Ik had een probleem met een zending die niet geleverd was, maar de klantenservice van 24motions heeft dit echt fantastisch opgelost. Ze reageerden snel, waren vriendelijk en dachten echt mee om tot ee... Vis mer
Top service! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en stuurde om 20:00 een appje naar de klantenservice en kreeg bijna direct reactie en het werd gelijk opgelost voor me! Ik ben daadwerkeli... Vis mer
Heb meerdere malen besteld en er is altijd direct duidelijkheid over waar en wanneer mn bestelling bezorgd wordt. Dat maakt dat ik steeds vaker hier zal gaan bestellen door de snelle en veilige servic... Vis mer
Trainingspak besteld, eerste keer kwijt geraakt door PostNL. Uiteindelijk bericht gestuurd naar 24motions kreeg de optie voor geld terug of zelfde product opnieuw versturen. Ik koos voor opnieuw verst... Vis mer
Premium Sportswear
Nederland
- info@24motions.com
- 24motions.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Geen degelijke klantenservice
Pakket op de stoep gegooid midden in het centrum van den bosch om 21:12 wel te verstaan. Na weken op en neer gemail werd de conclusie getrokken dat hun afhankelijk zijn van het onderzoek van dhl. Aangezien de bezorger wel het pakketje heeft gescand maar vervolgens voor de deur op de stoep heeft gelegd/gegooid staat het er volgens hun systeem correct in. Ik heb ook camerabeelden meegestuurd maar ook daar kreeg ik geen degelijk antwoord op.
Altijd goed!
Snelle levering!
Snelle levering en hele mooie producten
Service
Mijn mening is substantieel en bij deze zeg ik dat 24Motion zeer goede service levert. De kwaliteit is top en de kleding worden goed ingepakt en afgeleverd. Aanrader!
Super bedrijf!
Super bedrijf, mooie setjes en goede levering en service
Ik heb een under armour pak besteld de…
Ik heb een under armour pak besteld de kwaliteit is echt slecht stof is heel dun alsof het nep is valt wel echt tegen want ik heb vaker pakken besteld en de kwaliteit was gewoon top ik weet niet of het aan de pak ligt en of ie zo hoort
Alle spullen kwamen prima op tijd…
Alle spullen kwamen prima op tijd binnen en waren van goede kwaliteit. Geweldig geregeld!
Top kwaliteit sport setjes
Meerdere malen besteld, goedemiddag & snelle service voor je favoriete sport sets✅
Super snelle service
Super snelle service! Ik bestel regelmatig en meestal wordt er op dezelfde dag nog geleverd. Top kwaliteit en super toffe collecties.
Het bestellen is heel overzichtelijk
Het bestellen is heel overzichtelijk
De producten zijn goed alleen heeft een tshirt zijn logo los gelaten voor de rest alles tip top
Het is fijn dat jullie veel mailtjes sturen
24motions echt een top ervaring altijd
24motions echt een top ervaring altijd! Snelle levering en altijd de beste setjes en trainingspakken!
Hier een aantal setjes gehaald
Hier een aantal setjes gehaald, echt top kwaliteit. En ook nog mooi, top bedrijf
Al regelmatig wat besteld
Al regelmatig wat besteld, altijd op tijd geleverd en precies wat ik wou. Zeer goede website en hele goede prijzen!!
Meer dan een week gelden kleren besteld…
Meer dan een week gelden kleren besteld maar helaas niet binnen behalve een bevestigings mail. Contact proberen op te nemen maar helaas geen reactie gekregen.
Perfecte kwaliteit
Perfecte kwaliteit! Goede service!
Snel en topservice
Snelle service en de kleren zijn top…
Snelle service en de kleren zijn top kwaliteit!