Dårlig service, mangelfuld dialog og manglende ansvarstagen
Jeg fik udbedret en forsikringsskade samt udført service på min motorcykel hos værkstedet.
Da jeg hentede motorcyklen, virkede alt umiddelbart normalt, men efter nogle ture begyndte jeg at bemærke flere problemer. Motorcyklen støjede mere end tidligere, den "spyttede" ved neddrosling, og jeg opdagede samtidig, at der løb benzin fra samlingen mellem benzinhanen og benzinslangen mens jeg kørte.
Ved nærmere undersøgelse fandt jeg desuden et rusthul i udstødningens samling på undersiden af motorcyklen. Samtidig konstaterede jeg, at det spændebånd, som tidligere sad på benzinslangen, manglede, og at slangen næsten ikke sad fast på benzinhanen.
Da jeg kontaktede værkstedet omkring forholdene, fik jeg at vide, at de ikke havde kigget efter disse ting i forbindelse med serviceeftersynet. Jeg spurgte også til det manglende spændebånd, men fik oplyst, at dette ikke var en del af det arbejde, de havde udført.
Inden motorcyklen blev afleveret, havde den en tendens til at dryppe lidt benzin fra samme samling, hvorfor jeg altid lukkede for benzinen ved parkering. Værkstedet oplyste dog, at benzinhanen havde stået åben under hele opholdet hos dem, uden at de havde bemærket noget brændstofspild.
Samtidig oplyste mekanikeren ved afhentning, at højre forgaffel var begyndt at sive og muligvis ville blive mere utæt fremadrettet. Omkring tre uger senere begyndte den faktisk at lække synligt ned ad forgaflen.
Det, der skuffer mig mest, er ikke nødvendigvis fejlene i sig selv, men den manglende vilje til at tage dialogen og medansvaret efterfølgende. Min oplevelse har været, at bekymringerne blev afvist, og at ansvaret i sidste ende blev placeret hos mig, selvom problemerne blev opdaget kort tid efter værkstedsbesøget.
På baggrund af den samlede oplevelse vil jeg på det kraftigste anbefale at man ikke bruger dette værksted.