Ik had een probleem met een zending die niet geleverd was, maar de klantenservice van 24motions heeft dit echt fantastisch opgelost. Ze reageerden snel, waren vriendelijk en dachten echt mee om tot ee... Vis mer
Se hva andre synes
Top service! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en stuurde om 20:00 een appje naar de klantenservice en kreeg bijna direct reactie en het werd gelijk opgelost voor me! Ik ben daadwerkeli... Vis mer
Selskapet har svart
Heb meerdere malen besteld en er is altijd direct duidelijkheid over waar en wanneer mn bestelling bezorgd wordt. Dat maakt dat ik steeds vaker hier zal gaan bestellen door de snelle en veilige servic... Vis mer
Selskapet har svart
Trainingspak besteld, eerste keer kwijt geraakt door PostNL. Uiteindelijk bericht gestuurd naar 24motions kreeg de optie voor geld terug of zelfde product opnieuw versturen. Ik koos voor opnieuw verst... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Premium Sportswear
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@24motions.com
- 24motions.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Beste shop
Ik heb 6 setjes gehaald bij hun en het is top kwaliteit! Snel binnen gekregen en ze hebben een goede service. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Prima service en snelle levertijd!
Top bedrijf goede service en een snelle…
Top bedrijf goede service en een snelle levering!
Aanrader!
24Motion Top!
24Motion is geweldig! Hun kledingcollectie is niet alleen van topkwaliteit, maar ook stijlvol en trendy. Ik ben vooral onder de indruk van hun duidelijke communicatie en snelle levering. Het is een verademing om zo'n professioneel en efficiënt bedrijf tegen te komen. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen!
Alles netjes en snel geleverd
Alles netjes en snel geleverd! Dankjewel
Goeie kwaliteit en snel binnengekomen
Goeie kwaliteit en snel binnengekomen
Ik zie dat er vaak geen maten zijn
Ik zie dat er vaak geen maten zijn, als ik een dag later kijk is het meteen weer bijgevuld dat waardeer ik, en de kleding wat jullie hebben heb je bijna nergens die van Jd sports is sws al te duur en standaard daarom maak ik reclame voor jullie maar stiekem niet voor iedereen want ik wil wel exclusive blijven
Snelle service
Top!
Goede communicatie en snelle terugkoppeling! Mooie kleding! Duidelijke webshop!👌🏽
Vind het een fijn bedrijf
Super snelle levering van kleding
Super snelle levering van kleding
Als je vragen heb word je vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen
Kan het zeker aanraden !
Servies, kwaliteit & kwantiteit
Het bestellen via de website verliep makkelijk en snel. Nadat ik een item van een short set retour wilde sturen was dit geen enkel probleem en werd snel per mail bevestigd. Top service & kwaliteit!
Snelle levering goeie service
Producten die ik bestel heel snel in orde gemaakt en geleverd vooral de laatste bestelling binnen een dag
Het was een hele snelle levering bij…
Het was een hele snelle levering bij elke bestelling die ik gedaan heb
Ik ben blij met de behandeling van de klant en alles is goed geregeld.
mooie producten en altijd snelle…
mooie producten en altijd snelle leveringen
Beste tracksuit plug
2e keer dat ik wat heb besteld en is echt top. Snelle service en kwaliteit is echt goed. Grote maten aanwezig wat best schaars is bij bepaalde modellen maar 24m heeft ze zowat allemaal. Vaste plug voor gekke outjes 💯
Hele goeie services ben altijd super…
Hele goeie services ben altijd super blij met mijn bestelling en hele mooie sport sets
Snelle levering
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.