Aarhus HavnerundfartAnmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god tur - med god information undervejs. Unik måde at vise Aarhus og Aarhus Ø på når man har gæster. Venligt personale - serviceminded. Alt i alt kan turen varmt anbefales.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vi var på en tur med mord ombord og vin. Vinen var fin nok, mordmysteriet var så dårligt skrevet at det var decideret uforståeligt flere steder, og meget af det gav nul mening. Man kunne desuden godt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afgangssted var lidt svært at finde men telefonisk kundeservice besvatede hurtigt opkald og gav virkelig god vejledning. Da vi ankom stod Kaptajnen og bød velkommen. Der var hyggeligt ombord og... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En dejlig tur med (h)juldamperen ved Århus lørdag 25. November. Vi bestilte glögg og varm kakao og nød det på turen forbi Lighthouse og Træskibshavnen. Selvom nogle gæster virkede mere interesserede i... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Båtturagent

Skrevet av virksomheten

Sæt dig til rette og nyd Aarhus inderhavn på Juleskibet Hjuldamperen. En klassisk rundfart med spændende fortællinger om den nye udvikling af Aarhus Ø. Du kommer til at opleve byen fra en ny vinkel, da vi tager dig forbi Toldboden, Mellemarmen, Bassin 7 og videre ind til den gamle lystbådehavn.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

22 anmeldelser i de siste 12 månedene

Fin service trods alt

Vi nåede ombord på juleturen og fik serveret glimrende gløgg og æbelskiver. Desværre kunne skibet ikke sejle, for landstrømmen havde svigtet og skibets baterier var blevet beskadiget.
Vi er glade for, at skipper af hensyn til sikkerheden aflyste turen og sørgede for, at vi straks fik pengene tilbage.
Og gløgg og æbelskiver var på skibet regning. Vi kommer igen en anden dag.

19. desember 2024

Hej Frank,
Sikkerheden på skibet er vores højeste prioritet, så tak for din forståelse. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen, hvor alt forhåbentlig går som planlagt. Glædelig jul og godt nytår!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det var en dejlig tur og spændende at…

Det var en dejlig tur og spændende at se alle lysene i husene rundt langs havnen og byen. Desværre var der ikke så meget lys på båden, men der var smukt pyntet.

15. desember 2024

Hej Bente,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I havde en spændende tur - og vi tager selvfølgelig din feedback om belysningen til os :-)

Hyggelig tur

Det var en hyggelig tur. Både de voksne jeg var afsted med og mine to børn på 10 og 13 år nød turen.

10. desember 2024

Hej Karina,
Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at kunne skabe en oplevelse, der rammer både store og små. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til endnu en hyggelig tur til sommer.

Glædelig jul!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig hyggelig rundfart med dygtig personale

Rigtig hyggelig rundfart med servering af gratis gløgg og æbleskiver. Høflig betjening og dygtig guide der fortalte om Århus set fra vandsiden. Vi ses næste år🤶🏻🎅🏽🎄

8. november 2024

Hej Maibritt,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en hyggelig julerundfart med Juleskibet Svanen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hyggelig tur og en helt fantastisk…

Hyggelig tur og en helt fantastisk guide. Vi var m båden d 24 nov. Guiden var d hele værd.

24. november 2024

Hej Bjørn,
Kæmpe stort tak for din fine anmeldelse.
God jul :-)

Smuk tur

Et rigtig hyggeligt, julepyntet skib betjent at nogle virkelig dejligt unge mennsker, både den søde tjener og den meget vidende guide (omend vi ikke er enige om udtalen af Dokk1 :-) ), vi var ombord med et meget snakkende, stort selskab, så det var lidt svært for guiden at få ørenlyd, men hun tog det i stiv arm.
Smukt at se den julepyntede og oplyste Aarhus Ø fra vandsiden med sejladsen kl 17, når det er helt mørkt er det dog lidt sværere at orientere sig. Næstre gang tager ejg en tidligere afgang
Ølpriserne er blevet nævnt: det var vanvittigt godt øl! jeg har googlet bryggeriet, øllet er dyrt fra leverandøren og pengene værd, så Rundfarten tager altså ikke ret meget i overhead!

29. november 2024

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord om vores julepyntede skib og vores dygtige personale.
Vi forstår selvfølgelig, at det kan være svært at høre, hvad guiden fortæller med et andet snakkende selskab. Det vil vi tage med i overvejelserne.
Tak for din kommentar om vores ølpriser. Vi gør vores bedste for at holde priserne rimelige, mens vi stadig tilbyder lækkert specialøl.
Vi håber at se dig igen, til endnu en tur på vandet 🎄🚢

Det er en god tur

Det er en god tur. Virkelig hyggeligt pyntet op, god stemning

28. november 2024

Hej Amy,

TAK for din tid til at anmelde Juleskibet Svanen. Det sætter vi stor pris på.
Det tager lang tid at pynte Juleskibet op, men det bruger vi gerne tid på, for at give vores gæster en magisk juleoplevelse.

Vi håber at se dig ombord hos Aarhus Havnerundfart igen :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dejlig tur rundt i Århus havn og et godt tidspunkt 1530 hvor vi fik det lyse og mørke stund at se. God stemning og høflig betjening

En rigtig go tur og vi fik både de lyse og mørke stunder med ..høflig betjening og go stemning

26. november 2024

Hej Majbritt,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god tur og fik oplevet både de lyse og mørke stunder – det er jo en del af charmen ved julesejladserne.

Rigtig god jul :-)

Perfekt havnetur

Vi havde en dejlig tur rundt i havnen med en meget informativ guide - og vi nød at se havnen fra vandets side.

15. oktober 2024

Hej Ib,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en dejlig tur, og at vores guide leverede informative fortællinger om Aarhus, set fra vandsiden. Vi håber, at se dig ombord på det traditionsrige Juleskib Svanen.

Rigtig god dag :-)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det var en udmærket tur mest omkring…

Det var en udmærket tur mest omkring Aarhus Ø. Meget fint fortalt om bygningerne og arkitekterne bag. Jeg havde håbet også at se containerhavnen, men det åbenbart forbudt område.
Men altså en fadøl til 70kr.!!! Det har jeg aldrig oplevet før hverken langs åen eller i latinerkvarteret

Venlig hilsen Erik

20. september 2024

Kære Erik,

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Containerhavnen er et område med adgangsbegrænsninger, hvilket vi desværre ikke kan ændre på.

Med hensyn til priserne, så bestræber vi os på at holde priserne konkurrencedygtige, men vi tager din feedback til overvejelse.

Rigtig god dag 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Glimrende, hyggelig og interessant tur

Rigtig hyggelig tur. Interessant at se byen fra vandet. Guiden var rigtig sød og fortalte ivrigt om det vi sejlede forbi, både på dansk og engelsk. Meget informativt og relevant.
Vejret var også med os, solrigt og næsten vindstille. Så på trods af at det var slut september, nød vi turen i t-shirt og shorts 😊
Turen varer ca 1 time, som er en passende længde.
Kan kun anbefales. Og vi synes absolut ikke at det er dyrt. Dog lidt pudsigt at blive opkrævet i Euro ved online bestilling.

22. september 2024

Hej Kim,

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en hyggelig tur og vejret var med jer! :-)

Med hensyn til betalingen, bliver beløbet kun opkrævet, hvis man har valgt at booke på engelsk eller tysk via bookingsiden. Vi beklager, hvis det har skabt forvirring :-)

Vi håber dog I får lyst til at tage med på endnu en tur en anden god gang!

En spektakulær oplevelse

En spektakulær oplevelse. Interessant at se havnen fra søsiden. God information/fortælling om bygninger, som vi sejlede forbi.

14. september 2024

Hej Svend,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en spektakulær oplevelse. Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Vi håber at kunne byde dig velkommen ombord igen :-)

Skøn sejlads i sensommersolskin

Vinden havde lagt sig, og solen varmede stadig sidst på eftermiddagen, så rammerne var optimale for sejlturen i det gode skib Havternen. Vi var få gæster, så vi havde fuld opmærksom fra det dygtige crew, og turen kan varmt anbefales.

29. september 2024

Hej Sysser,

Det lyder til I havde en dejlig sejlads. Kæmpe tak for anbefalingen. Vi håber, at se jer ombord igen - på Havternen eller Juleskibet Svanen :-)

Super dejlig tur

Super dejlig tur, med hyggelig stemning og god information - kan anbefales :)

3. oktober 2024

Hej med jer,

Kæmpe tak for jeres anmeldelse. Vi håber at se jer ombord igen på Juleskibet Svanen - til endnu en hyggelig rundfart i magiske juleomgivelser :-)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det var et par fantastiske unge guider

Det var et par fantastiske unge guider. Turen kan varmt anbefales.

15. august 2024

Hej Lissi

Kæmpe tak for din anmeldelse. Det gælder os, at du kan anbefale havnerundfarten, og at vores guider sørgede for en god tur :-)

Vi håber, at se dig ombord på Juleskibet Svanen til jul.

Kan varmt anbefales

Virkelig fin tur. Interessant at se Århus og Århus Ø fra den side. Super behagelig guide og interessante fortællinger. Kan varmt anbefales.

18. august 2024

Hej Diana,

Det gælder os, at du havde en god tur. Jeg vil videregive rosen til vores dygtige guide ombord.

Kæmpe tak for anbefalingen. Det sætter vi stor pris på :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Informativ og skøn rundfart i havnen.

Jeg startede min dag med at besøge Lighthouse og var derefter på havnerundfart. Netop den kombination synes jeg bagefter var super god, idet jeg udover den generelle information om havnen, også fik besvaret alle de spørgsmål, som var opstået i løbet af min dag på Århus Ø. Så tak for det 😊

19. august 2024

Hej John,

Dejligt, du havde en skøn havnerundfart og kæmpe tak for din anmeldelse.

God oplevelse

Der var en mindre på båden pga sygemelding, men hun var rigtig sød og orientere om det ved start , måtte selv hente drikkelse i baren, da hun også skulle guide, men gik fungere fint. Gæsterne bør få at vide de skal sidde ned oplevede flere gange hvor der var flere der stod op så man ikke kunne se det man sejlede forbì

3. august 2024

Hej Jan,

Tak for din feedback.

Vi bestræber på at give alle en god oplevelse ombord, så gæsterne er velkomne til at bevæge sig rundt på skibet, hvis de ønsker at tage billeder eller opleve udsigten fra forskellige vinkler. Vi beklager, hvis det har givet gener for din udsigt.

Vi sætter pris på din forståelse og håber at se dig ombord igen på Juleskibet Svanen :-)

// Aarhus Havnerundfart

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv