Vi har været til 2 tryghedsscanninger og kønsscanning hos Inge ved Aalborg Gravidscanning. Vi har alle gange haft nogle utrolig gode oplevelser. Inge tager sig rigtig god tid, er grundig og fortæl... Vis mer

1. Medisinsk diagnostisk bildesenter

Aalborg Gravidscanning tilbyder scanninger igennem hele din graviditet, så du altid kan følge med i, om dit barn og graviditet ser ud til at udvikle sig normalt. Priser fra 399 kr. Jeg er certificeret sonograf med 17 års erfaring med graviditet og scanning både fra hospitalet og privat klinik. Du er derfor i erfarne hænder med høj faglig niveau.

4,7

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

En helt igennem skøn oplevelse

Det var en helt igennem skøn oplevelse. Inge er en vanvittigt dygtig og meget professionel sonograf, og hun gjorde det til en rigtig behagelig og tryg scanning. Vi er så glade for, at vi valgte at få en kønsscanning inde hos hende, og det bliver ikke sidste gang vi besøger klinikken. Hun skal have stor ros 🥰

24. april 2026

Inge er den sødeste og roligste kvinde

Inge er den sødeste og roligste kvinde! Vi elsker at komme hos Inge og få tjekket at baby har det godt. Samtidig er det virkelig rart altid at blive mødt at den samme når man kommer. Hun fortæller hvad man kan se på scanningen og svare gerne på spørgsmål. Vi kommer klart igen! 😊

6. oktober 2025

Kæmpe anbefaling!

Vi har haft to scanninger indtil videre ved Inge! Og har også en kommende kønsscanning i vente ved hende. Vi har været virkelig virkelig glade for at vi valgte lige præcis her. Begge scanninger var en utrolig dejlig oplevelse og selv med nervøsitet til særligt den første, blev man mødt af rolighed og grundighed. Vi følte os holdt i hånden gennem begge scanninger. En kæmpe anbefaling fra både min kæreste og jeg! Vi ser frem til kønsscanningen inden længe og hvis vi skal have flere private scanninger i fremtiden, vil vi helt sikkert vælge her igen. :)

9. september 2025

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Aalborg Gravidscanning! Personalet var utroligt imødekommende, venlige og professionelle. Jeg følte mig tryg og godt taget imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Scanningen blev udført med stor omhu, og jeg fik god information hele vejen igennem. Det var en rørende og smuk oplevelse at se babyen, og jeg gik derfra med et stort smil og ro i maven.
Jeg kan varmt anbefale Aalborg Gravidscanning til alle kommende forældre – jeg kommer helt sikkert igen! ❤️

1. august 2025

Forkert farve konfetti

Jeg var til kønsscanning, og jeg venter en pige, men det skulle være en overraskelse for min mand og familie, men det konfettirør jeg fik med hjem, var der lyseblåt konfetti i, det var meget uheldigt.

17. juli 2025