3,0

Middels

Don't deposit..

Don't deposit... its a scam, typical Bulgarian mafia website. Bulgarian regulator institutions and mafia work together, you can't withdraw your money, they will start with absurd verification, you will wait 30 days and they will tell you that the pics you sent are not clear. Totally dishonest and corrupt....Institutions in Bulgaria shame on them, dont invest in this country its all corruption

2. mars 2026

Bebecanim666

Здрасти Митко Щерев На всички за пожеланията на и е на около километър южно на линия на метрото е да намаляват и на мен лично от това което е много трудно се видим на живо на всички времена в момента е на работа в момента съм

5. september 2025

So bad

So bad, do not play, wasting of time, you deposit money from other country and if you want to withdraw them is required to have an Bulgarian bank account. Dont play here.

13. august 2024

Ужасен сайт

Ужасен сайт. Играя там от 2021. В този сайт освен от спорт и лайв казино пари не могат да се направят. Изрично препоръчвам никой да не играе там.

17. mai 2024

Първо ми искат лична карта.След това…

Първо ми искат лична карта.След това методът на депозит.След това селфи с личната карта!Чаках 14 дена УЖ!Сега ми искат акт за раждане!Какво още ще искат за да си изтегля мойте пари.Взеха си бонуса!Лъжат да те примамят да се регистрираш!И накрая не ти дават бонуса🤷‍♂️НЕ СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ В ТОЗИ САЙТ!!!!

25. november 2022

This site is a scam.I have to send…

This site is a scam.I have to send messages to KZP and KZLD!Vasil bozhkov is doing whatever he wants to!!!NEVER EVER TRUST THIS SITE!!!DO NOT DO REGISTRATION!They cancelled my bonus for god know what reason!When ask why they do not
give me an answer!Now i am trying to withdraw my money,and they are not letting me!But fortunately i have right connections and i will get them!But for ordinary people it will be not possible to take their money!PLS be aware of this scam web site!ALL you can do is lose your money!!!!!!!!

13. desember 2022

Изключително смешен сайт.Измамници.Ама…

Изключително смешен сайт.Измамници.Ама какво очакваш от черепа.Хората който работят вътре са изключително нагли и си мислят че може да правят карамба на парите.Недейте да играете там.Изобщо не си губете времето с тези измамници!!!!

29. november 2022

ИЗМАМНИЦИ

24/01/2022

Днес реших да направя акаунт и да се възползвам от бонус офертата която съответно беше “88лв бонус без депозит след регистрация”
След като приключих с регистрацията НЕ получих своя бонус.
След това писах на Chat Support (Чат Поддръжка).
Питах ги: защо не получих бонус след регистрация и те ми изпратиха линк към “ПОЛИТИКА СРЕЩУ ЗЛОУПОТРЕБИ С БОНУСИ”.
Питах ги пак “Защо не получих своя бонус?” Те отговориха: “Много клиенти се възползват от тази Бонус оферта. Вие конкретно - НЕ”
Питах пак: “Защо?”
И пак ми изпратиха същия линк.

Питах ги защо не премахнете страницата която подвежда бедния народ да се регистрира и да получи “БЕЗПЛАТЕН БОНУС БЕЗ ДЕПОЗИТ”
Те не отговориха на въпроса.

Не си спомням да съм правил профил от същия IP адрес преди.

Не си давайте парите в този сайт.
Измамници и никакъв Support след оплакване.
Не се заблуждавайте с тези техни “бонус оферти”.
Цъкайте си в Efbet и Winbet. КЪСМЕТ!

> Колкото повече хора си дадът личните данни при направата на регистрация - толкова повече пари взимат от тази информация и не много хора знаят това - но всичката тази информация се предоставя на ТРЕТИ СТРАНИ а именно “Data Brokers” или > “Дата Броукери”
Тези броукери купуват лична информация защото е много скъпа за тях защото може да се препродава за повече и повече.
КЪСМЕТ и не си давайте парите там!
Гладни са за лична информация.

24. januar 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis