Niet eten !!!
Als je nachos besteld krijge je dus een zielig hoopje chips met een uit elkaar gehackte tomaat en een soort cheddar kaas plak overheen gemolten met een geprakte avocado.En dat voor 9 euro. Tosti is ook zeer sober heel erg jamner.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik kwam hier onlangs voor een matcha, maar helaas was mijn ervaring niet prettig. Ik bestelde een koude matcha, maar kreeg een warme geserveerd. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar toen ik aangaf dat ik eigenlijk een koude had willen hebben, werd ik niet vriendelijk geholpen.
De medewerker met rood haar reageerde met een attitude alsof het mijn probleem was en gaf aan het niet te willen omwisselen naar een koude matcha. Dat vond ik erg onprofessioneel en klantonvriendelijk.
Daarnaast werd ik naar aanleiding van mijn eerdere review zelfs weggestuurd. Mevrouw achter de kassa verspreidt bovendien leugens door te beweren dat ik haar collega zou hebben uitgelachen, wat totaal niet waar is. Het ging simpelweg om een matcha die warm was geserveerd in plaats van koud.
Ik vind het jammer dat er zo met feedback en klanten wordt omgegaan. Een beetje begrip en service had de situatie eenvoudig kunnen oplossen.
Ik ga hier werk van maken, want zo ga je niet om met feedback en klanten. Hopelijk wordt hier serieus naar gekeken en wordt de klantvriendelijkheid verbeterd.
Op 18 februari 2026 rond 14:30 bestelde ik een rose matcha latte. Er werd niet gevraagd of ik deze warm of koud wilde, terwijl bij de ingang “iced” onderstreept stond, waardoor ik ervan uitging dat ik een iced matcha zou krijgen. Ik kreeg een warme matcha en toen ik dit aangaf, zei de medewerker dat drankjes standaard warm zijn, wat nergens staat aangegeven. Het drankje werd niet aangepast, niet van de bon gehaald en er werd geen oplossing aangeboden, terwijl ik meerdere keren aangaf dat ik matcha nooit warm drink en het niet lekker vond. Daarnaast was het zuurdesembroodje sompig en nat. De tent in Alexandrium reageert telkens defensief. Feedback is bedoeld om te verbeteren, niet om defensief op te reageren.
Op 21 februari werd ik bij het halen van koffie zelfs weggestuurd vanwege deze review; een medewerker beschuldigde mij ervan haar collega te hebben uitgelachen en ging hierover in discussie waar andere klanten bij waren. Dit escaleerde rondom een warm drankje dat eenvoudig omgewisseld had kunnen worden en daarom meld ik dit bij de Consumentenbond en elke kanaal mogelijk.
Ben met mijn dochters geweest naar Zuidplein maar sorry voor de prijs is de kwaliteit en de smaak niet ok.
Wij hadden pancakes die een bijsmaak van teveel baking soda hadden en de gepocheerde eieren waren hard en erg zuur.
Jammer want wij hadden ons hier zo op verheugd. Niet aan te bevelen helaas.
Vandaag hebben we heerlijk gegeten bij de lokatiei zuidplein. De chefkok was echt behulpzaam en hielp oss met de keuze van ons bestelling. Klantvriendelijk en serice was top.
Slechte bediening en 2 zeer slechte kleine icet latte die niet te drinken was, gewoon water met een smaakje, a€6.00 dus heel duur, ook niet opgedronken €12 weggegooid hier dus nooit meer!!!!! Dit was in Alexander Polder!!!!
Mijn vriendin en ik hebben daar broodje tonijnsalade genomen in Utrecht Leidscherijn en wij zijn allebei enorm ziek ervan geworden. Geen aanrader!
De medewerkers waren vriendelijk. We moesten wel heel lang voor de American pancakes wachten. En de smaak was smerig. Het smaakte naar meel.
Zaterdag jl. naar 30ML in Alexandrium gegaan voor een cappuccino en een bananencake. De cappuccino kwam snel, de bananencake daarentegen liet erg lang op zich wachten. Pas na 2x vragen kwamen ze het brengen. Er kon geen excuus vanaf.
Iets anders wat opviel is dat het keukenpersoneel erg luidruchtig was. Kortom, het was een hele slechte ervaring en geen relaxte ambiance.
Mijn zus en ik kwamen hier om te brunchen we bestelden om 12.25 en het eten is pas gekomen om 13.47
Wanneer je een allergie hebt, vooral niet komen op 30 ML ZUIDPLEIN!
Er wordt hier totaal niet rekening meegehouden, ondanks het feit dat je het meerdere malen hebt aangegeven.
Daarnaast is de klantvriendelijkheid nergens te vinden. Je moet ontzettend lang wachten voor het eten en het eten wordt zelfs niet gemaakt zoals het besproken wordt.
Er wordt niet gekeken naar een oplossing maar naar een discussie met de betalende klant …..
Nooit heb ik dit meegemaakt!
Maken de lekkerste cappuccino’s! Aardig personeel en super lekkere Tuna Melt. Voor de taartjes kom ik ook zeker terug.
30ml Amersfoort. Vandaag geweest voor lunch. Verse ingrediënten heerlijke lunch. Supervriendelijk dames. Koffie mag heter is nu lauw. Dan zou het 5 sterren zijn. Kom hier zeker terug.
Gastvrij, gerechten zijn heerlijk. Echt een aanwinst in de stad.
Het eten was heel erg lekker en vers, en de sfeer was goed!! Aanrader! Vooral de Tuna Melt en de Hangover omelet.
2 lauwe middelmatige koffie, 10 minuten wachten, 8€ :(
Gezellige sfeer, enthousiast en kundig personeel! Eten was heerlijk en de koffie smaakte 👌! In de speelhoek kunnen de kindjes lekker hun gang gaan en wij ongedwongen koffieen. Aanrader! Fijne bijkomstigheid dat hij om 9u smorgens al open is!
(H)eerlijke broodjes, muffins, cake, koffie, thee, warme chocolademelk.
Wij hebben een heerlijke lunch gehad met de clubsandwich en tosti ham kaas, green tea Jasmine en warme chocolademelk gemaakt van Tony’s chocolade. Heerlijk!
De medewerkers waren erg vriendelijk en straalden rust uit.
Er werd ook leuke muziek gedraaid (niet geheel onbelangrijk).
Er is ruimte om te werken, maar wij waren er voor een gezellige en lekkere lunch. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.