Ho ordinato più volte da qui nel corso degli ultimi 4 anni e devo dire che le cose sono sempre andate nello stesso modo: ti prendono subito i soldi, spediscono tre mesi dopo e senza tracking, non ris... Vis mer

cascara iphone 13 esta muy chula me encanta , pero tacto muy suave y resbala bastante algo de poner una goma o plastico para proteger bien con la mano.... felicidades gran trabajo de poner nombre... Vis mer

I bought the MagSafe option of the cases. is has arrived as requested and it works. It looks like the jersey in every detail. I give 4 star because of a small imperfection and time of shipping a f... Vis mer

Voglio provare a rassicurare alcune persone. Il servizio è scadente siccome nonostante ripetute mail e segnalazioni alla varie pagine social non ho mai ricevuto una risposta, ma a distanza di 3 mesi e... Vis mer

3,4

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

3,4

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

7case timo¡¡¡

Hace justo 1 año que compré una funda de móvil en 7case y no me ha llegado nunca. es un timo. encima, he reclamado varias veces por mail y me dicen que sí, que me lo mandan. en el último mail me decían el 19/11/19 que ya había salido. vaya tomadura de pelo. encima querían que quitara mi crítica en Trustpilot. ya les dije que cuando me llegue la funda lo diré en Trustpilot pero vamos, que no va a llegar ni de broma. nunca me había padado algo igual. me han timado 15 euros. una vergüenza. no compréis nada porque no llega¡¡¡¡¡ Susana

2. januar 2020

Very bad

Very bad. Ordered for my son for Xmas. He picked this case and was his number 1 present. 3 days till Christmas nothing. So annoyed as my son is now going to be very let down. DO NOT ORDER FROM THIS SITE

21. desember 2019

Goods did not arrive

Ordered 2 cases in October. They processed the payment immediately but 2 months later nothing has been delivered.They do not respond to emails. DO NOT BUY FROM THIS SITE

4. desember 2019

Klacht 2 de maal

Al eerder review geplaatst. Geen antwoord gekregen. En ook nog steeds niets ontvangen van betaalde bestelling.
Ik heb een klacht ingestuurd naar het programma KASSA,
Deze is genoteerd en ik hoop dat iedereen die hier een klacht indiend ook online zijn beklag gaat doen bij Kassa, om dit probleem te kunnen oplossen van bestelde betaalde producten die niet geleverd worden. En een bedrijf die niet reageerd.

1. desember 2019

Ik wil mijn bestelling!

Ik geeft jullie een week de tijd om mijn bestelling te versturen en mijn e-mails te beantwoorden!! Zo niet, doe doe ik aangifte!

26. november 2019

Nooit iets gekregen

Ik heb meer dan een maand geleden bij 7Case iets bestelt maar nooit iets binnengekregen. Op elk mailtje die ik stuur wordt niet gereageerd.

23. november 2019

Ik heb in februari een bestelling…

Ik heb in februari een bestelling geplaatst maar nooit iets ontvangen. Aantal keren gebeld (wordt niet opgenomen) en gemaild (geen reactie).

Beste hier niks, dit zijn oplichters!

17. oktober 2019
Logoen til 7Case

Svar fra 7Case

Beste Baris,

Zou je ons een e-mail kunnen toesturen naar help@7case.nl ? Telefonisch zijn we niet meer bereikbaar sinds een tijdje door internationale gesprekken.

We helpen je graag verder als je ons een e-mail stuurt naar het bovengenoemd adres.

Met vriendelijke groet,

7Case

truffatori

truffatori, d un mese che l'ordine è in 'processing', NON ORDINATECI NULLA SU 7CASE

14. oktober 2019

Don't buy here

Order 19 juli a ajax Case, never received my case for my phone. They give my never a reaction on my messages, email or my dm on Instagram. My advice DON'T BUY HERE!!!!!

11. september 2019

slecht..

Er staat dat het hoesje tot 3 weken kan duren als je hem laat bedrukken, na 1 maand nog niets binnen.

28. august 2019

Truffano

Antonio, quando l'hai ordinata?
Io un mese fa e ancora niente, non rispondono neanche alle email

20. august 2019

Estafa

Compré una funda en Diciembre de 2018 y aún sigo esperando
Son unos verdaderos estafadores,y encima perdí 18 euros

8. august 2019

Happy with my case

3 weeks ago I ordered a case. Today I receive my package and I am very happy with my case. The quality of the case is also very good. I really like it. Thank you 7Case!

11. juli 2019