Ho ordinato più volte da qui nel corso degli ultimi 4 anni e devo dire che le cose sono sempre andate nello stesso modo: ti prendono subito i soldi, spediscono tre mesi dopo e senza tracking, non ris... Vis mer
cascara iphone 13 esta muy chula me encanta , pero tacto muy suave y resbala bastante algo de poner una goma o plastico para proteger bien con la mano.... felicidades gran trabajo de poner nombre... Vis mer
I bought the MagSafe option of the cases. is has arrived as requested and it works. It looks like the jersey in every detail. I give 4 star because of a small imperfection and time of shipping a f... Vis mer
Voglio provare a rassicurare alcune persone. Il servizio è scadente siccome nonostante ripetute mail e segnalazioni alla varie pagine social non ho mai ricevuto una risposta, ma a distanza di 3 mesi e... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
7case timo¡¡¡
Hace justo 1 año que compré una funda de móvil en 7case y no me ha llegado nunca. es un timo. encima, he reclamado varias veces por mail y me dicen que sí, que me lo mandan. en el último mail me decían el 19/11/19 que ya había salido. vaya tomadura de pelo. encima querían que quitara mi crítica en Trustpilot. ya les dije que cuando me llegue la funda lo diré en Trustpilot pero vamos, que no va a llegar ni de broma. nunca me había padado algo igual. me han timado 15 euros. una vergüenza. no compréis nada porque no llega¡¡¡¡¡ Susana
Very bad
Very bad. Ordered for my son for Xmas. He picked this case and was his number 1 present. 3 days till Christmas nothing. So annoyed as my son is now going to be very let down. DO NOT ORDER FROM THIS SITE
E' una truffa
E' una truffa, ordine effettuato mai arrivato e non rispondono nè alle mail nè nella pagina instagram
ORDINE MAI ARRIVATO
ORDINE MAI ARRIVATO, NON RISPONDO ALLE MAIL
Goods did not arrive
Ordered 2 cases in October. They processed the payment immediately but 2 months later nothing has been delivered.They do not respond to emails. DO NOT BUY FROM THIS SITE
Klacht 2 de maal
Al eerder review geplaatst. Geen antwoord gekregen. En ook nog steeds niets ontvangen van betaalde bestelling.
Ik heb een klacht ingestuurd naar het programma KASSA,
Deze is genoteerd en ik hoop dat iedereen die hier een klacht indiend ook online zijn beklag gaat doen bij Kassa, om dit probleem te kunnen oplossen van bestelde betaalde producten die niet geleverd worden. En een bedrijf die niet reageerd.
Ik wil mijn bestelling!
Ik geeft jullie een week de tijd om mijn bestelling te versturen en mijn e-mails te beantwoorden!! Zo niet, doe doe ik aangifte!
Never received my order..
Never received my order... waste of money.
Nooit iets gekregen
Ik heb meer dan een maand geleden bij 7Case iets bestelt maar nooit iets binnengekregen. Op elk mailtje die ik stuur wordt niet gereageerd.
Ik heb in februari een bestelling…
Ik heb in februari een bestelling geplaatst maar nooit iets ontvangen. Aantal keren gebeld (wordt niet opgenomen) en gemaild (geen reactie).
Beste hier niks, dit zijn oplichters!

Svar fra 7Case
truffatori
truffatori, d un mese che l'ordine è in 'processing', NON ORDINATECI NULLA SU 7CASE
Love so much this case
Love so much this case, de design is very exiting… I will certainly buy another one
Ik heb een hoesje besteld maar nooit ontvangen
Ik heb een hoesje besteld en al betaald maar nooit ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn e-mail en telefonisch zijn ze niet te bereiken. Bestaat het bedrijf wel vraag ik me af? Vreemd dat sommige mensen wel de bestelling ontvangen?
Don't buy here
Order 19 juli a ajax Case, never received my case for my phone. They give my never a reaction on my messages, email or my dm on Instagram. My advice DON'T BUY HERE!!!!!
slecht..
Er staat dat het hoesje tot 3 weken kan duren als je hem laat bedrukken, na 1 maand nog niets binnen.
Truffano
Antonio, quando l'hai ordinata?
Io un mese fa e ancora niente, non rispondono neanche alle email
Estafa
Compré una funda en Diciembre de 2018 y aún sigo esperando
Son unos verdaderos estafadores,y encima perdí 18 euros
Kılıf için teşekkürler!
Kılıf için teşekkürler. Güzel bir Fenerbahçe kılıfı. Türkiyedeki adresime 17 günde ulaştı.
Received my order today
Received my order today, very satisfied with the result. Will buy again for sure.
Happy with my case
3 weeks ago I ordered a case. Today I receive my package and I am very happy with my case. The quality of the case is also very good. I really like it. Thank you 7Case!