Heb hier 6 jaar gelden een iphone 12 pro gekocht. Hij werkt nog steeds. heb nog nooit problemen gehad of een reparatie. dit jaar tijd voor een nieuwe 16 pro die ik hier gewoon ga bestelen voor de vo... Vis mer

De geleverde iPhoneX leek zo goed als nieuw en voldeed geheel aan de omschrijving. De verzending daarentegen heeft bijna een week geduurd, terwijl ik de iPhone natuurlijk binnen 1 à 2 dagen had verwa... Vis mer

Super service. iPhone (nieuw ) gekocht. 2dehands-iphone-kopen doet wat het beloofd. Niet tevreden of al betaald. Geld terug de volgende dag. Wachten tot er een nieuwe voorraad binnenkomt en da... Vis mer

Nu al enkele maanden erg tevreden met mijn aankoop. Alles werkt naar behoren. Telefoon zag er zeer goed uit bij levering, geen zichtbare gebruikssporen te zien. Aanrader om bij deze webshop een " n... Vis mer

1. Mobiltelefonforhandler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Al 7 jaar aanbieder van refurbished Apple producten voor de beste prijzen met de beste service!

4,3

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Keurig maar niet perfect.

Telefoon ziet er goed uit en alles werkt zoals het werken moet. Van de batterij had ik iets meer verwacht, accuconditie 95%. Terwijl ik een nieuwe of gereviseerde accu had besteld.

Over het algemeen goed dus.

Prima

Snel geleverd, zag er goed uit en werkt perfect. Prima prijs/kwaliteit

Batterijduur is onder verwachting

Ik koos een nieuwe ( of zo goed als nieuwe) batterij en betaalde hier ook extra voor. Toch blijft deze nog geen hele dag ( terwijl dat de minimum vereiste is voor de standaard batterij.
Rest is ok

8. desember 2020

Alles snel en goed geleverd

Alles snel en goed geleverd. Wel jammer dat eer een headphone bijzat meteen los verloopstekkertje ipv diegene die er bij hoort....Verder zat er geen pinnetje bij voor simkaartje in te doen... vandaar een ster minder. Ik vind dat dit er gewoon bij hoort te zitten

Telefoon ziet er keurig uit, inderdaad als nieuw en de batterij lijkt ook nieuw te zijn gezien het percentage dat hij opgeeft, dut dat is allemaal helemaal prima

Aanrader

iPhone 7 zo goed als nieuw besteld. De iPhone is snel bezorgd en ziet er keurig uit.

Goeie site

Goeie site, redelijke prijzen en zelfs met redelijke gebruikerssporen ziet het toestel bij mij er als nieuw uit.

Goed adres!

Ik heb hier al eerder een iPhone besteld. Ben zeer tevreden. Als er iets niet in orde is wordt het snel geregeld. Ik vind de prijs- kwaliteit verhouding goed.

26. oktober 2020

iPhone 8 Plus b gekocht zeer nette en…

iPhone 8 Plus b gekocht zeer nette en snelle levering , toestel zag er goed uit. Alles over gezet vanaf mijn oude iPhone. Echter de nfc chip deed het niet en ik kon dus niet pinnen. Toestel retour gestuurd en gelijk een nieuwe gekregen die het helemaal super doet. Berry bedankt voor de service.

Remco

24. oktober 2020

Perfect

Meerdere producten gekocht. altijd goede en vriendelijke service met uitstekende producten.

Ga zo door!!!

9. oktober 2020