24Toll.com Anmeldelser 219

TrustScore 4 av 5

4,2

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eenvoudige manier van tol betalen Je hoeft alleen maar een account aan te maken, je Kenteken in te voeren en te koppelen aan je bankrekening (waar 0.01 EUR betaald moet worden als test). Je krijgt ma... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit was de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van de app, daarvoor een aantal keer via de aanslag maar het is goed verlopen en duidelijke informatie wanneer de tol afgeschreven zou worden. Ik... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

werkt prima; Na alles te hebben geactiveerd, hoef ik niets meer bij te houden. En wordt er 1 maal per maand, automatisch afgeschreven. met daarbij en factuur voor onze bedrijfadministratie.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Je komt aanrijden en opeens wordt je geconfronteerd met tol. De borden met uitleg zijn niet.te.lezen. eerder.kreeg ik een betaalverzoek i de brievenbus, nu ook allern met 9 euro verhoogd. Geen onwil,... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandelstjeneste

Skrevet av virksomheten

At 24Toll.com, we offer a fast and convenient solution for toll payments on the A24 highway in the Netherlands. Simply sign up on our website, and we’ll automatically handle your toll payments for you. Once registered, your payments will be processed automatically on a weekly or monthly basis, so you never have to worry about manually making payments. With 24Toll.com, you can enjoy a seamless and hassle-free travel experience on the A24, with all payments taken care of for you. Trust us to make your journey smoother and more efficient. Your effortless travel starts here!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik zit er niet zo lang bij

Ik zit er niet zo lang bij. het heeft gedaan wat het beloofd heeft. Het bijhouden van de ritten en aan het einde van de maand van het bedrag van mijn rekening afgeschreven

Beste Ivette,

Bedankt voor uw review!

Goed om te horen dat onze service doet wat het belooft en dat het bijhouden van de ritten en de maandelijkse afschrijving naar wens verloopt.

Mocht u tips of suggesties hebben over wat wij kunnen verbeteren om u in de toekomst een 5 sterren ervaring te bieden, dan horen we dat graag via support@24toll.com.

Very good service

Very good service! Thank you!

6. april 2026

Dear Carlos,

Thank you for your 5-star review!

Great to hear that you are so satisfied with our service. Thank you very much for your kind words!

Snelle reactie

Snelle reactie

Beste Romy,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Fijn dat u tevreden bent over de snelheid van onze reactie. We vinden het belangrijk om snel duidelijkheid te bieden wanneer u vragen heeft.

Zonder 'omkijken' comfortabel…

Zonder 'omkijken' comfortabel doorrijden: de betaling is geregeld en werkt perfect!

Beste klant,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Fijn om te horen dat u comfortabel kunt doorrijden zonder omkijken en dat de betaling perfect verloopt. Dat is precies het gemak en de zekerheid die we willen bieden!

Makkelijk aanmelden

Makkelijk aanmelden, wordt keurig afgeschreven.
Enige irritante, je krijgt 2 mails
1. We gaan het afschrijven + factuur
2. We hebben het afgeschreven + factuur??

23. mars 2026

Beste TJM Base BV,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review!

Goed om te horen dat het aanmelden eenvoudig is en dat alles netjes wordt afgeschreven. Dank ook voor uw feedback over de e-mails. We sturen deze berichten bewust: één vooraf om aan te geven dat de incasso wordt klaargezet en één achteraf als bevestiging dat het bedrag daadwerkelijk is afgeschreven. Tussen deze momenten zitten namelijk een aantal dagen.

Fijn dat u dit met ons deelt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

ngemeld en krijg netjes bericht…

Aangemeld en krijg netjes bericht waneer ze het verschuldigd bedrag van je rekening halen.
Ik ben zeer tevreden

Beste Rozenberg,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Goed om te horen dat het aanmelden soepel is verlopen en dat u duidelijke meldingen ontvangt over de afschrijving. Mooi dat alles naar wens werkt en dat u zo tevreden bent.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

belachelijke prijzen

Omdat ik 3x rekening heb gekregen van 10 euro voordat ik me had aangemeld . erg belachelijk de prijzen hier in dit land na aanmelding was het ineens veel goedkoper betaalbaar .

10. mars 2026

Beste H. Assid,

Bedankt voor uw review!

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wanneer u niet bent aangemeld bij een dienstverlener voor tolbetalingen en u maakt een passage, dan dient deze binnen 72 uur via e-TOL betaald te worden. Als dit niet gebeurt, wordt er automatisch een betalingsherinnering gestuurd door e-TOL.

Passages die worden gedaan ná uw aanmelding verlopen via onze service. Hierdoor worden deze automatisch verwerkt en ontvangt u geen dure betalingsherinneringen meer.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via support@24toll.com.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit was de eerste keer dat we gebruik…

Ik ben blij dat ik de app heb geïnstalleerd want we gaan meer gebruik maken van de tunnel in de toekomst

Beste M.A.M. Zwan,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Fijn om te horen dat uw eerste ervaring zo positief was en dat alles duidelijk en goed is verlopen. Goed om te lezen dat de informatie rondom de afschrijving helder is en dat alles soepel werkt.

Leuk om te horen dat u in de toekomst vaker gebruik gaat maken van de tunnel!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Je hoeft nnu niet meer eraan te denken…

Je hoeft nnu niet meer eraan te denken om te betalen. !

Beste Barbara,

Bedankt voor uw 4 sterren review!

Fijn om te horen dat u er nu niet meer aan hoeft te denken om te betalen. Dat is precies het gemak dat we willen bieden.

Mocht u nog tips of verbeterpunten hebben om uw ervaring naar 5 sterren te brengen, dan horen we dat graag via support@24toll.com.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

nabeschadiging aan product kreeg ik…sympathieke hulp en vervanging product

nabeschadiging aan product kreeg ik snelle reactie en.. een vervangend product aangeboden wat ik binnen een paar dagen thuis kreeg.

Beste Annelies,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Het lijkt erop dat uw review betrekking heeft op een andere service. Mocht u ervaring hebben met onze dienstverlening, dan zijn we daar natuurlijk erg benieuwd naar. Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zonder zorgen door de tunnel

Zonder zorgen door de tunnel. Eenvoudig account aanmaken. Nooit meer vergeten te betalen. Wordt na 1 maand afgeschreven en je ontvangt per mail bericht

Beste Doopey,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Fijn om te horen dat u zorgeloos door de tunnel kunt en dat het aanmaken van een account eenvoudig verloopt. Ook goed dat de automatische afschrijving en meldingen per e-mail duidelijk zijn en bijdragen aan dat gemak.

Precies de service die we willen bieden!

helemaal prima

helemaal prima, geen omkijken naar

Beste Honke,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Fijn om te horen dat alles goed verloopt en dat u er geen omkijken naar heeft. Dat is precies het gemak dat we willen bieden!

Beste Frank,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Fijn om te horen dat u het zo makkelijk vindt. Dat is precies het gebruiksgemak waar we naar streven!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wir haben eine Zahlungerinnerung…

Wir haben eine Zahlungerinnerung bekommen für eine Fahrt die 10 Minuten vor dem Vertragsschluss zur Abbuchung erfolgt ist.

Sehr geehrter Oberhäußer,

vielen Dank für Ihre Bewertung!

Es tut uns leid zu hören, dass Sie eine Zahlungserinnerung erhalten haben. Es ist korrekt, dass Fahrten, die vor dem Zeitpunkt der Registrierung stattfinden, nicht über unseren Service abgewickelt werden.

Wenn Sie möchten, dass wir dies konkret für Sie überprüfen, können Sie uns gerne unter support@24toll.com kontaktieren. Wir schauen uns das gerne für Sie an.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na alles te hebben geactiveerd wordt er…

werkt prima; Na alles te hebben geactiveerd, hoef ik niets meer bij te houden.
En wordt er 1 maal per maand, automatisch afgeschreven.
met daarbij en factuur voor onze bedrijfadministratie.

Beste klant,

Bedankt voor uw 4 sterren review!

Fijn om te horen dat alles na activatie goed wordt bijgehouden en dat de automatische afschrijving naar wens verloopt. Dat is precies het gemak en de duidelijkheid die we willen bieden.

Heeft u nog tips of suggesties om uw ervaring naar 5 sterren te brengen? Laat het ons gerust weten via support@24toll.com.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

na akkoord aanmelding geen omkijken…

na akkoord aanmelding geen omkijken meer naar gehad en keurig geïnformeerd over de kosten en moment van afschrijven

Beste Jos,

Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen na de aanmelding en dat de informatie over de kosten duidelijk was.

Bedankt voor de positieve terugkoppeling!

Betaling verloopt zonder problemen

Geen tolpoortjes, ideaal!

Beste Astrid,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!

Fijn om te horen dat de betaling zonder problemen verloopt en dat u het gemak van geen tolpoortjes zo prettig vindt.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik heb meerdere boetes gehad vandaar…

Ik heb meerdere boetes gehad vandaar automatische Tol. Dus hoop dat dat wel heel goed gaat

Beste I v Egmond,

Bedankt voor uw review!

Vervelend om te horen dat u meerdere boetes heeft ontvangen, ondanks het gebruik van automatisch betalen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We kijken dit graag voor u na. U kunt contact met ons opnemen via support@24toll.com en daarbij foto’s van de ontvangen boetes meesturen. Dan kunnen we onderzoeken wat de oorzaak is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het kenteken niet correct is geregistreerd of dat de passages hebben plaatsgevonden vóór de registratie.

We helpen u graag verder om dit op te lossen.

Tevreden berijders

Wij zijn tevreden over de tunnel. Altijd rustig weinig vrachtverkeer. Kosten erg weinig.

Beste Nel,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!

Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat u de rust en het beperkte verkeer als prettig ervaart. Mooi ook dat de kosten u meevallen, dat maakt het natuurlijk extra aangenaam.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wir haben lange für diesen Weg…

Wir haben lange für diesen Weg gesucht. Es ist super wie es funktioniert. Vielen Dank für diesen TOP Service!! 👍

29. mars 2026

Sehr geehrter Rainer,

Vielen Dank für Ihre 5-Sterne-Bewertung.

Es freut uns sehr zu hören, dass alles so gut funktioniert und dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Schön, dass Sie dies als eine Top-Erfahrung empfinden – genau dafür tun wir unser Bestes!

^Stan

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv