cascara iphone 13 esta muy chula me encanta , pero tacto muy suave y resbala bastante algo de poner una goma o plastico para proteger bien con la mano.... felicidades gran trabajo de poner nombre... Vis mer

I bought the MagSafe option of the cases. is has arrived as requested and it works. It looks like the jersey in every detail. I give 4 star because of a small imperfection and time of shipping a f... Vis mer

3,4

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

3,4

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestelling niet ontvangen

Maanden geleden een bestelling geplaatst op 7case.nl maar na het ontvangen van de orderbevestiging niets meer gehoord. Tot op heden wacht ik nog steeds op het product. Contact leggen met dit bedrijf is vrijwel onmogelijk omdat ze niet reageren op mails, het contactformulier of via Instagram. Ik raad iedereen dan ook af iets te bestellen bij 7case.

25. februar 2021

Pessimo servizio, ottime cover

Ho ordinato più volte da qui nel corso degli ultimi 4 anni e devo dire che le cose sono sempre andate nello stesso modo: ti prendono subito i soldi, spediscono tre mesi dopo e senza tracking, non rispondono ad alcuna mail, ma alla fine la merce arriva sempre.
Le cover sono davvero ottime, peccato per il servizio.

22. januar 2021

Voglio provare a rassicurare alcune…

Voglio provare a rassicurare alcune persone. Il servizio è scadente siccome nonostante ripetute mail e segnalazioni alla varie pagine social non ho mai ricevuto una risposta, ma a distanza di 3 mesi e mezzo ho ricevuto la mia cover che devo ammettere essere molto bella. Certo che una persona in tre mesi può anche cambiare telefono tra le varie cose...

21. januar 2021

Leggendo qui le recensioni pensavo che…

Leggendo qui le recensioni pensavo che la gente stesse esagerando, dato che nel 2016 avevo ordinato una cover ed era arrivata nel giro di un mese (che è comunque tanto tempo, ma era pur sempre arrivata). Questa volta invece ho ordinato una cover a settembre, a novembre ho ricevuto l’email dell’avvenuta spedizione della suddetta, ma senza numero di tracking, e ad oggi, gennaio, non ho ancora ricevuto niente.

2. januar 2021

Super slecht weken geleden wat besteld…

Super slecht weken geleden wat besteld en niks ontvangen ze zouden zich kapot moet schamen wel geld verdienen maar niks sturen vieze oplichters zijn het ik hoop dat iedereen die niks ontvangen heeft allemaal hun geld terug krijg maar jij mijn hoop is daarin 0% hellaas

Koop er niks

1. januar 2021

Do not even deserve one star

Do not even deserve one star. Avoid. They take your money but do not send the goods. I ordered a month ago and nothing. I've sent endless emails and Instagram messages but no response. They do not even have the decency to reply.
Disgusting. Especially when you cant afford much for your child.

21. desember 2020

Niet ontvangen, geen contact mogelijk

6 november een hoesje besteld voor mijn iPhone 12 pro Max, niet ontvangen! Op de site geven ze een aantal dagen verzending en wat vertraging door Corona, die dus wel erg extreem is. 2x contact op genomen via de mail, geen reactie.

16. desember 2020

This company is an absolute joke and…

This company is an absolute joke and they don’t even deserve 1 star. I ordered a phone case on the 22nd Oct. and still haven’t received it. I got a dispatch email over three weeks ago and still nothing. I’ve sent multiple emails and received no responses and they have turned off comments on Instagram. This was a gift for my nephew for Christmas, I should have gone through Amazon for it.. lesson learned now.. should have read these reviews first.. it is so disappointing to see this carry on.. in a world where everyone is struggling, you still have opportunists like this waiting to rip you off. I hope you are proud of yourselves.

14. desember 2020

Dont order

Dont order. I ordered 2 months ago and STILL haven't received anything. I sent tons of emails and they haven't responded. I will take this case further with my lawyer.

9. desember 2020