Veldig rask levering og pen
Veldig rask levering og pen, gratis innpakning.

Svar fra A Hjort AS
A-Hjort er en nettbutikk for smykker fylt med danskdesignede smykker fra populære merker som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, STINE A Jewelry og mange andre. Med en kombinasjon av unike muligheter som gratis levering, gratis gaveinnpakning, god kundeservice og 60 dagers full returrett, er shopping på nett hos A-Hjort en lett og trygg opplevelse.
Vangsvegen 73, 2317, Hamar, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Veldig rask levering og pen, gratis innpakning.

Svar fra A Hjort AS
Handler fast fra denne nettsiden😊Stort pluss at de kan pakke inn og sende pakken direkte til den som fyller år/bor langt unna(julegaver). Jeg er veldig fornøyd, dette er en av de beste jeg handler fra👍

Svar fra A Hjort AS
Ikke mottatt varen og ikke noe svar !!! Aldri mer!

Svar fra A Hjort AS
Bestilte 05.09.24. Den er nå 23.09. Fortsatt ikke fått noe som helst og de vil ikke gi kompensasjon for de ikke har levert på snart 3 uker, når de promoterer 2-4 dager😂 latterlig

Svar fra A Hjort AS
Ryddig og fin nettbutikk med masse utvalg! Bestilling og frakt fungerte bra :)

Svar fra A Hjort AS
Jeg er veldig fornøy med

Svar fra A Hjort AS
Kjempegod kundeservice og rask levering. Ble sendt fra Danmark og fikk pakken allerede to dager etter!

Svar fra A Hjort AS
Kjempe bra nettbutikk! Rask levering, fine produkter og ikke minst god service.
Gir 10/10 :)

Svar fra A Hjort AS
Utrolig fin nettside😁 lett a navigere seg rundt og filtrer for hva man vil se på! I tillegg til mange fine ekstra tilbud på slutten av betalingen med innpakning og kort🤩 kommer til å bruke denne siden fra nå av!

Svar fra A Hjort AS
Fantastisk rask service. Bestilte 5 smykker. Ønsket innpakning, og var redd alle ville bli pakket i en pakke. Men min frykt var ubegrunnet. Alle smykkene hadde egen innpakking, med merkelapp som beskrev hvilke smykker det var i hver pakke. Helt supert. Handlet der til jul også, og da var jeg også superfornøyd. Kan anbefales på det varmeste.