Snelle en harde werkers en resultaat is…
Snelle en harde werkers en resultaat is beter dan je zou verwachten. Een aanrader voor ieder die een goedwerkende verwarming onder z’n vloer wilt hebben.
"Ik ben enorm tevreden met mijn ervaring bij 123 Vloerverwarming! Van het begin tot het eind was de service uitstekend. Het team was deskundig en vriendelijk, en beantwoordde al mijn vragen met geduld.
De installatie zelf verliep soepel en professioneel. De monteurs waren op tijd, hadden alle benodigde materialen bij zich en zorgden ervoor dat alles perfect functioneerde. Ik merkte ook dat ze veel aandacht besteedden aan de details.
Wat ik vooral waardeer, is hoe efficiënt de vloerverwarming nu werkt. Het is ongelooflijk comfortabel en de warmte verspreidt zich gelijkmatig door de kamers. Mijn energieverbruik is ook gedaald, wat een mooie bonus is!
Kortom, 123 Vloerverwarming heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele vloerverwarming oplossing. Bedankt voor de geweldige service!"
Snelle reactie doen wat ze zeggen
Goed bereikbaar correct personeel
Zeer tevreden over het geleverde product
Goede adviezen
Planning volgens schema
Al met al prima bedrijf
Prima mannen, strakke planning en goede info gekregen.
Vloerverwarming laten installeren door 123-vloerverwarming. Zeer bekwame vaklui en niet te beroerd om mee te denken. Vooraf goede communicatie. Ronald maakte duidelijke afspraken en gaf betrouwbaar advies. Ik ben een zeer tevreden klant!
De adviesgesprekken met 123Vloerverwarming waren zeer informatief en nuttig.
We hebben veel geleerd over de verschillende soorten vloerverwarming en welke het beste bij ons past.
De installatie verliep ook van A tot Z vlekkeloos, en we hebben er afgelopen periode veel plezier en comfort van gehad.
Vloerverwarming door 123vloerverwarming laten installeren en wij zijn zeer tevreden!!! De werkzaamheden werden perfect uitgevoerd. Ronald en zijn team zijn super vakkundig én vriendelijk en lieten onze woning netjes opgeruimd achter. Zeer zeker een aanrader!!!!
Echt vakmensen die met je meedenken! Werken netjes, zijn beleefd en komen hun afspraken na!
123Vloerverwarming opdracht gegeven voor het infrezen, aanleggen en dichtzetten van de sleuven.
Het frezen is op zich goed gegaan, het dichtzetten van de naden is ronduit bedroevend. De eerste keer waren de sleuven nog gemiddeld 3 mm diep. Zij wilden het in eerste instantie niet komen fixen, maar ik had gelukkig nog niet betaald dus werden de mannen nog een keer gestuurd. Het is iets beter dan de eerste keer maar nog steeds niet vlak en heel veel oneffenheden. Ben een paar uur bezig geweest deze weg te halen.
De man liet ook wel duidelijk merken dat dit niet zijn favoriete klus was...
Advies, niet laten dichtzetten!!!
Zijn een bedrijf die de vloerverwarming uitbesteed aan 123vloerverwarming.
Kreeg een melding van de klant waar ze een halfjaar geleden de vloerverwarming pomp hebben geplaatst en aangesloten dat deze nu lekte bij de aansluiting waar de slang op was gemonteerd.
24 uur geleden bij bedrijf 123 voor het probleem, gegevens van ons en klant besproken en via app verstuurd.
Div appjes gehad van hun dat het misschien aan de leverancier van de pomp lag en niet bij hun.
Maar duidelijke filmpje gestuurd dat het aan de koppeling lag waar slang in zit.
Div malen gebeld maar geen gehoor.
mijn klant heeft ook div malen gebeld maar geen gehoor.
Nu eindelijk na 36 uur een mannelijke medewerk aan de lijn gehad die zijn naam niet wou geven.
die gaf te kennen dat hun monteurs eerst de klanten moeten helpen waar ze de vloerverwarmingen gaan plaatsen. En als ze dan eerder klaar zijn en in de buurt zijn van het probleem dat ze het dan gaan oplossen.
Met andere woorden service van lek mijn vestje.
En ik lees in de reviews dat de mensen tevreden zijn met de montage en dat was ik ook. Maar service ho maar dat kennen ze niet.
Ze laten de klant letterlijk in de kou staan.
Wij zijn een bedrijf en zijn verzekerd voor zulke zaken en zetten mijn CAR verzekering er boven op. mochten er nog meer mensen zijn gedupeerd dan kunnen ze mij benaderen op info @teubenaannemers.nl
Ze verlenen geen service en zijn brutaal en uiterst onbeschoft!
Ik ga beginnen aan mijn schriftelijke, aangetekende in gebreke stelling proces. Kijken of dat helpt.
Geef liever volgende keer €1500 meer uit aan een ander bedrijf want serivce is ONBETAALBAAR.
Ik heb een goede service ervaren bij 123Vloerverwarming. Het volledige traject is professioneel opgepakt.
De specialisten van 123vloerverwarming leveren prima advies tegen een goede prijs. Deskundige aanleg, prima service. Van te voren alle zaken goed besproken, reële offerte en snel werk. Zou ik zeker aanbevelen aan ieder met vraagstukken op gebied van vloerverwarming!
Begin januari begonnen met offerte's aan te vragen voor vloerverwarming te laten frezen in mijn woonkamer, zo ook bij 123vv, ik was ze eind januari alweer vergeten want er was niet gereageerd op de offerte aanvraag, behalve een automatisch mailtje dat ze zo snel mogelijk contact op zouden nemen.
Eind januari nog is een keer contact gezocht waar de offerte bleef, na een nieuwe aanvraag had ik de offerte redelijk snel binnen. Opdracht verleend en kreeg netjes bevestiging wanneer ze zouden komen. Dat was tussen half 8 en half 10. Op de desbetreffende dag wordt ik om half 9 gebeld dat ze eerst naar de dierenarts moeten? Goed geen probleem om 11:00uur waren ze er en gingen ze spullen uitladen.
Ze komen binnen de spullen opstellen, en een monteur kijkt om zich heen en zet zo de frees midden in de kamer. Ik heb hem gevraagd of die dat niet uit moest meten. Maar dat was niet nodig hij deed dit al 20 jaar.
Om een uur of twee hing de verdeler, aangesloten en gevuld. En en was een monteur bezig met het dichtbaggeren van de sleuven. Letterlijk dichtbaggeren, ik ben namelijk de volgende ochtend bezig geweest met alle hobbels en richels weg te hakken / schuren. Hierdoor zag ik ook gelijk dat er op diverse plekken v.v. slang boven de mortel uitstak.
Volgens de monteur moest ik een opstart protocol aanhouden van 1 stand op de thermostaat per 24 uur. Elke dag netjes 1 stand omhoog gedraaid waar elke stand voor circa 7 graden stond. Bij stand 5 aangekomen zou er toch een aanvoertemperatuur van zeker 35 graden door de slangen moeten stromen. De volgende dag bij stand 6 ook geen 35 graden, daarna knop omhoog gedraaid naar stand 8, het water komt niet boven de 30 graden uit maar blijft hangen op circa 28 graden.
Als je gaat bellen over je problemen, wordt je 1x te woord gestaan door iemand die probeert alles goed te praten. En je ook nog feliciteert dat je een "werkende" vloerverwarming hebt. Daarna wordt het telefoonnummer waarmee je gebeld hebt gewoon nooit meer opgenomen.
Ik had namelijk nog meer problemen;
- slangen liggen door "op het oog" te frezen gemiddeld h.o.h. 12 a 13 cm. Terwijl je h.o.h. 10 besteld. Ik mis nu circa 5m2 afgifte
- in de offerte vragen ze een aansluiting van 15mm, terwijl ze zelf kunststof buis 16x2 gebruiken waarvan de doorlaat al een mm kleiner is dan die cv buis. De knie voor deze buis heeft nog maar een doorlaat van circa 7mm. Deze knieën creëren veel te veel weerstand voor een gemiddeld cv-pompje. Vanaf mijn aansluiting (2x 15mm) hebben ze ook nog 2x een luchtprobleem gecreëerd door gelijk met een knie naar beneden te gaan, met die pijp 16 zonder te beugelen door het zand in de kruipruimte te slingeren waarna ze naast de verdeler omhoog komen en weer een luchtprobleem creëren omdat het een bovenaansluiting is.
Wanneer je zoekt op 123-vloerverwarming zie je ook dat ze al bij kassa en radar geweest zijn. Ook diverse andere sites waar ze het hebben over de "goede" kwaliteit van dit bedrijf. Op sommige sites reageert een Ronald met hele goede recensies. Maar dat is de eigenaar van dit bedrijf.
Hoop dat er mensen zijn die hier wat aan hebben. Ga niet in zee met dit bedrijf.
Na aankoop van mijn huis in februari besloten om alle radiatoren te verwijderen en vloerverwarming als hoofdverwarming aan te laten leggen met per kamer een eigen thermostaat.
Opdracht voor de aanleg van de vloerverwarming t/m de verdelers gegund aan 123vloerverwarming.nl en deze is op zich netjes aangebracht en aangesmeerd met Schonox . De verrassing voor mij was dat ik daarna evengoed alles moest laten egaliseren om laminaat te laten leggen. Mijn verwachtingen als leek bleken te hoog geweest, danwel de uitleg van de leverancier ontoereikend.
Bij het aanbrengen van de zoneregelingen bleek als snel dat de 2 geleverde verdelers geen thermostaat inserts bevatten, hoewel de wens van zoneregelingen wel besproken was. Bij verschillende leveranciers naar gevraagd. Volgens hen niet los te koop. Wederom kostbare teleurstelling.
De bereikbaarheid van 123vloerverwarming laat sterk te wensen over. Mail wordt niet beantwoord en de telefoon wordt niet opgenomen.Uiteindelijk maar besloten om elders nieuwe verdelers te kopen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.