Eenvoudige manier van tol betalen Je hoeft alleen maar een account aan te maken, je Kenteken in te voeren en te koppelen aan je bankrekening (waar 0.01 EUR betaald moet worden als test). Je krijgt ma... Vis mer
Selskapet har svart
Dit was de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van de app, daarvoor een aantal keer via de aanslag maar het is goed verlopen en duidelijke informatie wanneer de tol afgeschreven zou worden. Ik... Vis mer
Selskapet har svart
werkt prima; Na alles te hebben geactiveerd, hoef ik niets meer bij te houden. En wordt er 1 maal per maand, automatisch afgeschreven. met daarbij en factuur voor onze bedrijfadministratie.
Selskapet har svart
Je komt aanrijden en opeens wordt je geconfronteerd met tol. De borden met uitleg zijn niet.te.lezen. eerder.kreeg ik een betaalverzoek i de brievenbus, nu ook allern met 9 euro verhoogd. Geen onwil,... Vis mer
Selskapet har svart
At 24Toll.com, we offer a fast and convenient solution for toll payments on the A24 highway in the Netherlands. Simply sign up on our website, and we’ll automatically handle your toll payments for you. Once registered, your payments will be processed automatically on a weekly or monthly basis, so you never have to worry about manually making payments. With 24Toll.com, you can enjoy a seamless and hassle-free travel experience on the A24, with all payments taken care of for you. Trust us to make your journey smoother and more efficient. Your effortless travel starts here!
Oudegracht 294, 3511 NX, Utrecht, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik zit er niet zo lang bij. het heeft gedaan wat het beloofd heeft. Het bijhouden van de ritten en aan het einde van de maand van het bedrag van mijn rekening afgeschreven

Svar fra 24Toll.com
Zonder 'omkijken' comfortabel doorrijden: de betaling is geregeld en werkt perfect!

Svar fra 24Toll.com
Makkelijk aanmelden, wordt keurig afgeschreven.
Enige irritante, je krijgt 2 mails
1. We gaan het afschrijven + factuur
2. We hebben het afgeschreven + factuur??

Svar fra 24Toll.com
Aangemeld en krijg netjes bericht waneer ze het verschuldigd bedrag van je rekening halen.
Ik ben zeer tevreden

Svar fra 24Toll.com
Omdat ik 3x rekening heb gekregen van 10 euro voordat ik me had aangemeld . erg belachelijk de prijzen hier in dit land na aanmelding was het ineens veel goedkoper betaalbaar .

Svar fra 24Toll.com
Ik ben blij dat ik de app heb geïnstalleerd want we gaan meer gebruik maken van de tunnel in de toekomst

Svar fra 24Toll.com
Je hoeft nnu niet meer eraan te denken om te betalen. !

Svar fra 24Toll.com
nabeschadiging aan product kreeg ik snelle reactie en.. een vervangend product aangeboden wat ik binnen een paar dagen thuis kreeg.

Svar fra 24Toll.com
Zonder zorgen door de tunnel. Eenvoudig account aanmaken. Nooit meer vergeten te betalen. Wordt na 1 maand afgeschreven en je ontvangt per mail bericht

Svar fra 24Toll.com
Wir haben eine Zahlungerinnerung bekommen für eine Fahrt die 10 Minuten vor dem Vertragsschluss zur Abbuchung erfolgt ist.

Svar fra 24Toll.com
werkt prima; Na alles te hebben geactiveerd, hoef ik niets meer bij te houden.
En wordt er 1 maal per maand, automatisch afgeschreven.
met daarbij en factuur voor onze bedrijfadministratie.

Svar fra 24Toll.com
na akkoord aanmelding geen omkijken meer naar gehad en keurig geïnformeerd over de kosten en moment van afschrijven

Svar fra 24Toll.com
Ik heb meerdere boetes gehad vandaar automatische Tol. Dus hoop dat dat wel heel goed gaat

Svar fra 24Toll.com
Wij zijn tevreden over de tunnel. Altijd rustig weinig vrachtverkeer. Kosten erg weinig.

Svar fra 24Toll.com
Wir haben lange für diesen Weg gesucht. Es ist super wie es funktioniert. Vielen Dank für diesen TOP Service!! 👍

Svar fra 24Toll.com
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.