AalborgmcAnmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

venlig og yderst imødekommende mekaniker. Havde en lille servicelampe der lyste og forventede egentlig blot en aftale om tid i kalender, men dette blev fixet på stedet. Har aldrig været her før m... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Motorsykkelbutikk

Skrevet av virksomheten

🏍️ Aalborg MC – Din motorcykelpartner i Nordjylland Hos Aalborg MC lever og ånder vi for motorcykler. Vores passion er at give dig den bedste oplevelse – uanset om du leder efter din næste motorcykel, kvalitetsudstyr eller professionel service på værkstedet. Vi er aut. forhandler af nye og har brugte motorcykler, og har altid et spændende udvalg af modeller i butikken. Vores mål er at tilbyde dig ægte rådgivning fra folk, der selv kører, så du får den maskine og det udstyr, der passer perfekt til dit behov og din kørestil. 🔧 Værksted og service Vores værksted er bemandet af erfarne mekanikere, der brænder for motorcykler – lige fra klassiske modeller til de nyeste superbikes. Vi tilbyder alt fra serviceeftersyn og reparationer og diverse. 🧥 Udstyr og beklædning I vores butik finder du et stort udvalg af hjelme, jakker, støvler og tilbehør fra kendte mærker. Vi går op i sikkerhed, kvalitet og komfort – og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige. 🤝 Vores værdier Hos Aalborg MC handler det ikke bare om motorcykler – det handler om fællesskab, frihed og køreglæde. Vi tror på ærlig service, kvalitet og god dialog. Vi vil gerne være din faste motorcykelpartner, uanset om du er ny i sadlen eller erfaren kører. 📍 Adresse: Hjørringvej 125, 9400 Nørresundby 🌐 Web: www.just-ride.nu 📞 Kontakt: 72300433

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

21 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har været hos Aalborg mc et par gange

Har været hos Aalborg mc et par gange , og til trods for at jeg ikke købte cykel eller fik repareret hos dem fik jeg gode råd til mit projekt som er en ældre moto Guzzi der har stået stille i 16 år , og da jeg så manglede et par fladstik fik jeg dem uden beregning sammen med gode råd om hvad jeg skulle gøre , vil formentlig køre til dem med næste problem , de elsker mc og det mærker man

29. juni 2026

Dejligt forløb.

Jeg købte ny cykel hen over vinteren hos Aalborg MC. En dejlig Kawasaki Ninja 1100 SX. De tog min gamle honda CBR 650 F i bytte. Hele forløbet var en stor fornøjelse. Flemming,Frederik og Rasmus er nogle superflinke mennesker. Altid med et smil på læben og en kvik bemærkning. Fed forretning og kompetente folk.

2. mars 2026

Fantastisk service Ålborg MC

Har lige købt ny Triumph Bonneville T120 hos Ålborg MC, og kan kun give dem de bedste anbefalinger. Både Flemming og Rasmus var særdeles kompetente og imødekommende. Alt i alt en rigtig god oplevelse og behandling, og så glad for min nye Triumph. Blev efterfølgende ringet op af Flemming som spurgte om alt var Ok - god og professionel service.

13. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ordentlighed over alt andet.

Flemming, Rasmus og Frederik gjorde mit første køb af motorcykel til en fantastisk oplevelse og jeg er sindssygt glad for endelig at være på vejen.

Flemming gav virkelig grundig og kompetent rådgivning i forbindelse med selve købet. Rasmus hjalp med opgraderinger som nyt skjold og ekstra udstyr og Frederik sørgede for at tøj og beskyttelse sad lige i skabet.

Fælles for dem alle er en rolig og professionel tilgang hvor alt foregår gennemsigtigt og med respekt for hvor man er som rytter uanset om man er helt ny eller erfaren.

Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg lægger mine penge fremover når der skal opgraderes på værksted eller købes nyt udstyr.

Kan klart anbefales til alle der overvejer at købe motorcykel.

22. mai 2026

Fornøjelse!

Fornøjelse!

Jeg fik skiftet lejer og dæk ved Aalborg MC. Rigtig god oplevelse, lige som det skal være.

Venligt personale, som har passion for motorcykler.

21. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

venlig og yderst imødekommende…

venlig og yderst imødekommende mekaniker.
Har aldrig været her før men
Jeg kommer helt sikkert igen.
Jeg er stadig positiv overrasket.

18. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flad dæk på en søndag og Aalborg mc stod klar

Uheldet var ude på mc turen med et flad bagdæk på en søndag middag, Rasmus fra Aalborg mc var den eneste der tog telefon og sagde ka jeg hjælpe. Fra at dækket var flad på turen til vi var kørende igen gik der maks en time. Ka ikke sige andet end meget go service møde ind på en søndag for låse op og skifte mit dæk. Alt i alt kæmpe tommel op herfra👍🏼👍🏼☀️

10. mai 2026

Skift af dæk.

Jeg afleverede dæk og fælg hos dem kl 9 og hentede igen ved middagstid. Flinke mennesker og prisen var go. Vi ses igen en anden gang.

24. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De ansætte havde meget god service alt…

De ansætte havde meget god service alt fra mekaniker til sælgeren
Hvis de ikke havde et produkt so ville de skaffe det til dig og hjælpe dig med dine spørgsmål
Havde du et problem med motorcykel so fiskede de det eller kom med råd hvis man selv ville prøve kræfter med det selv.
Skal helt sikkert tilbage igen

21. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har besøgt stedet flere gange og var…

Har besøgt stedet flere gange og var lige indenom for lidt service på min triumph. Som altid utroligt flinke sælgere og mekanikere. Fik en virkelig god service af Rasmus på værkstedet, kan klart anbefales både at handle her og få mekket sin bike, de går ikke op i småpenge men mere at tingen spiller og en glad kunde der så kommer igen og igen 👍👊

21. april 2026

God oplevelse

Fik en rigtig god oplevelse og behandling ved at handle motorcykel hos Aalborgmc. Flemming og mekanikerne er flinke mennesker, alt gik som aftalt.

5. mars 2026

God Service

Var i tvivl om noget var galt med min motorcykelkæde, de kiggede på det og fiksede det lynhurtigt.
God service og flinke mennesker.

9. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv