Banner for 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Heerlerbaan 243, 6418 CE Heerlen, Limburg, NL

Binnen een jaar tijd wordt de huur van mijn box in Heerlen gewoon met totaal 40% verhoogd. Mijn advies, blijf weg bij 1BOX want ze halen je als klant binnen en na 6 maanden wordt de huur disproportion... Vis mer

Ik ben begonnen met een box te huren op de heerlerbaan in heerlen omdat ik tijdelijk mijn spullen ergens kwijt moest. Dit is de eerste keer dat ik een box huur in mijn hele leven. Dit was een tip van... Vis mer

de gehuurde box werd direct via een app op de telefoon klaargezet daarna heeft een medewerken mij geheel door de functies geloodst enkele dagen later ben ik de box gaan vullen met mijn archief... Vis mer

1. Oppbevaring

1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.

• Heerlerbaan 243, 6418 CE, Heerlen, Limburg, Nederland

• 045-2033040

Sla jouw spullen veilig op bij 1BOX

Met 29 locaties in Nederland is er altijd wel een bij jou in de buurt.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

333 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Erg slechte service!

Erg slechte service! vooraf doen ze vriendelijk en laten ze lijken alsof ze het perfecte bedrijf zijn, maar als je de box opzegt en je krijg je borg niet binnen 14 dagen terug laten ze gewoon niks weten. enige wat ze zeggen is sorry wacht maar een maand! maar als ik 1 dag te laat heb betaald dan moet ik 10 euro extra betalen. Erg slecht!

1. mai 2025
Logoen til 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Svar fra 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Beste Dennis, de terugbetaling van de borg is afgehandeld. Bedankt voor het huren bij 1BOX!

Klantvriendelijk!!

Om diverse redenen verschillende keren contact gehad met 1Box voordat ik uiteindelijk de juiste box had qua grootte. Stuk voor stuk heel klantgerichte gesprekken met prettige mensen. De opslaglocatie is erg netjes en er staan karren die je kunt gebruiken voor het transporteren van je spullen naar de betreffende box. 1BOX is een echte aanrader!

11. april 2025
Logoen til 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Svar fra 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Bedankt voor het delen van je ervaring met 1BOX, Karen!