kender Aarhus havn så godt, ville det have været en fordel, at se det i dagslys. Vi var med kl. 17:00 i november, der var lidt for mørkt.

24. november 2023

Hej Helle,

Du skal have stor tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse på Juleskibet med os.

Vi håber at se dig igen til foråret, hvor vi sejler med Havternen. Her er der rig mulighed for at nyde Aarhus fra vandsiden til lys og solskin.

Juledammer svanen

En dejlig tur og god service om bord , god fortælling fra guide

21. november 2023

Hej Hanne,

Din feedback er meget værdsat og vil motivere os til at fortsætte med at give store og små en mindeværdig oplevelse. Glædelig jul.

Det var så hyggeligt

Det var så hyggeligt
Og personalet var virkelig søde og hjælpsomme

21. november 2023

Hej Jannie,

Vi bliver simpelthen så glade, når vores søde og dygtige guider får ros. Tak for det. Vi sender selvfølgelig den positive feedback til dem. God jul

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En dejlig tur med (h)juldamperen ved…

En dejlig tur med (h)juldamperen ved Århus lørdag 25. November. Vi bestilte glögg og varm kakao og nød det på turen forbi Lighthouse og Træskibshavnen. Selvom nogle gæster virkede mere interesserede i at snakke højt, var det dog ikke noget, der forstyrrede os i at høre, hvad guiden sagde heldigvis. En hyggelig tur.

25. november 2023

Hej Ivan,

Tusind tak for din positive anmeldelse af vores julesejlads. Det glæder os at høre, at du havde en hyggelig tur.

Hyggeligt personale

Hyggeligt personale, med nissehuer.
God guide, gode historier.
Hyggeligt julepyntet Svanen.
Kan anbefales.

25. november 2023

Hej Lotte,

Tak for din anbefaling. Vores mål er at give vores gæster en hyggelig og mindeværdig tur.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En rigtig hyggelig tur med en sød guide…

En rigtig hyggelig tur med en sød guide som kunne fortælle en masse om Århus Ø som vi ikke viste. Skivet var flot pyntet og Århus en smuk og flot by set fra vandsiden når det er mørkt. Ksn kun anbefale turen som både er en oplevelse for børn og voksne 🎄

23. november 2023

Hej Charlotte,

Vi er glade for du havde en hyggelig tur. Vi håber at se dig igen til foråret på Havternen.

Rigtig god jul :-)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Skibet var hyggeligt pyntet og der var…

Skibet var hyggeligt pyntet og der var god stemning. Personalet var smilende og tog godt i mod os. Vi bestilte en øl og ventede længe inden en fra personalet kom og undskyldte. De skulle lige have en nu fustage sat til. Vi ventede igen og efter 10 min kom personalet så igen og undskyldte at de ikke havde mere øl. Det er lidt mærkeligt at de ikke tjekker det op inden de sejler ud.

11. november 2023

Hej Skytte,

Først og fremmest er vi super glade for, at du vender tilbage med din oplevelse af turen, og vi er glade for at personalet var imødekommende, samt stemningen var god. Vi er dog kede at I ikke fik, hvad I bestilte. Derfor vi vil rigtig gerne tilbyde jer 2 gratis (store) fadøl næste gang I sejler med :-)

De bedste (tidlige) julehilsner fra

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har været en tur med juleskibet…

Vi har været en tur med juleskibet svanen i Århushavn. Fantastisk tur. Sødt og meget imødekommen personale + lækker hund ❤️. Skønne fortællinger om Danmarks smukkeste by 😜. Vi købte gløgg og æbleskiver, det var så fint 🧑‍🎄🎅🏼🎄

10. november 2023

Hej Jeanett,

Det lyder til at have været en rigtig god oplevelse, hvilket er det vi stræber på at give vores gæster. Så tusind tak for din anmeldelse og tilbagemelding på turen. Jeg vil viderebringe den fine ros til vores dygtige personale ombord :-)

De bedste hilsner fra

Super oplevelse

Super oplevelse
med en guide som kan alle de gode historier. Og dejligt med julemusik på den sidste del af turen. Kan kun anbefale en jule tur 🎄

12. november 2023

Hej Ann,

Tak for din anmeldelse og anbefaling. Det sætter vi pris på :-)

De bedste tidlige julehilsner fra

Sen hyggeligste tur

Sen hyggeligste tur. Og god service

10. november 2023

Hej Sascha,

Vi hos Aarhus Havnerundfart er glade for, at du havde en god oplevelse. Vi håber at se dig til sommer på vores søsterskib Havternen.

De bedste tidlige julehilsner.

Stemningen og guiden

Først og fremmest var båden pyntet på den mest fantastiske hyggelige julevis, der var mulighed for mindre måltider og forskellige drikke ombord til rimelige priser. Dernæst var vores guide Julie rigtig god til at fortælle om hvad vi så. Båden afgik til tiden og alle personaler var søde og imødekommende, super oplevelse der KUN kan anbefales

12. november 2023

Hej Tove,

TAK for din anbefaling. Jeg vil viderebringe den fine ros til vores dygtige guide Julie, samt personalet ombord. Vi ønsker altid at give vores gæster en god oplevelse, så lægger pris på din anmeldelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde en hyggelig tur med juleskibet…

Vi havde en hyggelig tur med juleskibet som var fint pyntet op til julehygge og vi købte gløgg og æbleskiver. Det var sjovt at se Aarhus Ø fra vand-siden efter vi har fulgt det nogle år fra land. Tager nok turen igen til sommer, hvor vi kan sidde udenfor og nyde solen.

4. november 2023

Hej Lone,

Vi er glade for, at du havde en god tur ombord på Juleskibet Svanen. Du skal helt klart prøve vores guidede havnerundfarter på vores søsterskib Havternen til sommer. Det er også en fantastisk oplevelse. Der er nemlig mulighed for at sidde på agter- og/eller soldækket, imens vi sejler rundt :-)

God oplevelse

God oplevelse, god guide og smilende personale. I serverer en stor og velsmagende gløgg.

5. november 2023

Hej Linda,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at både guiden, personalet og gløggen var god! :-)

Super hyggeligt

Super hyggeligt. Vi blev taget godt imod. Personalet er flinke og smilende. Guiden var god til at fortælle om det vi kom forbi

5. november 2023

Hej Jesper,

Tak for din fine anmeldelse. Jeg viderebringer rosen til vores dygtige personale ombord :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hyggelig og dejlig varm tur

Hyggelig og dejlig varm tur, trods koldt udenfor.
Sød, professionel og naturlig pige der fortalte om de ting vi sejlede forbi. God måde at opleve Aarhus Ø.

28. oktober 2023

Hej :-)

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi vil selvfølgelig viderebringe din ros til guiden. Dejligt du havde en god og varm tur.

// Aarhus Havnerundfart

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv