Flabet service
Der er ikke særlig mange af ekspedienterne der er smilende. Især ikke dem i køkkenet.
De har en dårlig tone over for kunderne og et flabet sprog. Især en af dem.
Selvom man spørger om et simpelthen spørgsmål så får man et flabet svar tilbage.
Jeg var nede for at bestille en stor pakke pomfritter, hvor at jeg, da de er klar, spørger “Er det en stor?” Fordi jeg dagen inden også havde bestilt en stor, men modtog en større bakke. Svaret jeg får tilbage er “Øøhh Jaer” Hvor at da jeg så går, hører jeg vedkommende bagtale mig til sin kollega.
Det er simpelthen ikke i orden når man bare stiller et spørgsmål for at være sikker. Og dagen inden da jeg bestilte, glemte vedkommende at tage i mod betaling, så jeg siger “Mangler jeg ikke at betale?” Hvorefter jeg får svaret “Har du ikker gjort det??” - Med en flabet stemme. Hvor jeg jo så bare siger nej.
Også da min mad er klar så siger vedkommende “Dine pomfritter er klar” Hvor jeg kigger hen på den anden der også havde bestilt mad, da jeg tror at det er deres, eftersom de kom før mig. Ekspedienten siger så til mig “Ja, det er din mad der er klar” Som at det var en selvfølge at min mad var klar før dem der kom før mig.
Jeg bestilte i alt 3 gange ved dem og aller første gang jeg bestilte ved dem der bestilte jeg både en stor og en lille pomfrit. Så jeg ved udemærket godt hvordan en stor og en lille ser ud. Så jeg føler at jeg er blevet snydt af dem, ved at jeg bestilte en stor og betalte for det, men modtog en lille.
Det er som om at det er et trick de kører, fordi hvis man både bestiller en stor og en lille pomfrit så kan de ikke snyde dig, men hvis du kun bestiller fx en stor så kan de godt snyde dig ved at give dig en lille, fordi de tænker at du ikke ved hvordan en stor ser ud.
11. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring