Bij 4411 zou ik zeker geen betaal gegevens toevoegen wegens te onbetrouwbaar. Echter heb ik ook via overschrijving op een bepaald geen afschriften ontvangen, nog sms (een sms ter bevestiging van een n... Vis mer
Se hva andre synes
Schandalig. Het parkeren werkt prima via sms en app. Echter sinds mijn verhuis 6 jaar geleden worden facturen blijkbaar nog steeds op mijn oude adres gestuurd, ondanks dat dit in de app is aan... Vis mer
De nummerplaat van mijn zoon zijn oude firmawagen ben ik vergeten te verwijderen. Hierdoor draai ik op voor de parkeerkosten van de nieuwe eigenaar. Dit meld ik aan de klantendienst (ticket nr 320382... Vis mer
Selskapet har svart
In een parkeergarage start de parkeersessie met een verkeerde code (ME1 ipv ME31). Ik krijg dit in de app niet aangepast (vakje is uitgegrijsd). Die verkeerde code lijkt me toch verantwoordelijkh... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Betaal mobiel je parking in meer dan 200 steden of koop een digitaal bus-, tram- en treinticket met de 4411-app! 4411 is de grootste parkeerapplicatie België en wordt gebruikt door meer dan 3,5 miljoen gebruikers. 🚙
Kontaktopplysninger
Kardinaal Mercierlaan 1A, 9090, Melle, Belgia
- help@4411.be
- 4411.io
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 29 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dubbel gefactureerd, geen contact mogelijk
Bij het parkeren bleek de parkeerpaal vast te lopen op het betaalscherm. Daardoor moest ik via de 4411-app gaan. Daar moest ik de prijs dubbel betalen t.o.v. de parkeerpaal. Om een boete te vermijden deed ik dit alsnog in de veronderstelling dat dit achteraf rechtgezet kon worden. Echter kwam er geen respons op mijn mails, kreeg ik toch de te hoge factuur en sturen ze betaalherinneringen zonder te antwoorden op mijn mails. De wanpraktijken bij 4411 lijken nogal op een scam.
Hopeloos
Het enige wat constant werkt bij 4411 is dat 4411 véél kost en niet werkt, Opnieuw een probleem met betaling... opnieuw hopeloze pogingen om een credit card te registreren. Maar één ding is nieuw, deze keer. Ik pik het niet meer en zoek elders een oplossing.
Foute parkeercode in parkeergarage
Die verkeerde code lijkt me toch verantwoordelijkheid van 4411 gezien de plek waar ik stond midden in de parkeergarage was en een andere zone dus op meer dan 6m afstand lag.
Maar 4411 wijst elke verantwoordelijkheid af. Dus kijk dubbel na! En blijkbaar moet je een screenshot maken wanneer je de parkeercode niet kan aanpassen.
Beter Seety gebruiken...
Slechte afstemming via app + manuele…
Slechte afstemming via app + manuele betaling.
Al 2x maal via P+R nummerplaat gescand, maar door een ander gezinslid via automaat betaald. Sessie blijft in de app gewoon doorlopen... reactie van klantendienst is zo goed als onbestaand of zó traag dat het probleem (door een tweede keer gebruik) stopt, maar je zit wel met die extra kosten... onmogelijk om die sessie via de app zelf te stoppen.
Onbetrouwbaar zodra er iets misloopt
Ik startte correct een parkeersessie via 4411. De app gaf aan dat de sessie actief was, maar die werd vrijwel onmiddellijk beëindigd zonder duidelijke waarschuwing. Gevolg: een parkeerboete.
Volgens 4411 zou de sessie “door de gebruiker zijn stopgezet”, maar dit kon niet worden aangetoond omdat de relevante logs niet meer beschikbaar waren. Er werd geen technische fout bevestigd, maar ook geen sluitend bewijs geleverd dat ik bewust iets fout deed.
De conclusie: als gebruiker draag je volledig het risico wanneer hun systeem faalt of onduidelijk handelt. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen en je blijft zelf met de gevolgen zitten.
Werkt zolang alles perfect loopt, maar biedt geen enkele bescherming wanneer dat niet zo is. Dat voelt onrechtvaardig en onbetrouwbaar.
niet meer naar betaalmuntjes…
Moet niet meer naar betaalmuntjes zoeken , vooral goed wanneer het regent !!!
4411.be zijn bandieten!
Voor alle duidelijkheid BE-MOBILE is de baas van zowel 4411.be (straatparkeren) als Q-Park (parkeergarages). Dit zijn pure bandieten en afpersers!
Op 04/10/2025 parkeer ik mijn auto in de parkeergarage Q-Park Antwerpen Centraal. Na enige tijd betaal ik voor mijn parkeersessie bij de automaat in de parkeergarage. De eerste keer € 7,20. De volgende maand ontvang ik onterecht een factuur van 4411.be om dit bedrag opnieuw te betalen + € 0,35 administratiekosten, in totaal € 7,55.
Enige tijd later (20/11/2025) moet ik weer in die buurt zijn en maak ik opnieuw gebruik van dezelfde parkeergarage. Ik betaal opnieuw bij de automaat ter plaatse. Deze keer € 6,90. De volgende maand ontvang ik opnieuw onterecht een factuur van 4411.be voor zowel de vorige betaling als deze. Ik merk echter dat ik voor deze parkeersessie € 9,20 wordt aangerekend in plaats van 6,90 + 0,35 = € 7,25, ook al zijn beide parkeersessies ter plaatse aan de automaat betaald. Ik weiger deze factuur te betalen, aangezien alle sessies reeds ter plaatse zijn betaald.
Ik heb talloze keren contact opgenomen met zowel 4411.be als Q-Park, talloze e-mails gestuurd en vele telefoontjes gepleegd. Maar er is geen oplossing. Niet alleen proberen ze me meer in rekening te brengen dan ik daadwerkelijk in de parkeergarage heb betaald, maar men heeft nu ook mijn rekening geblokkeerd. Het is duidelijk dat dit escaleert.
Ondertussen heeft men mij verschillende keren beloofd om het teveel betaalde sommen terug te storen en heb ik eveneens de onterechte factuur betaald. En wat denk je? Is dit eindelijk opgelost? Nee, dus. Ik ontving op 24/12 een email van een deurwaarder WDT (Weyns Jan, De Troij Birgit & De Troij Louis). Terwijl ik alles nu 2 keer betaald heb! Dit is niet alleen valsheid in geschrifte (door hogere bedragen te factureren dan ik werkelijk betaald heb) en fraude (door onterecht facturen te sturen voor reeds betaalde diensten) maar pure afpersing!
Hieronder NOGMAALS de VISA-transactie-IDs en de mensen met wie ik contact heb
gehad.
Contact
-------
tel.: Erwin (4411.be) 02/12/2025
tel.: Sven (4411.be) 09/12/2025
tel.: Stefan (Q-Park) 09/12/2025 (telefoonnr.Q-Park: 02/7111768)
email: Yannick (4411.be) 03/11/2025 & 09/12/2025
email: Gabriel (4411.be) 08/12/2025 & 09/12/2025
email: Quinn (4411.be) 10/12/2025 & 11/12/2025
email: Stef (Q-Park) 11/12/2025
Probleem parkeren in H. Hart parking Leuven
Het parkeren verliep vlot en gemakkelijk in Hasselt. Toch was er bij het parkeren in Leuven H. Hart parking een probleem dat ze snel opgelost hebben. Waarvoor mijn dank aan zowel Qpark als 4411.
Edwin

Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Vragen worden simpelweg afgewimpeld alsof het de gebruiker zijn eigen fout is dat er iets mis loopt. Doen geen enkele moeite om tot een oplossing te komen.
Geen service, geen oplossing, blijvende problemen
op 16/12 wilde ik een parkeersessie starten, tevergeefs want ik kreeg telkens een foutmelding. Dan werd ik uit hun systeem gegooid en moest ik een heel nieuw account aanmaken. Als ik een wachtwoord wilde kiezen en klikte op "inloggen" dan bleef ik hangen op dezelfde pagina. Heb contact opgenomen met 4411 en ze informeerde me dat er inderdaad een probleem was maar dat dit binnen enkele minuten opgelost ging worden. Ondertussen zijn we twee uur verder en werkt het nog steeds niet. bijna 100% zeker dat ik een boete ga ontvangen wegens ongeldig parkeren in de straten van Antwerpen. Ik denk niet dat 4411 deze boete zal betalen. ookal is het hun schuld indien ik deze zou ontvangen.

0 moeite, 0 respect!
0 respect.
Sturen u van punt A naar punt B om achteraf uw plan te trekken en er niets mee te doen.
Voor mij geen 4411 meer!
Als ik kon gaf ik minder dan 1 ster
Als ik kon gaf ik minder dan 1 ster : in de regen proberen de app installeren. Zeer ongebruiksvriendelijk. Uiteindelijk heeft collega voor mij betaald. Zal het thuis eens proberen in orde brengen, droog, warm en vooral zonder tijdsdruk !
Direct antwoord en oplossing
Ik heb swift respons gekregen op mijn verstuurde mail en na enkele heen en weer mails waren al mijn problemen opgelost door de vlotte Quinn van de helpdesk .
Echt , waar komen die bad reviews vandaan ?

display parkeerpaal defect
display parkeerpaal defect, geeft geen info ivm parkeertijd. 4411 geactiveerd om 19u46. Blijkbaar was het dan niet meer te betalen. Afrekening ontvangen tot volgende dag 19u. Dus 4411 begint aan te rekenen in de toekomst als je die activeert in periode dat niet betalend is. Slim gezien om veel centen te verdienen !

Svar fra 4411
Zowel flitsmeister als 4411 benaderd…
Zowel flitsmeister als 4411 benaderd omdat de rekening niet klopte. Alle mails en sms'en zijn no-reply in de hoop de consument te frustreren. Geen reactie maar wel mails ontvangen met het dreigement van oplopende kosten. Zielig . Antwoord van de medewerker klopt niet. In plaats van de zaken op te lossen krijg ik een brief van de deurwaarder. Vermijdt dit bedrijf ten aller tijden.

2 x betalen
Ik heb in in Q-parking in Leuven betaald via de automaat bij de uitgang v/d parking. Nadien toch nog een factuur gekregen van 4411. Toen met een bankafschrift de betaling aan de automaat in Leuven bewezen. Dit is blijkbaar niet genoeg want 4411 vraagt via, een niet bestaande link, een en ander aan te vragen te bewijzen...
Blijkbaar gaat het dubbel innen/factureren vanzelf via de nummerplaat herkenning, maar wordt de, eventuele betaling aan de kassa, niet doorgeven. Uiteindelijk correct terugbetaald. Opletten of je nummerplaatherkenning aan of uit staat in de 4411 app.

Svar fra 4411
Onmogelijk om een deftig antwoord te…
Absoluut niet ik heb geen deftig antwoord van jullie gekregen

Svar fra 4411
Parkeerkosten betalen voor een auto die al meer dan een jaar niet meer in bezit is.
Ik ontvang al maanden berichten dat ik een parkeeractie moet betalen voor een auto die op dat moment al meer dan een jaar niet meer in mijn bezit is. Ik dacht eerst aan spam maar helaas. Er komt namelijk een het incassobureau Intrum om de hoek kijken die mij een factuur stuurt en aangeeft dat ik de parkeerkosten moet betalen. En op tijd want anders komt er €40 extra kosten bij. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar ik krijg geen reactie. Schandalig dit! Ga niet met 44 11 in zee!!!

Grosse ARNAQUE
J'ai lancé un payement à 23h25 pour la journée du lendemain 19/9, le stationnement étant payant à partir de 9h. Mais l'sms m'annonce que mon voucher à démarrer immédiatement! Et pour 12h, jusque demain 11h du matin! Alors que c'est la nuit et que le stationnement n'est pas payant!! Trouvez vous ça normal?
Il n'est indiqué nul part que le voucher démarre dès l'envoi du SMS . Quand on va à un horodateur de rue, il ne nous compte pas les heures gratuite! Comment s'en mettre autant plein les poches. En plus d'avoir le monopole sur tout Bruxelles. Je trouve ça scandaleux. Travailleuse de nuit, j'aimerai ne pas devoir mettre un réveil à 9h pour lancer un SMS. Avec la technologie d'aujourd'hui ça ne devrait pas être compliqué de conditionner l'App à un payement uniquement durant les heures payantes! Mais bon, vous y gagnerez moins c'est certain...

Svar fra 4411
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.