Banner for 1BOX Self Storage - Lelystad

4,2

Beliggenhet

Bytt filial

Vaartweg 68, 8243 PP Lelystad, Flevoland, NL

Snel en goed ontvangst. Vriendelijke medewerkers. Locatie goed . Jammer dat er niet met heftruckje op het terrein gereden mag worden.

We zijn telefonisch goed geholpen. Snelle service en meegedacht wat voor ons voor dit moment de beste oplossing was. Pluim voor Romario met zijn goede adviezen, helaas ben ik de naam kwijt van zijn... Vis mer

Zeer behulpzame medewerker die mij hielp en was ook vaker in het verleden een unitbox huurder. Was goed geholpen de actie van 1 maand huur voor 1 Euro was een leuke tractatie.

Prima lokatie, klantvriendelijk. Hadden 2 buiten boxen die makkelijk toegankelijk waren voor het laden en lossen. Probleem gehad met toegangscode maar direct telefonisch te woord gestaan en opgelost... Vis mer

1. Oppbevaring

1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.

• Vaartweg 68, 8243 PP, Lelystad, Flevoland, Nederland

• 032-0202099

Sla jouw spullen veilig op bij 1BOX

Met 29 locaties in Nederland is er altijd wel een bij jou in de buurt.

4,2

Behulpzaam

Je word vriendelijk geholpen

21. februar 2026

Svar fra 1BOX Self Storage - Lelystad

Fijn dat onze vriendelijkheid gewaardeerd wordt; hartelijk dank voor je feedback, dit betekent veel voor ons team.

Goede ervaring!

Ik huur al een tijdje een box en heb een extra box nodig. In no time geregeld. Echt fantastisch. Ik heb goede ervaringen hier, de box die ik hier al heb, is netjes, goed bereikbaar en betaalbaar.

5. februar 2026

Svar fra 1BOX Self Storage - Lelystad

Fijn te horen dat het regelen van een extra box zo snel is gegaan! We zijn blij dat je tevreden bent over de bereikbaarheid, prijs en staat van je box. Bedankt voor je feedback!

Ik huur al 6 jaar een box bij Borent

Ik huur al 6 jaar een box bij Borent. Vrijdagmiddag iets over half 5 wil ik de box opzeggen. De box is 15 meter verder.
Nee, opzeggen kan maandag tot vrijdag van 10-16u
Maar ik heb de sleutels hier en de box is nu leeg!
Nee, staat in het contract, maandag tot vrijdag 10-16u
Kan ik nu niet invullen want ik moet nu speciaal vrij nemen om weer langs te komen. Krijg ik een a4 mee die ik moet invullen en komen inleveren.
(NAW gegegvens en datum van opzegging)
Voel me best met een kluitje in het riet gestuurd, want als de medewerker het formulier wilde accepteren kon de rest telefonisch afgehandeld worden,

30. januar 2026

Svar fra 1BOX Self Storage - Lelystad

Beste Jerry, vervelend dat je niet blij bent met de service van Borent. Alleen heb je je review achtergelaten bij 1BOX Self Storage, wij zijn geen Borent ;-)

Zeer behulpzame medewerker die mij…

23. januar 2026

Bedankt voor je review!

Netjes en goed geholpen.

Pluim voor Romario met zijn goede adviezen, helaas ben ik de naam kwijt van zijn vrouwelijke collega die ons super goed geholpen heeft! Wel jammer dat er weinig karren zijn, wat we wel begrepen hebben dat er nog wat bijkomt.
Dit betreft Lelystad.

24. oktober 2025

Svar fra 1BOX Self Storage - Lelystad

Bedankt voor je review, Janny!

De eerste lift staat bijna altijd…

De eerste lift staat bijna altijd buiten bedrijf, volgens klantcontact komt dat door de klanten, altijd hebben de klanten het gedaan, zogenaamd sluiten zij de deuren op de verdieping niet goed.Maar er is goed nieuws er is nog een andere lift en die werkt wel naar behoren, alleen moet je wel verder lopen naar je box, maar dan heb je wel een altijd werkende lift! Wat een bedrijf!!

28. september 2025

Svar fra 1BOX Self Storage - Lelystad

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met 1BOX Lelystad te delen. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een lift tijdelijk buiten gebruik is. Dit komt helaas vaak doordat de deuren of het hek niet goed worden gesloten. Om dit in de toekomst te voorkomen, plaatsen we binnenkort duidelijke instructiebordjes bij de lift. Tot die tijd kun je gelukkig altijd gebruikmaken van de andere lift in het pand die beschikbaar is. We doen ons best om het gemak voor onze klanten zo groot mogelijk te maken.

Goed advies. Snel en efficiënt

Prima geholpen via telefoon. Advies over aantal m2 was goed. Afsluiten ging dus snel en efficiënt.
Vind alleen jammer dat 2 van de 3 x dat ik geweest bent deed de lift het niet....

29. juli 2025

Svar fra 1BOX Self Storage - Lelystad

Hi Joanna, bedankt voor je review!
Problemen met de lift zijn bij ons niet bekend; als je dit nog eens meemaakt, wil je het ons dan laten weten? Dan lossen we het uiteraard op! Groet, team 1BOX

Ik vindt dat het goed georganiseerd is…

Ik vindt dat het goed georganiseerd is je
Zijn veilig. Ik vindt het belangrijk dat het box waar jou spullen in zit goed verzekerd zijn.ik vindt het goed georganiseerd.

27. juli 2025

Svar fra 1BOX Self Storage - Lelystad

Fijn om te horen dat je blij bent met onze service!